eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Czy do PS4 dostanę gdzieś vertical stand, w dzień premiery 29 listopada?? Pewnie w media/saturnach będzie tego sporo Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Konsole mam z RTV EURO AGD Gre z ultimy a vertical standu trzeba szukać jak pies żarcia po nocy, jakby nie mogli wsadzić tego plastiku razem z konsolą do pudełka. Moje dwa PS stoją pionowo, chce postawić i trzecią. Im bliżej premiery tym większy burdel i nikt nic nie wie. Czyli norma w polsce. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Konsole mam z RTV EURO AGD Gre z ultimy a vertical standu trzeba szukać jak pies żarcia po nocy, jakby nie mogli wsadzić tego plastiku razem z konsolą do pudełka. Moje dwa PS stoją pionowo, chce postawić i trzecią. Im bliżej premiery tym większy burdel i nikt nic nie wie. Czyli norma w polsce. Ani Euro RTV AGD a tym bardziej Ultima nie ma startu do takich sklepów jak Media czy Saturn, nie dziw się sam sobie winien jesteś Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego Ciekawe skąd on o tym wie? To już jawne wciskanie rozszerzonej gwarancji. Chętnie bym ją kupił, ale nie na warunkach Euro, gdzie przedłużają ją o rok i wychodzi drożej niż o dwa lata w Media Markt Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego :D genialne Może miał na myśli ps2? Albo psx? Nie sugerował żeby wacikiem ze spirytusem przetrzeć oczko lasera? Edytowane 8 listopada 2013 przez humanno Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Hahahaha laser się psuje. Hit tego roku chyba. Rozumie ze pan meczyl konsolke kilka godzin dziennie tak pol roku i mu padla? Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego hahahah śmiech na sali wciskają kity tylko żeby kase ściągać.... "laser sie psuje" hahaha zaraz padne , co goście już nie wymyślają , najpierw kit ,że brak konsol żeby brać preorder a teraz jeszcze przedłużanie gwarancji , ale w sumie "biznes is biznes" Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ręce opadają jakbym miał fajnego gifa na tą okazję to bym wkleił Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 ej, to poważna sprawa, a jak ten pan w sklepie ma dostęp do tych ps4 i juz mu dwie konsole padły i z głębi serca to poleca, bo sie martwi? :< Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 To spoko, pada na gwarancji, będą wymieniać :]]]] Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 ej, to poważna sprawa, a jak ten pan w sklepie ma dostęp do tych ps4 i juz mu dwie konsole padły i z głębi serca to poleca, bo sie martwi? :< chyba z głębi obowiązku wciskania kitu konsumentom. ej, to poważna sprawa, a jak ten pan w sklepie ma dostęp do tych ps4 i juz mu dwie konsole padły i z głębi serca to poleca, bo sie martwi? :< chyba z głębi obowiązku wciskania kitu konsumentom. Ja bym się martwił też o co innego... http://www.ps4site.pl/newsy/powazny-problem-z-kontrolerem-dualshock-4/ Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Już to zostało obalone w CW. Nie ma się czym martwić. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Pamiętam jakie ja problemy z laserem miałem na PSX. Konsole trzeba było bokiem stawiać, żeby działała xD Może poszedł mu laser, bo nie kupił podstawki pod PS4, żeby trzymać ją bokiem xD 1 Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Pamiętam jakie ja problemy z laserem miałem na PSX. Konsole trzeba było bokiem stawiać, żeby działała xD Może poszedł mu laser, bo nie kupił podstawki pod PS4, żeby trzymać ją bokiem xD czyli bez podstawki nie pogramy ;/ koniec świata , dalej wydatki Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Hehe jak czytam te posty to az smiac sie chce,czy wy naprawde wierzycie w to ze nie bedzie PS4 na premiere w sklepie???Ludzie ja rozumiem ze jestescie spragnieni nowej generacji ale dajcie spokoj przeciez to SONY zalezy na naszej kasie a nie odwrotnie,aktualnie mieszkam w Belgi i nie wyobrazam sobie zeby nie bylo konsoli dostepnej normalnie w sklepie czy to w niemczech,luksemburgu....29 listopad Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Najgorszy jest ten hajp, rozsądek mówi by nie kupować konsoli na start dla jednej gry a z drugiej parcie na nowy sprzęt Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Hehe jak czytam te posty to az smiac sie chce,czy wy naprawde wierzycie w to ze nie bedzie PS4 na premiere w sklepie???Ludzie ja rozumiem ze jestescie spragnieni nowej generacji ale dajcie spokoj przeciez to SONY zalezy na naszej kasie a nie odwrotnie,aktualnie mieszkam w Belgi i nie wyobrazam sobie zeby nie bylo konsoli dostepnej normalnie w sklepie czy to w niemczech,luksemburgu....29 listopad Dokładnie tak , idą święta ludzie mają wydatki , wigilia, sylwester , prezenty a tu każdy leci i kupuje ps4 za 2 kafle już to widzę , te tłumy przed sklepami 29.11 , ogarnijta sie to jest Polska gdzie za 1200zł trzeba przeżyć miesiąc ! Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Nobel z psychologii dla dzialu marketingu Sony w przyslym roku Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Że co ? laser się psuję? A na jakiej podstawie on to stwierdził ? Jak długo użytkuje te swoje ''PS4" ? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Że co ? laser się psuję? A na jakiej podstawie on to stwierdził ? Jak długo użytkuje te swoje ''PS4" ? Stary no przecież polewamy z typa, że dennie ściemnia :) Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 PS4fan dokladnie bedzie tak jak mowisz....;)hehe Ludzie zaczeli sobie wkrecac ze Polska to kraina miodem i mlekiem plynaca,jest taki popyt na konsole za prawie 2000 tys zl ze zabraknie jej w sklepach bo co to dla polaka wydac cala wyplate na konsole....ok tak dla podsumowania jak widze to JA: Normalny fan PS4 wchodzi do sklepu i kupuje Ps4 czy to w polsce czy w innym kraju a preorderowcy maja problem bo braklo dla nich konsol ktore sa na sklepowych polkach..tyle ode mnie pozdro!!! 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Że co ? laser się psuję? A na jakiej podstawie on to stwierdził ? Jak długo użytkuje te swoje ''PS4" ?Stary no przecież polewamy z typa, że dennie ściemnia :) no ja rownież, zadaje bardziej pytania retoryczne Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Najgorszy jest ten hajp, rozsądek mówi by nie kupować konsoli na start dla jednej gry a z drugiej parcie na nowy sprzęt co masz na mysli pisząc o jednej grze ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi