waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 trzymam kciuki. ale zabawa, ja byłem pewien, że to już ustalony oficjalnie termin. Najfajniejsze jest, że jak wejdziecie na oficjalny link Sony do preorderów: http://pl.playstation.com/ps4/preorder/ to żaden z podanych na tej stronie linków do sklepów już nie działa 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ciekawe czy plotki o przelozeniu premiery na 22 listopad w Europie sie potwierdza :-D no była by to fajna niespodzianka, jakby podczas premiery USA to ogłosili. W xgamecenter potwierdzili mój preorder na 27-28 listopada, więc czekam tylko aż przełożą to o tydzień Cytuj
YETI 10 996 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Przeciez termin jest oficjalnie ustalony. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 I tu jeszcze wiadomość z fejsbuka euro:Chcemy Was uspokoić w sprawie związanej z zamówieniami PS4. Z góry przepraszamy za zamieszanie w przepływie informacji.Przede wszystkim: każdy, kto zakupił u nas Preorder 100 zł ma gwarancję dostawy w dniu premiery. Może zamienić podstawowy zestaw na bundla z grą KillZone: Shadow Fall, zachowując jednocześnie gwarancję dostawy.Ponadto Klienci, którzy złożyli zamówienie na zestaw z KillZone mają gwarancję dostawy w dniu premiery - zgodnie z tym, co pisaliśmy wcześniej. Zestawy są jeszcze dostępne, natomiast z powodu olbrzymiej liczby zamówień nie jesteśmy w stanie oszacować kiedy dokładnie się wyczerpią.W przypadku dodatkowych pytań, zapraszamy Was do kontaktu z naszą Obsługą Zamówień. Cytuj
YETI 10 996 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 W euro preordery juz sie skonczyly. Cytuj
kszalek 9 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Z Euro. Rano napisałem maila do laski, która zajmuje się moim zamówieniem. Mam nadzieję, że maksymalnie 29.11.13 dostanę swój zestaw. Cały czas gwarantują to. Oby. I z tego co widzę "zwykły śmiertelnik" bez pre ordera nie kupi tego zestawu, przynajmniej tam. Nie mają go na stronie. W tym upatruje swojej szansy na zapewnienie sobie tej konsoli w dzień premiery. Lipa, wydaje mi się, że jestem w podobnej sytuacji. Zamawiałem ps4 na euro w październiku, gdy jeszcze do wyboru była wyłącznie jedna (goła) wersja konsoli za 1799 zł. Podczas skłądania zamówienia nie wymagano wpłaty 100zł nawet. Przed chwilą napisałem maila do euro z pytaniem czy mógłbym zmienić zamówienie na wersje z kz i padem i czekam na odpowiedź... Ciekawe czy przy zamówieniach bez wpłaty 100zł też gwarantują dostępność w dniu premiery. Wybrałem odbiór osobisty w salonie euro więc może dzięki temu się uda :-) Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Tu się nie ma co zastanawiać. Są konsole trzeba brać. Nic się przecież nie traci. Rozmyślać nie ma nad czym bo dają po 20 konsol i aukcje kończą się błyskawicznie. Parafrazując to jesteśmy tak na oko z 13 lat za Japonią Pamiętam zdjęcia z różnych periodyków podczas premier N64, Dreamcasta i PS2. Spanie pod sklepami, namioty i śpiwory. Mogliśmy tylko pomarzyć o czymś takim w Polsce. Oczywiście barierą były bardzo niekorzystne stosunki cen konsol do zarobków no ale teraz, mamy swoją Japonię A.D. 2013 Edytowane 8 listopada 2013 przez da$io Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 U mnie trochę cyrk z tym Euro AGD, wkopałem się. Wczoraj rano anulowałem swój pre order w Muve (od czerwca) i od razu zamówiłem bundla z KZ w Euro (koło 12). Facet przez telefon mi powiedział, że dostanę na 100% na premierę, odbiór w salonie etc. Dzisiaj patrzę na status zamówienia a tam, że "sprawdzają możliwość sprowadzenie produktu", "trwa kompletowanie zamówienia" a w mailu mi napisali, że nie mam jeszcze "pełnego potwierdzenia rezerwacji" wtf o.O Na infolinii teraz babka mówi, że mam czekać czy przyjmą na pewno rezerwacje-pre order czy nie. W każdym bądź razie powiedziała, że nowych zamówień już nie przyjmują. Niezła jaja. Cytuj
kszalek 9 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Szanowny Kliencie, możemy dokonać zmiany na zestaw z grą Killzone za 1999 zł. Proszę o informację czy mam dokonać zmiany. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Szanowny Kliencie, zmiana została dokonana. Obecnie nie gwarantujemy dostawy konsoli w dniu premiery. Tego w sumie się spodziewałem. Nie jestem jakoś strasznie napalony na odbiór koniecznie w dniu premiery, ale nie ukrywam, że chciałbym ją mieć chociaż na okres świąteczny :-) Cytuj
grykom 283 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ogólnie krótkim podsumowaniem. W chwili obecnie nie można nigdzie złożyć zamówienia na konsolę i mieć 100% pewności, że otrzymamy ją 29.11. Ale jeśli ktoś naprawdę czuje potrzebę posiadania konsoli na premierę to może się udać do sklepu MM/Saturn z samego rana i próbować szczęścia To jedyne, sensowne miejsce gdzie prawdopodobieństwo otrzymania konsoli będzie największe.(zakładając, że wszelkie plotki o tym, że właśnie te sklepy będą miały konsol najwięcej) Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Tu się nie ma co zastanawiać. Są konsole trzeba brać. Nic się przecież nie traci. Rozmyślać nie ma nad czym bo dają po 20 konsol i aukcje kończą się błyskawicznie. Parafrazując to jesteśmy tak na oko z 13 lat za Japonią Pamiętam zdjęcia z różnych periodyków podczas premier N64, Dreamcasta i PS2. Spanie pod sklepami, namioty i śpiwory. Mogliśmy tylko pomarzyć o czymś takim w Polsce. Oczywiście barierą były bardzo niekorzystne stosunki cen konsol do zarobków no ale teraz, mamy swoją Japonię A.D. 2013 a W Japonii teraz jak kiedyś w Polsce na Playstation muszą czekać 2 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Od kogo masz informacje, że jak pójdę 29.11 do MM czy Saturna, to PS4 będzie stało na półce? mam Ci podac imie, nazwisko i w ktorym sklepie jest kierownikiem ? Masz informacje pare stron wczesniej od znanjomego kierownika MM, ja mam info od konkurencji, wiec jezeli Sony nic nie od(pipi)i na tydzien przed premiera, to w ogole nie ma sie czym stresowac. Ale mozesz dalej latac po sklepikach, gdzie nie ma szans na wiecej sztuk niz 3. Ja poki co trzymam preorder z RTV, tylko dlatego, ze mam pod domem, ale po ostatnim obdzwonieniu Warszawy o konsole 29 jestem spokojny. Edytowane 8 listopada 2013 przez easye Cytuj
kaptanluk 7 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!! witam na allegro mozna kupic konsole w sklepie Electro.pl z gra +pad+kamera za 2349zł i wysylaja 13.12.2013 co sdzicie o tym ?? Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!! witam na allegro mozna kupic konsole w sklepie Electro.pl z gra +pad+kamera za 2349zł i wysylaja 13.12.2013 co sdzicie o tym ?? chłopie idź 29.11 do MM czy Saturna i kup od ręki a co do zestawu to jakoś mnie nie rajcuje drugi pad , kamerka i KZ wole golasa + fifa Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ja dostałem info z Ultimy ale na samą konsolę więc trochę lipa. : / Pewnie wezmę jednak z Saturna (mam preordera 100zł ale kupiłem za 1zł w promo na Face;) ) Cytuj
kaptanluk 7 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ja dostałem info z Ultimy ale na samą konsolę więc trochę lipa. : / Pewnie wezmę jednak z Saturna (mam preordera 100zł ale kupiłem za 1zł w promo na Face;) ) a od kiedy masz ten preorder z Saturna ?? Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!! witam na allegro mozna kupic konsole w sklepie Electro.pl z gra +pad+kamera za 2349zł i wysylaja 13.12.2013 co sdzicie o tym ?? chłopie idź 29.11 do MM czy Saturna i kup od ręki a co do zestawu to jakoś mnie nie rajcuje drugi pad , kamerka i KZ wole golasa + fifa ale skad pewnosc ze bedzie w mm i saturnie konsola ?? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 W USA i Kanadzie w każej konsoli będą vouchery ciekawe czy u nas też Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 u nas będą wyjęte i sprzedawane oddzielnie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Nie będą bo sony potwierdziło że te kody będę dostępne tylko w USA i Kanadzie Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Nie będą bo sony potwierdziło że te kody będę dostępne tylko w USA i Kanadzie Żenada , u nas będą zdzierać z czego się tylko da trzeba będzie wykupić na 90 dni za 100zł ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Czy do PS4 dostanę gdzieś vertical stand, w dzień premiery 29 listopada?? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 co za burdel nie mam pytań. Wczesniej nie mogłem się zalogować na konto do media expert. teraz już mogę, tylko, że w zamowieniach nie ma żadnej wzmainki o tym, że zamawiałem konsolę. Niezły syf tam mają. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Nie będą bo sony potwierdziło że te kody będę dostępne tylko w USA i Kanadzie Żenada , u nas będą zdzierać z czego się tylko da :confused: trzeba będzie wykupić na 90 dni za 100zł ? Kosztuje 59. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Czy do PS4 dostanę gdzieś vertical stand, w dzień premiery 29 listopada?? Jakiś sklep internetowy sprzedawał za 79 zł ale tak w sklepie pewnie gdzieś znajdziesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi