Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja kolejny ktory XOne kupi.

Amazon.de moge szczerze polecic, nie tylko w sprawach gier. Masz 30 dni na odeslanie towaru jesli ci sie nie podoba/pasuje. Po tygodniu kasa na koncie z powrotem. Zamawialem kilka radiobudzikow jak i kamer wideo zeby sprawdzic co wybrac. Fajna sprawa.

Opublikowano

JA też powoli skłaniam się ku xboxowi ale poczekam pół roku :)  Na dzień dzisiejszy gdyby miał kupować konsole to byłby to xbox one :) A jeszcze 3 tygodnie temu myślałem że ps4 :D Jeżeli chodzi o gry to xbox wygrywa na razie

Opublikowano

Panowie gry EA na obie platformy cena potwierdzona,

Dostępność od 18.11.2013

BF4 - XB1/PS4 - 219zł

NFS - XB1/PS4 - 219zł

FIFA14 - XB1/PS4 - 219zł

NBA Live - XB1/PS4 - 219zł

W poniższych cenach w Saturnie w Jankach k. Warszawy.

Opcja wysyłki ze sklepu saturn.pl, lub przez infolinie jezeli na stronie nie bedą jeszcze dostępne.

Ceny w innych marketach mogą się różnić.

Opublikowano

ja się cieszę że premiera w następnym roku :) mam czas na ogranie zaległości i premier świątecznych na pc (BF4 czy AC BF) . Sam boje się zamówić xboxa z zagranicy wolę gwarancje w polskim mm pod domem :) Daje sobie czas na wybór next gena do premiery xboxa w Polsce :)

Opublikowano

ej dostalem wlasnie maila ze sklepu gdzie zamawialem xa:):

''Thank you for your recent Xbox One pre-order.

We are delighted to confirm that your Xbox One order is nearly ready to ship!! Your payment has been processed and everything is in place to ensure you get your new console by next Friday.''

Opublikowano

Wiadomo kiedy bedzie drugi rzut na europe?

link?

byłem ostatnio w Game i twierdzili że gwarantują odbór 2 grudnia nie wiem czy to drugi rzut czy może pozostałości po preorderach

• Minusik 1
Opublikowano

Przeglądam sobie różne oferty na amazonie i zobaczę jak będzie z gwarancją MS, muszę się dowiedzieć. Lubie marke Sony mam PS3, PSV ale jeśli chodzi o nadchodzące exy to wygrywa u mnie MS na starcie. Teraz za bycie on Sony też krzyczy sobie odpowiednią kwote, fakt daje dużo gier, ale co z tego jak większość mnie nie interesuje, a te które chciałem zagrać i tak mam już dawno kupione... :confused:. Nie licząc KZ którego bardzo lubię, choć wersja na PSV w mojej ocenie jest dość słabą wersją, dużo lepiej bawiłem się przy wersji PS3, nic innego do mnie z konsoli Sony mnie nie zachwyciło. A patrząc na gry jakie oferuje MS, i zaoferuje w przyszłości już na starcie mam 4 gry które chciałbym kupic. W resztę gier zagram na PC.