Daddy 4 226 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 jak znajdzie ktoś dobrą opcję na ixa w ratach to dajcie znać - ostatnio pytałem w media expert to mi kobitka wyliczyła 1300zł odsetek he he w MM masz 0% dopłacasz tylko 40-70zł ubezpieczenia Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 spoko, tylko że te 0% to 10 rat po 169zł, mam rozpoczętą budowę domu i niestety takie ratki są dla mnie za wysokie Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) jak znajdzie ktoś dobrą opcję na ixa w ratach to dajcie znać - ostatnio pytałem w media expert to mi kobitka wyliczyła 1300zł odsetek he he hehe dokładnie mnie podobnie wyliczyła. Oni chyba idiotów szukają Dzisiaj kupiłem Xone na allegro za 1290 z Forzą 5(nówka, folia) i do tego gwara Zakochałem się w padzie od Xone, gdy go pierwszy raz ujrzałem w Media expercie. Jeszcze tylko trzeba sobie sprawić kierę TX, i można zacząć upalać Forzę Edytowane 5 października 2014 przez iDAK Cytuj
damianek_9281 0 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Witam, chciłbym kupić konsolę i teraz nie wiem którą Xboxa One czy PS4. Na Xone ciągnie mnie Forza Horizon 2 i Motosport 5, bo lubię wyścigówki. Czekam na: -Assassin Creed Unity -Wiedźmina 3 -GTA V Te gry są multi platformowe więc z nimi problemu nie ma, patrząc po exlusivach bardziej odpowiada mi Xone - Ryse, Forza, Halo(posiadam Xboxa 360 i ta seria była najwspanialszą w całej mojej historii gier). Do tego dochodzi jeszcze sprawa EA Access i tutaj jest problem, nie wiem jak to działa. Z tego co można przeczytać, wnioskuję: po zapłacie na rok 99 zł (lub mniej) dostaje dostęp do wcześniejszych beta testów i zniżek na gry od EA, jednakże całkowity dostęp do single playera i multi w grach Battlefield 4, Fifa 14, NFS Rival, i jeszcze jakiś 2. Więc jeżeli będę opłacał EA access na rok to będę mógł grać z kolegami w fife 14 i bf4 na multi? Kupiłbym edycje bundle z motosport 5 + fifa 15 i nie wiem czy w fife 15 po wykupieniu EA access mogę grać przez neta czy trzeba znów Xboxa live gold ? Można przybliżyć mi mniejwięcej sprawę jak wygląda to EA Access? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 chcesz grać online musisz mieć golda Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 spoko, tylko że te 0% to 10 rat po 169zł, mam rozpoczętą budowę domu i niestety takie ratki są dla mnie za wysokie ustalasz raty jak chcesz, ja mam 3x po 0% tylko nie jestem pewien czy przy dużej ilości rat jakieś odsetki nie dojdą. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 spoko, tylko że te 0% to 10 rat po 169zł, mam rozpoczętą budowę domu i niestety takie ratki są dla mnie za wysokieustalasz raty jak chcesz, ja mam 3x po 0% tylko nie jestem pewien czy przy dużej ilości rat jakieś odsetki nie dojdą.Ilość rat nie ma na to wpływu. Oprocentowanie albo jest albo go nie ma - to zależy od samego produktu bankowego. Może co najwyżej się zmieniać w zależności od ilości rat kredytu. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 spoko, tylko że te 0% to 10 rat po 169zł, mam rozpoczętą budowę domu i niestety takie ratki są dla mnie za wysokieustalasz raty jak chcesz, ja mam 3x po 0% tylko nie jestem pewien czy przy dużej ilości rat jakieś odsetki nie dojdą.Ilość rat nie ma na to wpływu. Oprocentowanie albo jest albo go nie ma - to zależy od samego produktu bankowego. Może co najwyżej się zmieniać w zależności od ilości rat kredytu.Właśnie sobie sam zaprzeczyłeś.W mm jakiś czas temu brałem raty, gdzie było powiedziane: prawdziwe raty 0% jednak przy 10 ratach. Przy akcjach 30x czy 50x to tak jest że nawet 50 rat masz z oprocentowaniem czy fachowo rrso 0%. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 @marbel Nie zaprzeczyłem sobie, tylko ne zrozumiałeś tego, co napisałem Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Zapytałem się M$ czemu wciąż nie można w ich sklepiku zamówić białego Xboxa z Sunsetem. Odpowiedzieli że niestety wyczerpał się nakład. Nosz (pipi)a mać! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Fajny patent jest z tym,że Xbox sam nagrywa za(pipi)iste akcje albo gole w fifie.Nagle jest napis,że nagrał. Nie wiecie, czy takie coś nagrywa w fpsach? Jeszcze mi się nie zdarzyło a cos tam strzelalem w bfa i titana. Może to jakoś w opcjach się ustawia? Bo chyba ten przycisk share jak na ps4 dopiero wejdzie w tym miesiącu tak? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 w ryse sam nagrywa na bank. w tytanowym januszu wydaje mi sie że nie ma tego. Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Fajny patent jest z tym,że Xbox sam nagrywa za(pipi)iste akcje albo gole w fifie.Nagle jest napis,że nagrał. Nie wiecie, czy takie coś nagrywa w fpsach? Jeszcze mi się nie zdarzyło a cos tam strzelalem w bfa i titana. Może to jakoś w opcjach się ustawia? Bo chyba ten przycisk share jak na ps4 dopiero wejdzie w tym miesiącu tak? Trzeba będzie go sobie samemu do pada dokleić? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Nie,trzeba będzie wcisnąć odpowiednią kombinacje:D Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Automatyczne nagrywanie zależy od gry. Twórcy sami decydują, czy chcą to wykorzystać. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Czy na obecną chwilę najbardziej opłacalnym finansowo zestawem, jest bundle za 1699 zł z Fifa 15 i Forza 5? Chodzi mi o nowe konsole/zestawy z polskiej dystrybucji. A jakieś bundle z FH2? Albo najtańsze golasy (gdzie)? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Czy na obecną chwilę najbardziej opłacalnym finansowo zestawem, jest bundle za 1699 zł z Fifa 15 i Forza 5? Chodzi mi o nowe konsole/zestawy z polskiej dystrybucji. A jakieś bundle z FH2? Albo najtańsze golasy (gdzie)? Nie ma bundli z FH2 (samą grę najtaniej kupisz przez stronę www MM z odbiorem w sklepie - 200 zł). Golasa najtaniej w okolicach 1500 zł widziałem. Ten zestaw z 2 grami jest gruncie rzeczy opłacalny. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 A gdzie golasy za 1500 zł? Kurde, golas 1500 zł + FH2 200 zł daje tyle co bundle z Fifą i F5. A mi najbardziej zależy na FH2 więc bardziej opłaca mi się opcja golas. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Golasa można kupić w Carrefour za 1499zł, akurat od jutra jest w gazetce. 1 Cytuj
stongwa 0 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 w redcoon jest konsola z Kinectem i gra titanfall za 1899. z tym kodem: PLXCD5H7WJRYZ9 za 1699 o_O Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Postanowilem, ze tez kupie kloca. Widzialem za 400 funtow z 4 grami - Xbox One Console + Alien Isolation + Wolfenstein + Forza Horizon 2 + Call of Duty: Ghost Ale bez kinkieta :o http://www.shopto.net/video-games/xbox-one/XB1HW91-xbox-one-console-alien-isolation-wolfenstein-forza-horizon-2- Edytowane 13 października 2014 przez Jerome Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 a na ch.uj ci ten kinekt Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Niepotrzebny, ale glosem dawac komenty gdy ogladalbym tv internetowa czy cos to dobra sprawa. Do gier zbedny dla mnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 to se dokupisz oddzielnie za równowartość max 50 funtów Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Postanowilem, ze tez kupie kloca. Widzialem za 400 funtow z 4 grami - Xbox One Console + Alien Isolation + Wolfenstein + Forza Horizon 2 + Call of Duty: Ghost Ale bez kinkieta :o http://www.shopto.net/video-games/xbox-one/XB1HW91-xbox-one-console-alien-isolation-wolfenstein-forza-horizon-2- Ja bym sie dwa razy nie zastanawial nad taka oferta. Masz tam jeszcze Play and Charge. Miodzio. Edytowane 13 października 2014 przez hav3n Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi