Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Tesco masz gołe konsole za 1599 zł ;)

I to jedyna sieciówka, gdzie takie dostaniesz z tych wielkich masówek. MM, Saturny i Komputroniki - wszystkie mają bundle.

Ale widziałeś w sklepie te golasy czy wiesz o tym z gazetki? Chodzi o to, że to może być błąd.

Osobiście tego nie widziałem, powołuję się tylko na informacje, które od rana latają po wszystkich polskich portalach. Nie zaszkodzi skoczyć do Tesco i się przekonać ;)

Opublikowano

No właśnie o to mi chodziło :) Thx. Po 15 sam skoczę zobaczyć. W gazetce jest niby napisane że dopiero od 09.09.2014 będą dostępne te konsole.

Opublikowano

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Opublikowano (edytowane)

Ktoś ma z was ten EA acces? Poleca ta usługę?

Mam i polecam. Warto się tym zainteresować, bo nie dość, że pełne wersje gierek masz w ramach $5 miesięcznie (lub $30 rocznie), to jeszcze dostęp do pełniaków na kilka dni przed premierą (będzie tak z nowym Dragon Agem, będziesz mógł ściągnąć grę na 5-6 dni przed premierą, pograć w nią i zdecydować czy w dniu premiery idziesz do sklepu, bo wtedy trial wygaśnie).

Opłaca się, jak lubisz gry od EA :)

Edytowane przez Maciomaniak
Opublikowano (edytowane)

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Wooo, niezla lipa, ale na gware ci przyjeli ?

Nie kupujcie golasow, te kody spokojnie mozna puscic na allegro i sama konsola wyjdzie znacznie taniej, kod na fife puscilem za 140 zl.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Wlasnie dziwi mnie, ze podczas grania konsola tego dzwieku nie wydaje. Jezeli to wina softu to nie wiem czy jest ja sens oddawac, przynajmniej teraz.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli to się pojawiło po updacie i występuje gdy konsola nie ma odpalonej gry, to IMHO wiatrak z chłodzenia musi taki dźwięk wydawać przy niższych obrotach - może właśnie update coś w tej kwestii zmieniał. Było by to też logiczne biorąc pod uwagę, że nie ma tego w zestawach z Kinectem - te zestawy pewnie trochę bardziej nadwyrężają HW biorąc pod uwagę, że stale działa Kinect i pewnie też w dashu w tych modelach chłodzenie chodzi trochę szybciej = brak hałasu.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Moj jest cichutko, cale szczescie. Jeden typek napisal ze jak wypial konsole na godzine to rowniez "usterka" mu zniknela po jakis 15 minutach na chodzie po wlaczeniu.

Opublikowano (edytowane)

Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone.

PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra !

Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają.

Edytowane przez danielpes5
  • Minusik 1
Opublikowano

Dobra pudło do bagażnika bo to wstyd jechać przez miasto z tym na wierzchu, jakaś kolacja po drodze i zobaczymy czy mam trzeszczacego szrota czy konsole xD

ONZb6Jr.jpg

Opublikowano

Gratuluje - nie masz uprawnien do tego zalacznika... BRAWO KYO! BRAWO! :D

Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone.

PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra !

Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają.

Pierwsze slysze. Mojego w ogole nie slychac.