Gość Orzeszek Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 byłem w saturnie w blue city i znajoma powiedziała ze dramat będzie, narazie wiedzą że będzie tylko pod preordery pakiet z killzonem, nic luzem nie będzie. co do ogólnie cyrków z dostępnością konsol to już zgupiałem. najpierw myślałem że robią cyrk jak z move czyli robią ssanie i wywalą wszytsko za granice by hajs sie zgadzał, potem ze oleją preorderowców z innych sklepów i lwią część towaru otrzyma media markt, a teraz pewnie pękli i chcą wszystkie opłacone preordery od partnerów załatwić i medias będzie miał kilka sztuk nadwyżki. DZIEWIĘĆ DNI i jestem zdezorientowany, jak debil napyerdalam f5 na stronie media marktu, saturna i euro rtv "bo coś sie ruszy" no i trzeba miec oczy dookoła głowy, medias z partyzanta wydaje gazetki a na stronie internetowej cisza, każdy bilbord i darmową gazete trzeba ogarniać codziennie w poszukiawniu reklam obciągne za ps4+k:sf+ac4 w takiej cenie Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Hejka, ja mam preorder w Euro kupiony 06/11 wraz z Killzone. Nadal twierdzą, że konsolę otrzymam w dniu premiery. Jak myślicie będzie tak? Ktoś jeszcze ma u nich preorder zakupiony po 06/11? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja mam tak jak ty z 9/11 i wczoraj mi napisali że na premierę będzie. Byłem w Jankach na PS4 jest FIFA i nic więcej Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja najchętniej bym wymienił AC za dual shock'a 4 oczywiści z niewielka dopłatą bo nie kręci mnie ta gra a drugi pad dla żony potrzebuje:) wtedy bym dokupił kamerkę (kiedyś tam) i bundla bym miał w cenie około 2250 (+,-) ale najpierw to muszę kupić ten zestaw w MM trzeba uruchomić kontakty może się uda Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja mam tak jak ty z 9/11 i wczoraj mi napisali że na premierę będzie. Byłem w Jankach na PS4 jest FIFA i nic więcej Hejka, ale pytałeś się ich czy sami z siebie wysłali maila? Ja nic nie dostałem. Babka mailowo mnie zapewniła, że konsolę otrzymam a mail o wysyłce dojdzie przed 29/11. Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Siemka, jest ktoś z okolic Śląska? Chętnie zorganizuję jakąś grupę Ja na pewno rano będę w jakimś MM- mogę się umówić, że komuś ''zaklepie'' egzemplarz jak będzie. Co jak co, ale użytkownicy PPE konsole muszą mieć 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 No to ja też, będzie ktoś w Gorzowie Wlkp. w Media Markt 29.11 z rana ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 I oby żadna z naszych konsol nie okazała się uszkodzona. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Kurde ja mam 29 BHP:-( i to do 14. W Gdańskim MM mogę być dopiero na na 14:30 mam nadzieję że zostanie jeszcze jeden zestaw 2 pady, kamerka i killzone. Edytowane 20 listopada 2013 przez czarek250885 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ktoś wybiera się do MM w Krakowie? Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja będę atakował Wałbrzyski MM. Cytuj
wielebbny 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Panie i Panowie, Czy ktoś z Płocka lub okolic rusza na premierę po ps4? Mam rezerwację złożoną 07/11 w płockim euro (glaeria ECHO), ale nie gwarantują dostawy na premierę. Dostałem emaila z wiadomością, że konsola na premierę być "powinna". Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ... No mi podali liczby. Wystarczy mi to że sprzedali 40 preorderow i codziennie o PS4 pyta powyzej 50 osób. Wydaje mi sie ze nawet jak wstawia 60 konsol to bedzie tam ogień. Z liczb też wydaje mi sie ze sprzedają znajomym z pod lady Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) spoko, nie zapomnij tylko wrzucić fotek jak już będziesz w domu. Edytowane 20 listopada 2013 przez humanno Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) Mozesz sie dowiwdziec jakie beda miec zestawy i w jakich cenach? Moze jakas niespodzianka ja w MM. I ogolnie jaka bedzie dostepnosc Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) Mozesz sie dowiwdziec jakie beda miec zestawy i w jakich cenach? Moze jakas niespodzianka ja w MM. I ogolnie jaka bedzie dostepnosc Podobno takie zestawy jak Media ma miec RTV EURO i SATURN w Media Expert standardowe zestawy. Na półkach niby pare konsol ma byc wystawione na premiere nastepny zrzut na święta Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) Konsole będą dostarczone dopiero 28, było już o tym pisane wcześniej. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 własnie dzownił do mnie kumpel co jest kierownikiem w Media Expert. Konsole własnie dojechały do sklepów i dziś mykam po odbiór swojej:) Konsole będą dostarczone dopiero 28, było już o tym pisane wcześniej. Daj pofantazjować chłopakowi. Jego kolega ściągnie konsole z amerykańskiego magazynu i będzie miał. Na wczoraj nawet. 28 jeszcze nie jest potwiedzony. Możliwe, że nawet dopiero 29.11 zaczną im dowozić konsole. Słabe by to było, bo ciągle się łudzę, że moją sztukę odbiorę 28 po robocie. Cytuj
SpideyPL 21 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 sklepami z multimediami wygląda następująco:Komputronik – 50 szt. Saturn – 50 szt. Empik - 70 szt. Media-Markt – dane nie są jeszcze w 100% potwierdzone, liczby wahają się pomiędzy 60 a 80 sztukami. Powyższe dane dotyczą ilości egzemplarzy na całą sięć, nie na pojedyncze salony! Uwzględniając pomniejszych dystrybutorów oraz sklepy internetowe, można się więc spodziewać, iż w dniu premiery do Polski trafi zaledwie około 280-350 konsol PlayStation 4. http://www.gamesboard.pl/wiemy-ile-egzemplarzy-playstation-4-trafi-do-polski-w-dniu-premiery/ BUHAHAaa to sobie pokupowaliśmy! Cytuj
humanno 201 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) sklepami z multimediami wygląda następująco:Komputronik – 50 szt. Saturn – 50 szt. Empik - 70 szt. Media-Markt – dane nie są jeszcze w 100% potwierdzone, liczby wahają się pomiędzy 60 a 80 sztukami. Powyższe dane dotyczą ilości egzemplarzy na całą sięć, nie na pojedyncze salony! Uwzględniając pomniejszych dystrybutorów oraz sklepy internetowe, można się więc spodziewać, iż w dniu premiery do Polski trafi zaledwie około 280-350 konsol PlayStation 4. http://www.gamesboard.pl/wiemy-ile-egzemplarzy-playstation-4-trafi-do-polski-w-dniu-premiery/ BUHAHAaa to sobie pokupowaliśmy! "Według informacji do których udało nam się dotrzeć w przeciągu ostatnich kilku dni..." no pewniak jak nic, głowe bym sobie dał uciąć że tak właśnie będzie.. Równie dobrze moge napisać: "Wg informacji do których udało mi sie dotrzeć, niektórzy już dzisiaj będą mieli swoje egzemplarze ps4" ... w nawiązaniu do Peszkii który to już jest w drodze do sklepu... Edytowane 20 listopada 2013 przez humanno 3 Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 No bez jaj przeciez to jakas komiczna liczba juz darowaliby sobie ta bieda premiere u nas jak to ma tak wygladac Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 sklepami z multimediami wygląda następująco:Komputronik – 50 szt. Saturn – 50 szt. Empik - 70 szt. Media-Markt – dane nie są jeszcze w 100% potwierdzone, liczby wahają się pomiędzy 60 a 80 sztukami. Powyższe dane dotyczą ilości egzemplarzy na całą sięć, nie na pojedyncze salony! Uwzględniając pomniejszych dystrybutorów oraz sklepy internetowe, można się więc spodziewać, iż w dniu premiery do Polski trafi zaledwie około 280-350 konsol PlayStation 4. http://www.gamesboard.pl/wiemy-ile-egzemplarzy-playstation-4-trafi-do-polski-w-dniu-premiery/ BUHAHAaa to sobie pokupowaliśmy! Co to w ogóle za źródło ? Łykacie wszystko ja młode pelikany. Nikt nic nie wie dokładnie, żaden duży serwis tylko jakieś gamesboard... Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Bzdura - Jakoś nie chce mi się w te rewelacje wierzyć. Po co MM umieszczałoby konsolę w gazetce, gdyby nie przygotowali sprzętu dla większości osób? Cytuj
HitSzit 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 to jest info z 14 listopada. sCEP poinformował ze do 3 wrzesnia konsol na preordery nie zabraknie ( ~300 preorderow na cała polske TYLKO? ) + egzemplarze sklepowe to jest ten wasz hype ? Informacja tak prawdziwa jak ta że Elvis żyje i ma sie dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi