Opublikowano 21 listopada 201311 l O której, czasu polskiego, będzie ta premiera Xbox One w USA? Z chęcią zobaczyłbym cokolwiek chociaż na GT, czy Spike'u
Opublikowano 21 listopada 201311 l Moja konsola wysłana przez brytyjski Amazon. Niestety nie DHLem tylko UPSem, który twierdzi, że powinienem się jej spodziewać dopiero w środę. Może ogarną wcześniej :confused: @wyżej 5 rano. Edytowane 21 listopada 201311 l przez wrog
Opublikowano 21 listopada 201311 l jakos cicho o awaryjnosci sprzetu na razie...troche mnie to martwi...oby bylo lepiej niz z x360 http://s1043.photobucket.com/user/CheWinki/media/EOL5011_zps45cb339c.mp4.html
Opublikowano 21 listopada 201311 l Ciekawe, bo u mnie jest wpisane DHLPL. Ciekawe, wiem jeszcze o 4 konsolach, które poszły UPSem. Gry mam za to DHLem. Edytowane 21 listopada 201311 l przez wrog
Opublikowano 22 listopada 201311 l Jakoś nic nie słychać o tej premierze. Nie mogę znaleźć żadnego info. Myślałem, że wykorzystają słaby event Sony i zrobią coś lepszego. Edytowane 22 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 22 listopada 201311 l Ja wstalem na ostatnie 15 min eventu bo zaspalem wiec procz kilku reklam, kawalka a zywo Macklemore i 10 pierwszych ludzi odbierajacych swoje konsole to nic nie widzialem. A po odebraniu ciach.... I koniec imprezy. Moze ktos ogladal i stresci?
Opublikowano 22 listopada 201311 l W przypadku PS4 też było ciach i koniec. Widocznie nie chciało im się robić niczego lepszego i impreza była w podobnym stylu. W obu przypadkach liczyłem na coś ciekawszego. EDIT: Microsoft jednak dał w jakimś tam stopniu radę. Zombiaki, legioniści i samochody z forza to fajne pomysły na premierę. Może nie było ich jakoś specjalnie dużo, ale trochę lepiej to wyglądało niż event Sony. Edytowane 22 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 22 listopada 201311 l Jedna z pierwszych polskich recenzji Xbox One, kumpel mi podesłał, to wysyłam wam. http://www.gameconsolegeek.com/xone/recenzja-xbox-one/
Opublikowano 22 listopada 201311 l https://www.youtube.com/watch?v=7kyQWCF0LBI https://www.youtube.com/watch?feature...&v=lOPcMT5DHWY nie wygląda to zachęcająco.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Ała xD Ciekawe w jaki magiczny sposób nazwą tę usterkę. Jak dobrze że do premiery w Polsce będą mieli jeszcze kuuuuupe czasu na poprawe tego trrrrtytytytyrrrrrr.
Opublikowano 22 listopada 201311 l To normalne przy sprzęcie elektronicznym, że trafią się jakieś wadliwe egzemplarze. W czasach mediów społecznościowych, twittera i smartfonów zaraz ktoś wrzuci coś do sieci. Póki będą to pojedyncze przypadki, to nie ma się co przejmować.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Jasne. Bekę mam trochę tylko z tych, którzy nabijali się, że w przypadku PS4 pojawiają się takie przypadki. Poza tym problem może być, kiedy ktoś sprowadzi swoją konsole z zagranicy do Polski. Jakbym miał kupować dwie konsole, to na 100% bym się wstrzymał do polskiej premiery.
Opublikowano 22 listopada 201311 l A nikt nic nie wie o tym czy MM czy Saturn ściągnie kilka konsol od zachodnich braci?
Opublikowano 22 listopada 201311 l MM i Saturn nie sciagaja towarow zinnych sklepow sieci, tylko polegaja na krajowej dystrybucji.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Autor ok sprzet dotarl...jutro napisze cos wiecej...poki co jestem przerazony tandetnym wykonaniem plyty z Dead Rising 3 cienkie i delikatne jak hgw
Opublikowano 22 listopada 201311 l Jedna z pierwszych polskich recenzji Xbox One, kumpel mi podesłał, to wysyłam wam. http://www.gameconsolegeek.com/xone/recenzja-xbox-one/ Myslalem ze to recenzja usera a nie wywiad z pokazu Shy4 - no to jest pierwszy user. Ja czekam dalej na kuriera... Pewnie odezwiesz sie szybciej jak okaze sie ze padniety naped masz Dotarl i moj
Opublikowano 22 listopada 201311 l Autor naped dziala bez problemow:) a jak u ciebie?..btw zazdroszcze forzy
Opublikowano 22 listopada 201311 l Nie wiem bo okazuje sie ze... FM5 nie jest na nosniku tylko do sciagniecia... Sprzet uruchomiony, pobieram aktualizacje ok.450MB. 2-3 min sciagania
Opublikowano 22 listopada 201311 l Nie wiedziałeś, że to wersja elektroniczna? Film Blu-ray możesz zawsze wrzucić, by napęd przetestować dla świętego spokoju.
Opublikowano 22 listopada 201311 l No hmm, nie. Tym bardziej ze opakowanie konsoli pokazuje pudelko z FM5. Jak przebrne przez wszystkie konfiguracje i update to przetestuje i naped. Jako taka ciekawostke dodam ze krzyzak na padzie dziala inaczej jak w popzedniku. Czuc wyrazne klikniecia (I slychac). Nie wiem czy juz o tym bylo?
Opublikowano 22 listopada 201311 l O niczym nie bylo poza jakimis wklejkami z innych for które nikogo, więc wrzucaj wszystkie spostrzeżenia jako 1 forumowicz.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Blu-ray odpala wiec kamien z serca. Najpierw trzeba sciagnac Blu-Ray player (30MB) zeby cokolwiek odpalic.