Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z grami nigdy nie ma. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek nie można było dostać gry w dniu premiery. Ze sprzętem to co innego, tym bardziej tak gorącym jak PS4.

Diablo II na PC

Opublikowano

Mnie ten zestaw nie kręci, AC to moim zdaniem najbardziej przereklamowana seria, ale jeżeli wszyscy polecą do MM, to w innych sklepach powinny być mniejsze problemy.

to sprzedajesz AC4 za ~250zł i bundle z Killzonem masz za 1750zł. opłacalne chyba ?

Opublikowano

Bylem w Gdańskim Saturnie właśnie. Prócz 40 preorderow może dostaną z 10 konsol na półkę w dniu premiery.

Z tym, że właśnie byłem 50-ta osoba dzisiaj, która o konsole pytała.

W Gdansku może być gorąco z rana. Mi trudno liczyc na sama konsole, a co dopiero na atrakcyjny zestaw.

Opublikowano

Dzis bylem w Media w Lubline i Fifa 14 na PS4 jest juz dostepna do kupienia cena tylko 239zł.... Obok Fifa 14 na PS3 za 179 albo 189zł(nie jestem pewny)

A pytałeś może o dostępność tych PS czwórek z KZ i AC ?

Opublikowano

W czwartek atakuje lokalny oddzial MM Opole odnosnie informacji, czuje ze co mniejsze miasta moga miec mniej, ale I luzniej. Na wszelki wypadek planuje wyslac kumpla do Wrocka ;) O ile sie zdecyduje na ten za 1999 z 2 gierkamy, bo ciagle nie wiem czy warto.

Opublikowano

MM są podobno nieco mniej oblegane, ale koles, który wydawał sie być kierownikiem jakimś powiedział że sami do końca nie wiedzą ile tego będzie. Ma być jazda z samego rana. Po info kazał sie zgłaszać 3 dni przed premiera.

Opublikowano

Czyli licząc. że sprzedamy AC (230zł) i Killzone (210zł) to mamy konsolkę za 1560zł. Niezły deal! Spokojnie Panowie i tak 95% będzie kupione przez handlarzy jeszcze przed otwarciem media a po 1-2 sztukę rzucą dla ludu, niech się ludzie dobijają.

Jak ja w 2007 stałem w grudniu od 3:30 w nocy przed carrefourem z kumplem to już wcześniej był tam handlarz, który pozwolił nam kupić po jednej sztuce dla siebie a on kupił całą resztę, powiedział, że jego znajomi z giełdy obstawili wszystkie carrefury na śląsku i o 7:01 nigdzie już nie będzie dostępna.

Dodam, że w grudniu 2007 roku kupiłem X360 + Lost Planet za 469zł w carrefurze, jestem za(pipi)isty xD.

Opublikowano

Dzis bylem w Media w Lubline i Fifa 14 na PS4 jest juz dostepna do kupienia cena tylko 239zł.... Obok Fifa 14 na PS3 za 179 albo 189zł(nie jestem pewny)

A pytałeś może o dostępność tych PS czwórek z KZ i AC ?

Nie pytalem, nie kupuje PSki w Polsce

Opublikowano

Byłem przed chwilą w RTV Euro AGD. Trafiłem na bardzo miłego gościa i powiedział mi tak :

- Wszystkie preordery do 4 września dostaną ( jestem tym szczęśliwcem bo zamówiłem w sierpniu :D )

-Na moją miejscowość nie jest ona duża ( Inowrocław pod Toruniem) mają dostać na stan ok 12-15 konsol z tego 10 ma być na preordery,więc z 2,3 konsole będą wystawione

- On myśli,że SONY nie chce wysłać wszystkich konsol dlatego,że właśnie na to czekają aż ludzie zacznąmówić OCH ACH JAKIE TO PS4 JEST DOBRE i wtedy ludzie na prawde będą się o nie zabijać :)

Powiedział mi również,że w największych miastach dostaną o wiele więcej konsol bo tam będzie wielkie BUM i zastanawia się jak to będzie wyglądać w moim mieście.

Kazał mi przyjść nie muszę rano obojętnie ale 29 LISTOPADA i NAPEWNO konsola będzie na mnie czekać powiedział również, że napewno będzie dostęp do gier w premierę i podobno dostali 9 zamówień na gry :) 2 na FIFE ,4 na Kilzone 2 na DRIVECLUB ( to na później już ) i 1 na KNACKA ( ale nie wie czy dostaną to na premierę ;) ) POZOSTAŁO MI WIĘC CZEKAĆ W SUMIE 9 dni i będzie się DZIAŁO !!! :D

Opublikowano (edytowane)

Ludzie, którzy zrezygnują z preorderów na rzecz gazetkowej oferty się sfrajerzą :P Tak jak to bywa z gazetkami. Dostępne jest po 3 sztuki, a chętnych 50. Tym bardziej że jest szansa że wezmą je sobie sami pracownicy, albo ludzie z preorderami od MM.

Ja bym z chęcią przygarnął bezpiecznego preorderka, żeby mieć nerwówę z głowy.

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Ludzie, którzy zrezygnują z preorderów na rzecz gazetkowej oferty się sfrajerzą :P Tak jak to bywa z gazetkami. Dostępne jest po 3 sztuki, a chętnych 50. Tym bardziej że jest szansa że wezmą je sobie sami pracownicy, albo ludzie z preorderami od MM.

Ja bym z chęcią przygarnął bezpiecznego preorderka, żeby mieć nerwówę z głowy.

Ja tak samo, wolę bezpiecznego pre-ordera i z głowy niż się denerwować. Jak ktoś chce anulować pre-order w pobliżu Gliwic z gwarancją dostępności (przed 3.09.13) to możemy się dogadać ;)

Opublikowano

Jak chcecie sobie porozmawiać o telewizorach to już jest taki temat na forum: http://www.psxextreme.info/topic/81921-noob-kupuje-telewizor-bądź-monitor-pod-ps4xone

Ja rozumiem szajbę i że ten temat jest bardzo luźny z powodu właśnie tego dopisku "szajba" ale trzymajmy się pewnych granic... Temat jest o premierze PS4 a nie jaki najlepiej TV kupić do konsoli... A uzasadnienia "bo tutaj więcej osób zagląda" nie usprawiedliwiają tego aby niepotrzebny bałagan robić...