Opublikowano 22 listopada 201311 l MM i Saturn nie sciagaja towarow zinnych sklepow sieci, tylko polegaja na krajowej dystrybucji. Szkoda, myślałem, że kilka sztuk zaciągną od niemieckich MM/Saturn. W końcu jedna sieć, a w razie W mogą odesłać. No nic, czekamy na info o PL premierze. Kolegom wyżej zazdroszczę Edytowane 22 listopada 201311 l przez luck1985
Opublikowano 22 listopada 201311 l Sciaganie Forzy troche potrwa wiec przeglada store a tam: Dema: Fifa 14 Gry za free: Kinect Sports Rivals Xbox Fitness Killer Instinct Wszystkie tytuly na sklepiku: LEGO Marvel Super Heroes Just Dance 2014 LocoCycle NBA 2k14 NFS Rivals NBA Live 14 Zoo Tycoon COD Ghosts + COD Ghosts Digital Hardened Edit. AC IV Crimson Dragon Killer Instinct Fifa 14 Angry Birds Star Wars BF4 Powerstar Golf Xbox Fitness Fighter Within Skylanders SWAP Force Ryse SoR FM 5 Madden NFL 25 Przydaloby sie wiecej dem Po ok 20% Forza jest juz do odpalenia Konsola rzeczywiscie bardzo cicho chodzi a kabel od Kinecta jest grubosci kabla od zasilacza (WTF?) Edytowane 22 listopada 201311 l przez Terrago
Opublikowano 22 listopada 201311 l Ja byłem na nocnej premierze w Chesterfield. Dziwne było to, że premiera Xboxa a pograć można było w... PS4. Stand z Xboxem One stał i wyświetlał jedynie jakieś trailery. Może nie chcieli zniechęcać klientów przed zakupem, jakaś wytyczna od MS dla sklepów? Na telewizorze ze standu czcionka w odtwarzaczu była strasznie poszarpana, jakby w niskiej rozdzielczości, nie wiem czy to wina TV czy ustawień. Sam Xbox faktycznie wielki, Kinect również niczego sobie rozmiarów. W sprzedaży było milion popierdółek typu doładowania do Forzy na jakieś VIP passy czy inne śmieszne i niezrozumiałe dla mnie rzeczy. Dziwne czasy nastały, że wydajesz 250zł na grę a drugie tyle żeby cieszyć się w pełni grą. To tyle.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Jakby to kogos interesowalo to moj X zostal w Chinach wyprodukowany.
Opublikowano 22 listopada 201311 l W sklepie pograłem w Forzę (chwilę, jak to w sklepie przy kolejce do pada). Pad świetny, każdy posiadacz 360 poczuje się jak w domu. Triggery chyba lżej chodzą. Forza wygląda bardzo dobrze, ale mimo wszystko jak dla mnie jest ewolucją poprzedniej części. Zmiany w wyglądzie aut i otoczenia nie rzucają się aż tak w oczy (widziałem Alpy i nową Pragę), wrażenie robi z kolei wykonanie wnętrza (widziałem R8 i Aventadora). Zmiany modelu jazdy ciężko mi oceniać po 2 okrażeniach na ustawieniach odmiennych od tych, których zwykle używam. Ogólnie nie czułem na przykładzie Forzy nowej generacji. Tego typu ulepszenia gier następowały w ramach jednej generacji. Nowa Forza ma problem by znacząco poprawić standardy wyżyłowane przez poprzedniczkę i Horizon, a sama konsola pewnie dopiero z czasem się barziej rozkręci.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Autor ciekawostka xone stoja od reki w niektorych sklepach tu w UK
Opublikowano 22 listopada 201311 l ciekawostka xone stoja od reki w niektorych sklepach tu w UK ogólnie szajba trochę przeszła na zakup konsoli, miałem zapłacony nawet depozyt za peordera. Ale znowu mnie naszło by pograć na nowej konsoli. GDZIE ?
Opublikowano 22 listopada 201311 l Spoko U nas żadnej nie ma.... Ms fail... W Warszawie już widziałem Niektóre sklepy dostaną w poniedziałek. Dzisiaj bawiłem się kontrolerem, widziałem gry i byłem zaskoczony, że już jest
Opublikowano 22 listopada 201311 l Electronic Dreams na Jana Pawła II. Tutaj mają wszystkie gierki na Xboxa One, mają kontrolery, akcesoria i czekają na PS4. Mają też zestawy z Wii U, mają gry na Wii U, mają też edycji kolekcjonerskich całą masę. 15-20 sztuk Xboxa One ma do nich dojechać w poniedziałek. Cena to 2399 zł + gry po 249 zł.
