Opublikowano 24 listopada 201311 l wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto? wrog się nie nazywam ale sam mam konto na PL i wszystko gra i buczy, podczas pierwszego uruchomienia podajesz email+hasło pobiera profi i tyle ps. mozna sprawdzić naszą kolejke pobierania ?
Opublikowano 24 listopada 201311 l Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac.Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane.
Opublikowano 24 listopada 201311 l wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto? Nie. Region na Xbox One ustalasz na konsoli.
Opublikowano 24 listopada 201311 l i żadnych ograniczeń nie ma? Jak z platnoscia, mozna polska karta placic? Waluta to funty?
Opublikowano 24 listopada 201311 l Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac. Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane. nom trochę ciężko z tym pobieraniem się połapać a jeszcze takie głupawe pytanie jak wyłączyć wibracje w padzie ?
Opublikowano 24 listopada 201311 l orientuje się ktoś jakie sklepy w polsce poza electronic dreams oferuja xboxa z gwarancją 24 m i nie w cenie ok 3 k
Opublikowano 24 listopada 201311 l i żadnych ograniczeń nie ma? Jak z platnoscia, mozna polska karta placic? Waluta to funty? Karta jak karta, są pewnie funty, kupujesz a bank Ci przelicza złotówki na funty i tyle. Edytowane 24 listopada 201311 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 24 listopada 201311 l tak z ciekawości, ktoś podłączał nc+ w polszy do xbox one? Ja to zrobię w najbliższym tygodniu. Dam znać.
Opublikowano 24 listopada 201311 l będe wdzięczny :* a ogarniesz temat tak by śmigało z komendami głosowymi? dam plusika :*
Opublikowano 24 listopada 201311 l Ja to zrobię w najbliższym tygodniu. Dam znać. Daj znac rowniez jak wyglada sprawa z tym: Xbox One TV Integration Broken For UK & Europe: Sky 50Hz Stutter http://www.hdtvtest.co.uk/news/xbox-50hz-201311233468.htm
Opublikowano 24 listopada 201311 l http://zeratulpl.blogspot.com/2013/11/showx4-xbox-one-tvtvtvtv.html
Opublikowano 24 listopada 201311 l Podobno Xbox One w PL działa z telewizją N bez problemu. Czuję system sellera.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Nowa konsola, wszystko po staremu, tylko zmieniła się koncepcja Microsoftu. Teraz już nie wystarczy zagrać w oryginalną grę przed jej premierą czy odpalić "kopię zapasową". Teraz, żeby wyłapać bana na Xbox One wystarczy zrobić coś o wiele prostszego. Wyobraźcie sobie, że marzy wam się granie w gry na XBO ale z jakiś powodów nie macie neta, a całkiem przypadkiem na pendrive macie ostatnią, wymaganą do odpalenia gry, aktualizację dashboarda XBO. Siłą rzeczy wpinacie go do USB konsoli i robicie up FW. Wszystko gra do czasu kolejnego zalogowania się do XBL - wówczas okazuje się, że wasza konsola została zbanowana. Powód: pierwsza aktualizacja konsoli, która jest wymagana, nie została wykonana z wykorzystaniem połączenia internetowego. http://g4mers.pl/content.php?6065-XBO-Microsoft-nie-zmienia-polityki-pierwsze-bany-ju%C5%BC-posz%C5%82y!
Opublikowano 25 listopada 201311 l Ten kod na Killer Instinct ważny do czerwca jest coś wart? Bo dostałem na maila i podobno jest tylko dla adresata, ale w praktyce może by działał komuś innemu.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Powinien działać na innych kontach, nie sądzę by wiązali kody z emailami
Opublikowano 25 listopada 201311 l Killer Instinct jest za darmo do pobrania ze sklepiku. Ja pobralem bez kodow.
Opublikowano 25 listopada 201311 l to musi byc kod na pelna wersje, mieli je teraz jakos do wybranych osob rozsylac.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Kod jest na pakiet wszystkich postaci z pierwszego sezonu (za darmo ma się jedną - obecnie Jago).
Opublikowano 25 listopada 201311 l Ja pitole Ryse przyszedł w sobotę z Amazonu UK a konsoli jeszcze nie ma (to samo źródło). A Ryse zamówiłem 2tyg temu. Łehh.
Opublikowano 26 listopada 201311 l Dotarł mój z Amazonu aaa jeszcze taki krótki unboxing. Znamy to ale co tam ; ) Rany Kinect to taki kloc, że jestem w szoku.