Yakubu 3 047 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (pipi)a, nie wiem jak u was, ale moje plany zmieniają się jak w kalejdoskopie z dnia na dzień inaczej do tego podchodzę, po tym co czytam w necie próbuję się powstrzymywać, wczoraj byłem pewien w 90%, że czekam do marca, a po dzisiejszym info daję 80% szans na to, że psychika każe mi jechać 29 z samego ranka z pełnym portfelem do media marktu 1 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) O dostępności informacje są różne. Pracownik mi powiedział, że dla preorderowców będą gołe konsole, ale i zestawy, które będą czekać na zapleczu, jeżeli mamy preorder to będziemy mogli kupić ten bundle z KZ i ACIV to wyczerpania zapasów. Potwierdził, że na sklepie także będą konsole. Aczkolwiek zaznaczył, że sytuacja z PS4 zmienia się z dnia na dzień i tak naprawdę może wydarzyć się wszystko Dziwi mnie jednak zachowanie Saturna, w MM spokojnie można użyć preordera na zestaw, a dziś na facebooku powiedziano mi, że w Saturnie nie ma możliwości użycia preordera na zestaw, a tylko na samą konsolę. Totalna bzdura. Edytowane 19 listopada 2013 przez Moldar Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jesli ten zestaw okaze sie prawda i z dostepnoscia nie bedzie problemu to MM rozyebalo wszystkich. Teraz ryzykowac i anulowac preorder z euro? zeby nie bylo tak ze sie oblizne i zostane z niczym Cytuj
pattro 256 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jedno jest pewne, nie będzie możliwości zamawiania przez internet konsol w wolnej sprzedaży w Media Markt. Także jest to sprawiedliwe bo tak to każdy zamówił by przez internet i odbiór w sklepie a zwykli ludzie nie mieliby jak kupić sprzętu. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Może tak byc, bo gosc z MM zapowiadał kolejki z samego rana z koniecznością przepychania sie. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Czyli wystarczy podejść rano przed otwarciem MM i może się uda załapać na swoj egzemplarz. Może jeszcze dadza raty 0% Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Tylko teraz najwazniejsze - Lodz nikogo, co z innymi normalnymi miastami PL - Wroclaw, Opole, anyone? No I odwieczne pytanie - cisnac do wiekszego MM, gdzie sprzetu powinno lezec wiecej, czy do malego I campic na swojn egzemplarz lub sie rozczarowac. Hmmmmm @Yakubu - same here, lacze sie. Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Ech, nie lubię się przepychać. Chyba w Polsce nie będzie tak źle, co? Żeby nie było jak czarne piątki w Ameryce;) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Przyszło info od Sony Center - "Witam Centrala Sony będzie obdzwaniała wszystkich klientów, jeżeli były by jakieś problemy z dostępnością zostanie Pan o tym na pewno poinformowany. Proszę czekać na telefon." Cytuj
SpideyPL 21 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Ech, nie lubię się przepychać. Chyba w Polsce nie będzie tak źle, co? Żeby nie było jak czarne piątki w Ameryce;) Podczas premiery GTA V w MM Okęcie (Wawa) przed otwarciem sklepu rano czekało jakieś 5 osób, więc jak na najgorętszą premierę roku, szału nie było. Mam nadzieję że podobnie będzie na premierę PS4. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) W polsce nie am tylku czarnych zeby byly czarne piątki Ja w mieścinie 120tys sie nie obawiam, na premierze gta V pod empikiem byly ze 4 osoby przed otwarciem i jeszcze panie nas wysmiały bo same dorosłe chłopy.. Edytowane 19 listopada 2013 przez humanno Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Nie wiadomo, kiedy oficjalnie pokażą gazetkę? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) W polsce nie am tylku czarnych zeby byly czarne piątki Ja w mieścinie 120tys sie nie obawiam, na premierze gta V pod empikiem byly ze 4 osoby przed otwarciem i jeszcze panie nas wysmiały bo same dorosłe chłopy.. No 4 osoby razem z nami xD A MM mamy wfatalny tak btw... Obsługa tam od software to jpde... Edytowane 19 listopada 2013 przez Kyo Cytuj
pattro 256 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 U mnie w mieście nikt nie czekał przed sklepem na premierę GTA V Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 jeżeli ten bundle z KZ i ACIV okaże się prawdą to się cieszę , bo mam większą szansę kupić golasa z fifą inne gry mnie nie interesują . chociaż wątpię w taki zestaw , aż śmieszne , ale czy prawdziwe? 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Raczej śmieszne bo nie prawdziwe. Na stronie MM nie ma żadnej informacji na temat żadnych bundle packów. mało tego w dziale konsole nie ma nawet gołej PS4. Nie wiem kto wypuszcza takie plotki ale rzeczywistość jest brutalna, nie dla każdego starczy konsol 29ego Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Problem w tym że przy GTA V nie było problemów z dostępnością. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Z grami nigdy nie ma. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek nie można było dostać gry w dniu premiery. Ze sprzętem to co innego, tym bardziej tak gorącym jak PS4. Pamiętam jak składałem pre order on line, ale zrezygnowałem z niego gdy dostałem maila że mam wpłacić 100 za niego, gdyś uznałem że to głupie i szajba na punkcie PS4 jest tylko rozdmuchana. I normalnie nawet w sobotę 30 ego wejdę do byle jakiego sklepu typu MM czy właśnie Euro i konsole dostanę. Ale na szczęście dla siebie jakiś tydzień później byłem w Euro Agd kupić lodówkę i przy okazji skoro już tam byłem kupiłem też niebieski kartonik, pomyślałem wtedy lepiej mieć niż nie mieć. I dziś nie żałuje, bo dostałem potwierdzenie że pre ordery będą wszystkie zrealizowane przez Euro AGD. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 myślę ,że problemu z dostępnością w MM nie będzie , sprzedaż zamknęli kilka tygodni temu bo wyczerpały im się preordery , ale na półki też mają pewnie jakąś ilość odłożoną Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Mają jakąś tam ilość, ale w sklepie dostałem info że zainteresowanych poranną kolejką może być więcej niż konsol. Zestaw bundle i tak pewnie w ilości sladowej, więc nie rezygnował bym że sprawdzonych preorderow. Dziwny ruch z ta gazetka. Tylko wniesie ludzi. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Tylko teraz najwazniejsze - Lodz nikogo, co z innymi normalnymi miastami PL - Wroclaw, Opole, anyone? No I odwieczne pytanie - cisnac do wiekszego MM, gdzie sprzetu powinno lezec wiecej, czy do malego I campic na swojn egzemplarz lub sie rozczarowac. Hmmmmm @Yakubu - same here, lacze sie. Czyli jest nas "3" Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) Ja mam zdjęcie z gazetki :-) http://speedy.sh/VZxKw/IMG-20131119-125936.jpg Edytowane 19 listopada 2013 przez Teramitzu 5 Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Raczej śmieszne bo nie prawdziwe. Na stronie MM nie ma żadnej informacji na temat żadnych bundle packów. mało tego w dziale konsole nie ma nawet gołej PS4. Nie wiem kto wypuszcza takie plotki ale rzeczywistość jest brutalna, nie dla każdego starczy konsol 29ego Śmieszny to jest twój post. PS4+KZ+AC 29.11 w MM. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi