Drantzell 45 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) PS4fan: 50-60. Nie znają konkretnej ilości, ale ma być więcej niż sprzedanych preorderów w sklepie. Z tym że to jest wielki market w sporym mieście. Poza tym nie spodziewali się w Polsce aż tak dużego zapotrzebowania na taki sprzęt. Czyli powiedzmy jakaś tam szansa na dostanie bez preorderu w dzień premiery jest. Edytowane 15 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Na Grunwaldzkiej bedzie 80? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Na Grunwaldzkiej bedzie 80? Wydaje mi się że w każdy z Saturnem będzie miał mniej więcej taką ilość (minus preordery na podstawkę). Info jest z Grunwaldzkiej i tak jakby się potwierdza, bo już wcześniej ktoś o tym wspominał. Pewnie pojadę z rana na Grunwaldzką. Jak nie dostane tego co chcę jadę na Matarnie, gdzie koleś obiecywał mi że bez problemu dostanę. Bliżej jest Saturn, ale gardzę GB i mam rabat 500zł na zakupy w MM. Tak czy siak konsola będzie w GB stała od 23 do 28 listopada, więc przetestuje PS4 i przy okazji obadam sytuacje w Saturnie. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ok to daj znać bo tez sprawdzam gdzie w 3miescie mozna dostać w miare bezproblemowo na 29 jak się nie uda z USA Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Dostałem dwa maile od Euro. Pierwszy o tym prezencie (PS Plus 90 dni za 1 zł) i drugi z nr konta i danymi do wpłaty za konsolę."Szczegóły Dostawa do domu: Termin dostawy zostanie potwierdzony po zaksięgowaniu przelewu."Cwaniaki.. Wpłaciłem, mam nadzieję, że maksymalnie 29.11.13 będę się cieszył konsolą. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Dostałem dwa maile od Euro. Pierwszy o tym prezencie (PS Plus 90 dni za 1 zł) i drugi z nr konta i danymi do wpłaty za konsolę. "Szczegóły Dostawa do domu: Termin dostawy zostanie potwierdzony po zaksięgowaniu przelewu." Cwaniaki.. Wpłaciłem, mam nadzieję, że maksymalnie 29.11.13 będę się cieszył konsolą. Kiedy zamawiales konsole ? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ok. 10 sierpnia.Zmieniłem na największego bundla i dziś rozstałem się z 2299 zł Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) trezba było brać na odbiór w sklepie to byś nie musiał płacić teraz tylko 29 listopada jak będziesz odbierał konsole a tak musisz teraz wpłacić a oni Ci za tydzień wyślą dostaniesz na 29 ale z ciekawości kiedy zamawiałeś konsole ? Edytowane 15 listopada 2013 przez wiktorio9 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ja dzisiaj na pytanie, czy bundle z killzone będzie dostarczony na premierę zgodnie z tym co pisali na ich FB (Euro) dostałem odpowiedź... Szanowny Kliencie,tak zestaw powinien zostać dostarczony w dniu premiery.W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.Pozdrawiam XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXX Jestem jednym z tych wyrolowanych z muve, jak się załapię to ok, jak nie to odpuszczę pewnie do marca. Cytuj
Nick81pl 1 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 A moja dziala bez problemow,(na razie pogralem prawie 5 godzin) , krzywa nie jest , chyba ze mam krzywa polke wiec tez sie nie buja:) fifka na plus ladniejsza i wbrew pozorom gra sie inaczej niz na 3, killzone bardzo ladny ale po wlaczeniu nba Od 2k zaliczylem opad szczeki, wyglada jak transmisja na espn . Co do tematu tv na full hd 60 inch plazmie wyglada oblednie , niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da. Znajomy ktory ma 50 Cali plazme z 720 p zadowolony bardzo ale sprawdze to osobiscie po robocie to napisze cos wiecej. W mojej opini moze to ryzyko kupowac na premiere ale fatka 3 z 2006 padla mi trzy tygodnie temu wiec moze I ta pociagnie kilka lat. Pozdrawiam Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 A moja dziala bez problemow,(na razie pogralem prawie 5 godzin) , krzywa nie jest , chyba ze mam krzywa polke wiec tez sie nie buja:) fifka na plus ladniejsza i wbrew pozorom gra sie inaczej niz na 3, killzone bardzo ladny ale po wlaczeniu nba Od 2k zaliczylem opad szczeki, wyglada jak transmisja na espn . Co do tematu tv na full hd 60 inch plazmie wyglada oblednie , niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da. Znajomy ktory ma 50 Cali plazme z 720 p zadowolony bardzo ale sprawdze to osobiscie po robocie to napisze cos wiecej. W mojej opini moze to ryzyko kupowac na premiere ale fatka 3 z 2006 padla mi trzy tygodnie temu wiec moze I ta pociagnie kilka lat. Pozdrawiam Mówisz,że fifka fajna ? mam nadzieje bo w sumie czakam tylko po to na PS4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Gratuluję a co do NBA to rzeczywiście podobno WooW, ludize bawią się replayami i stop klatką by podziwiać modele postaci Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da Co to znaczy? Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 [...] Co do tematu tv na full hd 60 inch plazmie wyglada oblednie , niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da. Znajomy ktory ma 50 Cali plazme z 720 p zadowolony bardzo ale sprawdze to osobiscie po robocie to napisze cos wiecej.... Mam nadzieję, że na 32" TV LED 1080p 100 Mz też będzie urywało suty Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Może problem jest rzeczywiście w ilościach Hz ? Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da Co to znaczy? Nie da się grać, a o dziwo Sony podczas różnych targów i innych imprez swoje exy (między innymi Killzone 4) pokazywało głównie na brawi z tego roku o matrycy 60 hz. Jakoś nikt nie narzekał, że coś nie tak jest z obrazem, ba, dziwne byłoby, gdyby Sony reklamowało gry i konsolę na telewizorach, na ,,których nie da się grać". Edytowane 15 listopada 2013 przez dunpeal Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Od razu mówię że nie kupiłem u nich konsoli ale naprawdę należą się brawa za takie podejście do Klienów Nabywcy #PS4! Na początku tygodnia roześlemy do Was maile z linkiem umożliwiającym edytowanie zawartości Waszych zamówień na PlayStation 4. W ofercie będziemy mieć trzy modele konsoli: PS4 – wersja podstawowa, PS4 + Killzone PS4+ Killzone + PS4 Eye + drugi pad. Przy okazji będziecie mogli dodać do swoich zamówień dodatkowe gry i akcesoria, o ile zechcecie. Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Od razu mówię że nie kupiłem u nich konsoli ale naprawdę należą się brawa za takie podejście do Klienów Nabywcy #PS4! Na początku tygodnia roześlemy do Was maile z linkiem umożliwiającym edytowanie zawartości Waszych zamówień na PlayStation 4. W ofercie będziemy mieć trzy modele konsoli: PS4 – wersja podstawowa, PS4 + Killzone PS4+ Killzone + PS4 Eye + drugi pad. Przy okazji będziecie mogli dodać do swoich zamówień dodatkowe gry i akcesoria, o ile zechcecie. o jakim sklepie mówisz ? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Od razu mówię że nie kupiłem u nich konsoli ale naprawdę należą się brawa za takie podejście do Klienów Nabywcy #PS4! Na początku tygodnia roześlemy do Was maile z linkiem umożliwiającym edytowanie zawartości Waszych zamówień na PlayStation 4. W ofercie będziemy mieć trzy modele konsoli: PS4 – wersja podstawowa, PS4 + Killzone PS4+ Killzone + PS4 Eye + drugi pad. Przy okazji będziecie mogli dodać do swoich zamówień dodatkowe gry i akcesoria, o ile zechcecie. Skąd to? 1 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 15 listopada 2013 Autor Opublikowano 15 listopada 2013 troche z obozu UK, bylem dzis w GAME potwierdzilem swojego KZ Mega bundla i co sie okazalo mile zaskoczenie cena spadla z 450 na 430 funia plus dostalem oferte druga gra za 30funia(mialem i tak preorder Knacka wiec to lyknalem, bylo jeszcze do wyboru kilka innych gier....) byle tez inne oferty z grami i filmami i takie tam (pipi)y ale sie nie przygladalem bo nie interesilo mnie to... Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 troche z obozu UK, bylem dzis w GAME potwierdzilem swojego KZ Mega bundla i co sie okazalo mile zaskoczenie cena spadla z 450 na 430 funia plus dostalem oferte druga gra za 30funia(mialem i tak preorder Knacka wiec to lyknalem, bylo jeszcze do wyboru kilka innych gier....) byle tez inne oferty z grami i filmami i takie tam (pipi)y ale sie nie przygladalem bo nie interesilo mnie to... Oceny startowych gier + przełożenie kilku premier robi swoje;) Cytuj
Nick81pl 1 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) niestety na full hd sony 40 inch z 60 hz mocno rwie i grac sie nie da Co to znaczy? Nie da się grać, a o dziwo Sony podczas różnych targów i innych imprez swoje exy (między innymi Killzone 4) pokazywało głównie na brawi z tego roku o matrycy 60 hz. Jakoś nikt nie narzekał, że coś nie tak jest z obrazem, ba, dziwne byłoby, gdyby Sony reklamowało gry i konsolę na telewizorach, na ,,których nie da się grać". Nie jestem specjalista od takich technicznych spraw mam w sypialni 40 Cali Google TV od sony to jest 60 hz . A Bravia ma 60 hz ? Myslalem ze wiecej ? W kazdym razie to nie jest tak ze nie da sie grac kompletnie ale w(pipi)... Bo wyglada jak by byl problem z grafika moze animacja , jak kiedys na komputerach z zaslaba karta ,a to podobno wlasnie wina odswierzania ( hz) z reszta w ps3 przy gt5 mialem to samo.Wlasnie sprawdzalem bylem w best buyu I na standach z ps4 uzywaja full hd Bravia 120 hz z jakims upscalingiem do 240 i wedlug sprzedawcy to robi roznice w odswierzaniu grafiki , ale czy to prawda ? Hgw moze znaja sie tyle co I w euro albo mm:) Edytowane 15 listopada 2013 przez Nick81pl Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 To ile powinno byc tych Hz w tv? Bo juz nue ogarniam tego Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Dobrze, że ja nie mam już takiego problemu, miesiąc przed premierą kupiłem sobie Sony Bravie 42 cale W655A:D i teraz mam spokój Edytowane 15 listopada 2013 przez czarek250885 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 2 tyg pozostały, a w SC nadal nie dostali informacji o ilości konsol i zestawach. Jaja sony, jaja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi