Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto?

wrog się nie nazywam ale sam mam konto na PL i wszystko gra i buczy, podczas pierwszego uruchomienia podajesz email+hasło pobiera profi  i tyle

ps. mozna sprawdzić naszą kolejke pobierania ?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 213,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac.
Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane.

Opublikowano

wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto?

Nie. Region na Xbox One ustalasz na konsoli.

Opublikowano

Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac.

Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane.

nom trochę ciężko z tym pobieraniem się połapać a jeszcze takie głupawe pytanie jak wyłączyć wibracje w padzie ?

Opublikowano

tak z ciekawości, ktoś podłączał nc+ w polszy do xbox one?

Opublikowano

orientuje się ktoś jakie sklepy w polsce poza electronic dreams oferuja xboxa z gwarancją 24 m i nie w cenie ok 3 k :)

Opublikowano

i żadnych ograniczeń nie ma? Jak z platnoscia, mozna polska karta placic? Waluta to funty?

Karta jak karta, są pewnie funty, kupujesz a bank Ci przelicza złotówki na funty i tyle.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

tak z ciekawości, ktoś podłączał nc+ w polszy do xbox one?

Ja to zrobię w najbliższym tygodniu. Dam znać.

Opublikowano

będe wdzięczny :* a ogarniesz temat tak by śmigało z komendami głosowymi? dam plusika :*

Opublikowano

Podobno Xbox One w PL działa z telewizją N bez problemu. Czuję system sellera.

Opublikowano

Aby była w ofercie nc+ do czasu aneksu :)

Opublikowano

Nowa konsola, wszystko po staremu, tylko zmieniła się koncepcja Microsoftu. Teraz już nie wystarczy zagrać w oryginalną grę przed jej premierą czy odpalić "kopię zapasową". Teraz, żeby wyłapać bana na Xbox One wystarczy zrobić coś o wiele prostszego.

Wyobraźcie sobie, że marzy wam się granie w gry na XBO ale z jakiś powodów nie macie neta, a całkiem przypadkiem na pendrive macie ostatnią, wymaganą do odpalenia gry, aktualizację dashboarda XBO. Siłą rzeczy wpinacie go do USB konsoli i robicie up FW. Wszystko gra do czasu kolejnego zalogowania się do XBL - wówczas okazuje się, że wasza konsola została zbanowana.

Powód: pierwsza aktualizacja konsoli, która jest wymagana, nie została wykonana z wykorzystaniem połączenia internetowego.

http://g4mers.pl/content.php?6065-XBO-Microsoft-nie-zmienia-polityki-pierwsze-bany-ju%C5%BC-posz%C5%82y!

Opublikowano

Ten kod na Killer Instinct ważny do czerwca jest coś wart? Bo dostałem na maila i podobno jest tylko dla adresata, ale w praktyce może by działał komuś innemu.

Opublikowano

Powinien działać na innych kontach, nie sądzę by wiązali kody z emailami

Opublikowano

to musi byc kod na pelna wersje, mieli je teraz jakos do wybranych osob rozsylac.

Opublikowano

Kod jest na pakiet wszystkich postaci z pierwszego sezonu (za darmo ma się jedną - obecnie Jago).

Opublikowano

Ja pitole Ryse przyszedł w sobotę z Amazonu UK a konsoli jeszcze nie ma (to samo źródło). A Ryse zamówiłem 2tyg temu. Łehh.

Opublikowano

Dotarł mój z Amazonu :)

lofi.jpg

aaa jeszcze taki krótki unboxing. Znamy to ale co tam ; ) Rany Kinect to taki kloc, że jestem w szoku.