Opublikowano 22 listopada 201311 l gdyby ktoś potrzebował xbox one to w tym sklepiej w Dąbrowie Górniczej już można kupić, od ręki https://www.facebook.com/xgamecenter?fref=ts
Opublikowano 22 listopada 201311 l Dobrze wiedzieć że normalne sklepy będą miały Xboxa. Na Allegro bałbym się kupować od nołnejmów.
Opublikowano 22 listopada 201311 l jakby ktoś potrzebował xbox one to w tym sklepiej w Dąbrowie Górniczej już można kupić, od ręki https://www.facebook.com/xgamecenter?fref=ts Ładnie się cenią, do tego standardowa edycja. Ble.
Opublikowano 23 listopada 201311 l Co Ty masz z tą zwykła wersją? Acziw day one, napis day one i czymś jeszcze się różni?
Opublikowano 23 listopada 201311 l http://zeratulpl.blogspot.com/2013/11/pierwsze-wrazenia-z-xbox-one.html
Opublikowano 23 listopada 201311 l czytam komentarze na niemieckim amazonie i zastanawiam sie ile prawdy w nich jest, bo wiekszosc kupilo swoje konsole podobno w sklepie za rogiem. przyklady: -ludzie pisza ze po kilku godzinach konsola sama sie resetuje, a po wlaczeniu maja tylko zielony obraz. -czuja jak by cos sie zjaralo. -naped nie czyta i podobno rysuje plyty. -po updejcie softu tylko zielony obraz (Green Screen Of Death ) http://www.amazon.de/product-reviews/B00DDMC72Q/ref=cm_cr_pr_btm_link_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0&sortBy=byRankDescending
Opublikowano 23 listopada 201311 l Autor niestety prawda, jest troche problemow i wadliwych jednostek atak samo jak i w wypadku ps4
Opublikowano 23 listopada 201311 l Mam takie pytanie: Jeżeli mam konto xbox live na polske to będę mógł normalnie grac na xbox one online czy muszę zrobić migracje ? W przypadku potrzeby migracji to czy coś strace bo mam bardzo dużo gier kupionych na x'sa ?
Opublikowano 23 listopada 201311 l Jak wyglada sytuacja nowego xkloca w polszy ?Myslalem, zeby kupic sobie jakas konsole od czasow ps one :F Jak cenowo bedzie wychodzic nowy xbox w okolicach grudnia ?Ile beda srednio kosztowac gierki ?Dalej granie przez neta bedzie platne ?Jesli tak to ile i na ile ?
Opublikowano 23 listopada 201311 l U mnie jedyny problem bylm z Fm5. Zaczalem grac kiedy sciagnalem 20℅ a kiedy sciagnalem 100% (bylem w menu konsoli) to po zalaczeniu gry pad nie reagowal na przyciski (procz przycisku X).Pomoglo zalaczenie Fify i z powrotem Fm5. Troche mi brakuje opcji "zakoncz gre". Wychodzac do menu gra jest w tle uruchomiona.Wiecej wad nie stwierdzilem, sprzet chodzi cichutko i po kilku godzinach grania jest ciepla gora, ale nie goraca. Trudno mi sie przyzwyczaic do przyciskow RB i LB bo chodza wg. za ciezko, trudno wyczuc punkt zadzialania. Pad ma inaczej rozwiazany pojemnik na baterie przez co jest cienszy i lepiej lezy w dloni kosztem wygody zmiany baterii (w miejscu gdzie sie baterie wklada jedyne oznaczenia jak je wlozyc sa na blaszkach +.Duzo ludzi obecnie opyla na ebayu Fife14, Fm5 i inne gry startowe na kartonikach z XOne. Wysylaja mailem kod lub poczta. Ja fife kupilem za 35e wiec nie tak drogo.
Opublikowano 23 listopada 201311 l Electronic Dreams na Jana Pawła II. Tutaj mają wszystkie gierki na Xboxa One, mają kontrolery, akcesoria i czekają na PS4. Mają też zestawy z Wii U, mają gry na Wii U, mają też edycji kolekcjonerskich całą masę. 15-20 sztuk Xboxa One ma do nich dojechać w poniedziałek. Cena to 2399 zł + gry po 249 zł. Paranoja. Chyba tylko te 15-20 sztuk im zejdzie na całą Warszawę. Kogo na to stać? Konsola + dwie gry = 3100 zł. To wiecej niż średnia krajowa netto 2.650,47 zł. O, w sumie to za średnią krajową można mieć konsolę i jedną grę.
Opublikowano 23 listopada 201311 l Cene 2399 ratują raty 0%- jeżeli są, a pewnie nie ma. Jak ktoś chce kupić za gotówkę, to bez sensu, bo z amazonu będzie miał za 2090. 300zł w kieszeni,
Opublikowano 23 listopada 201311 l Przynajmniej ceny gier w cyfrowej wersji są tańsze niż na psnie (mowa o exach)