Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(pipi)a, nie wiem jak u was, ale moje plany zmieniają się jak w kalejdoskopie :D z dnia na dzień inaczej do tego podchodzę, po tym co czytam w necie próbuję się powstrzymywać, wczoraj byłem pewien w 90%, że czekam do marca, a po dzisiejszym info daję 80% szans na to, że psychika każe mi jechać 29 z samego ranka z pełnym portfelem do media marktu :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

O dostępności informacje są różne.

Pracownik mi powiedział, że dla preorderowców będą gołe konsole, ale i zestawy, które będą czekać na zapleczu, jeżeli mamy preorder to będziemy mogli kupić ten bundle z KZ i ACIV to wyczerpania zapasów. Potwierdził, że na sklepie także będą konsole. Aczkolwiek zaznaczył, że sytuacja z PS4 zmienia się z dnia na dzień i tak naprawdę może wydarzyć się wszystko :D

Dziwi mnie jednak zachowanie Saturna, w MM spokojnie można użyć preordera na zestaw, a dziś na facebooku powiedziano mi, że w Saturnie nie ma możliwości użycia preordera na zestaw, a tylko na samą konsolę. Totalna bzdura.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano

Jesli ten zestaw okaze sie prawda i z dostepnoscia nie bedzie problemu to MM rozyebalo wszystkich.

Teraz ryzykowac i anulowac preorder z euro? :D zeby nie bylo tak ze sie oblizne i zostane z niczym

Opublikowano

Jedno jest pewne, nie będzie możliwości zamawiania przez internet konsol w wolnej sprzedaży w Media Markt. Także jest to sprawiedliwe bo tak to każdy zamówił by przez internet i odbiór w sklepie a zwykli ludzie nie mieliby jak kupić sprzętu. 

Opublikowano

Tylko teraz najwazniejsze - Lodz nikogo, co z innymi normalnymi miastami PL - Wroclaw, Opole, anyone? No I odwieczne pytanie - cisnac do wiekszego MM, gdzie sprzetu powinno lezec wiecej, czy do malego I campic na swojn egzemplarz lub sie rozczarowac. Hmmmmm

@Yakubu - same here, lacze sie.

Opublikowano

Ech, nie lubię się przepychać. Chyba w Polsce nie będzie tak źle, co? Żeby nie było jak czarne piątki w Ameryce;)

Podczas premiery GTA V w MM Okęcie (Wawa) przed otwarciem sklepu rano czekało jakieś 5 osób, więc jak na najgorętszą premierę roku, szału nie było.

Mam nadzieję że podobnie będzie na premierę PS4.

Opublikowano (edytowane)

W polsce nie am tylku czarnych zeby byly czarne piątki :P Ja w mieścinie 120tys sie nie obawiam, na premierze gta V pod empikiem byly ze 4 osoby przed otwarciem :P i jeszcze panie nas wysmiały bo same dorosłe chłopy..

Edytowane przez humanno
Opublikowano (edytowane)

W polsce nie am tylku czarnych zeby byly czarne piątki :P Ja w mieścinie 120tys sie nie obawiam, na premierze gta V pod empikiem byly ze 4 osoby przed otwarciem :P i jeszcze panie nas wysmiały bo same dorosłe chłopy..

No 4 osoby razem z nami xD

A MM mamy wfatalny tak btw... Obsługa tam od software to jpde...

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

jeżeli ten bundle z KZ i ACIV okaże się prawdą to się cieszę , bo mam większą szansę kupić golasa z fifą :D inne gry mnie nie interesują .

chociaż wątpię w taki zestaw , aż śmieszne , ale czy prawdziwe? 

• Plusik 1
Opublikowano

Raczej śmieszne bo nie prawdziwe. Na stronie MM nie ma żadnej informacji na temat żadnych bundle packów. mało tego w dziale konsole nie ma nawet gołej PS4. 

Nie wiem kto wypuszcza takie plotki ale rzeczywistość jest brutalna, nie dla każdego starczy konsol 29ego

Opublikowano

Z grami nigdy nie ma. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek nie można było dostać gry w dniu premiery. Ze sprzętem to co innego, tym bardziej tak gorącym jak PS4.

Pamiętam jak składałem pre order on line, ale zrezygnowałem z niego gdy dostałem maila że mam wpłacić 100 za niego, gdyś uznałem że to głupie i szajba na punkcie PS4 jest tylko rozdmuchana. I normalnie nawet w sobotę 30 ego wejdę do byle jakiego sklepu typu MM czy właśnie Euro i konsole dostanę. 

Ale na szczęście dla siebie jakiś tydzień później byłem w Euro Agd kupić lodówkę i przy okazji skoro już tam byłem kupiłem też niebieski kartonik, pomyślałem wtedy lepiej mieć niż nie mieć. I dziś nie żałuje, bo dostałem potwierdzenie że pre ordery będą wszystkie zrealizowane przez Euro AGD. 

Opublikowano

myślę ,że problemu z dostępnością w MM nie będzie , sprzedaż zamknęli kilka tygodni temu bo wyczerpały im się preordery , ale na półki też mają pewnie jakąś ilość odłożoną :D

Opublikowano

Mają jakąś tam ilość, ale w sklepie dostałem info że zainteresowanych poranną kolejką może być więcej niż konsol.

Zestaw bundle i tak pewnie w ilości sladowej, więc nie rezygnował bym że sprawdzonych preorderow.

Dziwny ruch z ta gazetka. Tylko wniesie ludzi.

Opublikowano

Tylko teraz najwazniejsze - Lodz nikogo, co z innymi normalnymi miastami PL - Wroclaw, Opole, anyone? No I odwieczne pytanie - cisnac do wiekszego MM, gdzie sprzetu powinno lezec wiecej, czy do malego I campic na swojn egzemplarz lub sie rozczarowac. Hmmmmm

@Yakubu - same here, lacze sie.

Czyli jest nas "3"  :thumbsup:

Opublikowano

Raczej śmieszne bo nie prawdziwe. Na stronie MM nie ma żadnej informacji na temat żadnych bundle packów. mało tego w dziale konsole nie ma nawet gołej PS4.

Nie wiem kto wypuszcza takie plotki ale rzeczywistość jest brutalna, nie dla każdego starczy konsol 29ego

Śmieszny to jest twój post. PS4+KZ+AC 29.11 w MM.
  • Minusik 1