Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedynie jak bedziesz robil zakupy na amerykanskim xbl to musisz wprowadzic adres, najlepiej na alasce bo nie doliczy ci zadnych dodatkowych oplat

Opublikowano

robisz sobie konto pl na swoj adres, jak zmienisz sobie sklepik na usa i bedziesz chcial dokonac zakupu, system poprosi cie o wprowadzenie adresu w stanach, wtedy wklepujesz adres z alaski i tyle.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Po ile w koncu beda te Xboxy ? Na muve edycja bez wieszaka, z forza i fifa kosztuje 1749.00 co mnie troche zdziwilo bo moglbym przysiac ze mialo byc troche taniej. Nie snilo mi sie prawda ?

Edytowane przez Bansai
Gość DonSterydo
Opublikowano

Na Allegro widziałem po 1550 zł bez gier. Generalnie na oficjalnej premierze nie będzie golasów, bo w cenie konsoli 1699 zł dorzucają dwie bądź jedną grę (w zależności od bundla).

Opublikowano

W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła.

Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali.

Opublikowano

Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:)

W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem...

Opublikowano

Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:)

W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem...

To fajnie, ale ja mówie o oficjalnym polskim xboxie. Takich jak piszesz na wsi (Starogarad GD) nie maja i takie mnie nie interesuje.

Opublikowano

W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła.

Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali.

Z tego co na razie ogarnąłem, najbardziej next genowe są Forza 5 (grafika przewyższająca zdecydowanie wszystko z 360) i BF4 po multi (64 osoby na jednej mapie i również grafika). Jeśli nie jesteś bardzo przekonany do którejś z nich, możesz poczekać. Titanfall i DR3 są bardzo dobrymi grami, ale w ich przypadku skok jakościowy nie jest aż tak duży. Ryse jeszcze nie miałem, ale to i tak nie jest gra na długo.

Poza tym konsola jest przyjemnie cicha, pad jeszcze lepszy niż ten od 360, interfejs ładniejszy i z paroma atutami jak odpalanie gier w tle, no i można oglądać filmy na BD.

Opublikowano

Na dole masz napisane, że są to "kody uprawniające do pobrania gry".