Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

O której, czasu polskiego, będzie ta premiera Xbox One w USA? :)

Z chęcią zobaczyłbym cokolwiek chociaż na GT, czy Spike'u :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 213,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Moja konsola wysłana przez brytyjski Amazon. Niestety nie DHLem tylko UPSem, który twierdzi, że powinienem się jej spodziewać dopiero w środę. Może ogarną wcześniej :confused:

@wyżej

5 rano.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Ciekawe, bo u mnie jest wpisane DHLPL.

Ciekawe, wiem jeszcze o 4 konsolach, które poszły UPSem. Gry mam za to DHLem.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Jakoś nic nie słychać o tej premierze. Nie mogę znaleźć żadnego info.

Myślałem, że wykorzystają słaby event Sony i zrobią coś lepszego.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Ja wstalem na ostatnie 15 min eventu bo zaspalem wiec procz kilku reklam, kawalka a zywo Macklemore i 10 pierwszych ludzi odbierajacych swoje konsole to nic nie widzialem. A po odebraniu ciach.... I koniec imprezy.

Moze ktos ogladal i stresci?

Opublikowano

W przypadku PS4 też było ciach i koniec. Widocznie nie chciało im się robić niczego lepszego i impreza była w podobnym stylu. W obu przypadkach liczyłem na coś ciekawszego.

EDIT: Microsoft jednak dał w jakimś tam stopniu radę. Zombiaki, legioniści i samochody z forza to fajne pomysły na premierę. Może nie było ich jakoś specjalnie dużo, ale trochę lepiej to wyglądało niż event Sony.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Ała xD Ciekawe w jaki magiczny sposób nazwą tę usterkę. Jak dobrze że do premiery w Polsce będą mieli jeszcze kuuuuupe czasu na poprawe tego trrrrtytytytyrrrrrr.

Opublikowano

To normalne przy sprzęcie elektronicznym, że trafią się jakieś wadliwe egzemplarze. W czasach mediów społecznościowych, twittera i smartfonów zaraz ktoś wrzuci coś do sieci. Póki będą to pojedyncze przypadki, to nie ma się co przejmować.

Opublikowano

Jasne. Bekę mam trochę tylko z tych, którzy nabijali się, że w przypadku PS4 pojawiają się takie przypadki. Poza tym problem może być, kiedy ktoś sprowadzi swoją konsole z zagranicy do Polski. Jakbym miał kupować dwie konsole, to na 100% bym się wstrzymał do polskiej premiery.

Opublikowano

A nikt nic nie wie o tym czy MM czy Saturn ściągnie kilka konsol od zachodnich braci? 

Opublikowano

MM i Saturn nie sciagaja towarow zinnych sklepow sieci, tylko polegaja na krajowej dystrybucji.

Opublikowano
  • Autor

ok sprzet dotarl...jutro napisze cos wiecej...poki co jestem przerazony tandetnym wykonaniem plyty z Dead Rising 3 cienkie i delikatne jak hgw

DSCF3115_zpscb9da1d2.jpg

Opublikowano

Jedna z pierwszych polskich recenzji Xbox One, kumpel mi podesłał, to wysyłam wam.

http://www.gameconsolegeek.com/xone/recenzja-xbox-one/

Myslalem ze to recenzja usera a nie wywiad z pokazu

Shy4 - no to jest pierwszy user. Ja czekam dalej na kuriera...

Pewnie odezwiesz sie szybciej jak okaze sie ze padniety naped masz :(

Dotarl i moj :D

uxel.jpg

Opublikowano
  • Autor

naped dziala bez problemow:) a jak u ciebie?..btw zazdroszcze forzy ;)

Opublikowano

Nie wiem bo okazuje sie ze... FM5 nie jest na nosniku tylko do sciagniecia...

Sprzet uruchomiony, pobieram aktualizacje ok.450MB. 2-3 min sciagania

Opublikowano

Nie wiedziałeś, że to wersja elektroniczna? :) Film Blu-ray możesz zawsze wrzucić, by napęd przetestować dla świętego spokoju.

Opublikowano

No hmm, nie. Tym bardziej ze opakowanie konsoli pokazuje pudelko z FM5. Jak przebrne przez wszystkie konfiguracje i update to przetestuje i naped.

Jako taka ciekawostke dodam ze krzyzak na padzie dziala inaczej jak w popzedniku. Czuc wyrazne klikniecia (I slychac). Nie wiem czy juz o tym bylo?

Opublikowano

O niczym nie bylo poza jakimis wklejkami z innych for które nikogo, więc wrzucaj wszystkie spostrzeżenia jako 1 forumowicz.

Opublikowano

Blu-ray odpala wiec kamien z serca.

Najpierw trzeba sciagnac Blu-Ray player (30MB) zeby cokolwiek odpalic.