flesiek 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ja w Szczecinie z rana przyatakuje MM Mają mieć konsole na pułkach - info od pewnej osoby Pytanie tylko ile chłopa się z rana tam wybierze xD Mówisz? Wiesz coś więcej? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Dostałem potwierdzenie na Facebooku, że od tych cen, zostanie dodatkowo odliczona wartość preordera Edytowane 20 listopada 2013 przez Moldar Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Dostałem właśnie maila od Saturna, muszę przyznać, ze pracowników to mają oni średnio ogarniętych jeśli chodzi o informacje. Ale teraz konkrety, bo są rewelacyjne. Twój Preorder PlayStation 4 (zamówienie nr xxxxxxxxxxx) Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za zakup pre-ordera na konsolę Sony PlayStation 4. Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom przygotowaliśmy aż 8 różnych konfiguracji, spośród których możesz wybrać najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Poniżej przedstawiamy wszystkie wersje do wyboru. Prosimy o odpowiedź na naszego maila, wraz z deklaracją, którą konfigurację konsoli wybierasz. Liczba sztuk w poszczególnych konfiguracjach jest ograniczona. Szybka odpowiedź pozwoli nam na zapewnienie Ci dostępności zestawu jakiego oczekujesz. Konfiguracja 1 PS4 - 1699zł Konfiguracja 2 PS4 + Fifa 14 1899zł Konfiguracja 3 PS4 + BF4 - 1899zł Konfiguracja 4 PS4 + KZ SF - 1899zł Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 1999zł Konfiguracja 6 PS4 + ACIV + KZ SF 1999zł Konfuguracja 7 PS4 + Pad + Fifa 14 2099zł Konfiguracja 8 Ps4 + pad + kamera + Killzone 2249 zł IMO brakuje mi tylko zestawu KZ SF + Fifa, ale nie ma co narzekać A kiedy zamawiałeś pre-order? Cytuj
flesiek 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jeśli tak to ceny bardzo dobre. Przy takich już nie opłaca się już jechać do Niemiec przy granicy żeby wciągać za 400€ Cytuj
miragepl89 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ale czekajcie, że co i jak? Czyli w Saturnie goła konsola za 1699 zł? Też mi się wydaje, że po prostu tą stówkę za pre-order już odjęli i dlatego są podane ceny o 100 złotych taniej. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Info z Facebooka: Saturn Polska Przemysław, od tej ceny zostanie odliczona wartość pre-orderu Na moje pytanie: Mam pytanie, właśnie otrzymałem maila z konfiguracjami PS4 do wyboru. Czy to są ceny pomniejszone już o preorder ? Czy też one będą jeszcze niższe o te 100 zł ? Edytowane 20 listopada 2013 przez Moldar Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Dobry Deal 1999 za konsole z dwoma grami. Mam nadzieje że będą wsadzać AC4 to tego bundla z Killzone to wezmę. Dwie gry w cenie tylko 200 zł głupi by nie brał. A potem alledrogo zaleją oferty tanich AC4 albo Killzone. Cytuj
amberboy 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Skąd info, że w Euro będą podobne zestawy?. Na razie co wiadomo na temat Euro, to, że są rozbieżne maile co do preorderów na bundle: PS4+KZ, Jedni otrzymali maile, że dostaną, inni, że nie ma gwarancji otrzymania w dniu premiery. Cytuj
miragepl89 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Info z Facebooka: Saturn Polska Przemysław, od tej ceny zostanie odliczona wartość pre-orderu Miejmy nadzieję, że się nie walnął i faktycznie chciał napisać "odliczona", a nie "doliczona". Saturn staje się faworytem w koczowaniu przed wejściem 29 listopada. Pytanie czy wspomniane konfiguracje dostępne będą też w dniu premiery na sklepach, czy to tylko taka wersja dla pre-orderowców, dla których można przygotować stosowne paczki. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Biorąc pod uwagę, że z informacjami od nich ostatnio jest bardzo ciężko, to tak, mógł się walnąć. Jak dzwoniłem telefonicznie, to Pani nic nie była mi w stanie powiedzieć, a na zapytanie o cenę, usłyszałem, że konsoli nie ma jeszcze w sprzedaży Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 A ja mam takie pytanie czy ktoś się orientuje, jak sytuacja wygląda w Łodzi, ewentualnie w Piotrkowie Trybunalskim? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ale nikt nie ma konsoli za 1699zł Teraz może nie ma, ale po E3 to była to standardowa cena. Sam miałem do dzisiaj po takiej cenie preorder w Muve. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Dobra, mamy już raczej pewniak Wybrałem konfigurację z zapytaniem o cenę. Panie Przemysławie, W przypadku realizacji zamówienia z wykorzystaniem preordera, cena konsoli będzie obniżona o 100 zł. Pozdrawiam, Edytowane 20 listopada 2013 przez Moldar Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Skąd info, że w Euro będą podobne zestawy?. Na razie co wiadomo na temat Euro, to, że są rozbieżne maile co do preorderów na bundle: PS4+KZ, Jedni otrzymali maile, że dostaną, inni, że nie ma gwarancji otrzymania w dniu premiery. Ja na razie nie dostałem żadnego maila... Cytuj
amberboy 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Skąd info, że w Euro będą podobne zestawy?. Na razie co wiadomo na temat Euro, to, że są rozbieżne maile co do preorderów na bundle: PS4+KZ, Jedni otrzymali maile, że dostaną, inni, że nie ma gwarancji otrzymania w dniu premiery. Ja na razie nie dostałem żadnego maila... ...chodzi o odpowiedzi na zadane im pytanie, czy dana rezerwacja zostanie zrealizowana w dniu premiery, zgodnie z tym co piszą na swoim Facebooku. Więc jeśli chcesz maila, musisz się sam do nich zgłosić. Cytuj
miragepl89 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Znajomy właśnie otrzymał potwierdzenie od Saturna, że podane ceny w konfiguracjach są dla wszystkich (nie tylko dla pre-orderowców). Wniosek? Gołe PS4 29 listopada w Saturnach za 1699 złotych. Pytanie tylko ile z nich faktycznie za tą cenę zostanie wystawionych, a jaka ilość połączona zostanie z grami za wyższą kwotę Edytowane 20 listopada 2013 przez miragepl89 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 warto wspomnieć, ze premiera X0 w tym tygodniu, tez ma pozytywny wpływ na premierę Playstation 4, bowiem jest prawdopodobieństwo, iz cześć graczy zakupi własnie konsole u konkurencji(mowa o krajach zagranicznych). Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Skąd info, że w Euro będą podobne zestawy?. Na razie co wiadomo na temat Euro, to, że są rozbieżne maile co do preorderów na bundle: PS4+KZ, Jedni otrzymali maile, że dostaną, inni, że nie ma gwarancji otrzymania w dniu premiery. Ja na razie nie dostałem żadnego maila... ...chodzi o odpowiedzi na zadane im pytanie, czy dana rezerwacja zostanie zrealizowana w dniu premiery, zgodnie z tym co piszą na swoim Facebooku. Więc jeśli chcesz maila, musisz się sam do nich zgłosić. Aaa to w takim razie twierdzą, że otrzymam w dniu premiery bo się pytałem. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Gdy to wszystko czytam to mam ochotę razem z wami z samego rana 29-tego wybrać się do nowosądeckiego MM-u i porwać swoje niebieskie pudło (najlepiej w bundlu z KZ), ale martwi mnie to, że pewnie pograłbym chwilę, dokładnie tydzień, a 6 grudnia na długi czas zapomniał o next-genach, bo wychodzi GT6... Gdyby tak nowe Gran Turismo wyszło jako tytuł startowy to bym się nawet nie zastanawiał, a tak jest trochę smutno : < Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Dostałem też tego maila, nie będę żydował biorę full opcję, bo mam 100 zł zniżki jeszcze które kupiłem za 1 zł Chociaż jakby zestaw fifa + 2 pady byl zestawem killzone + 2 pady, to bym sie nie wahał porzucenia kamerki wartej 150 zł Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Skąd info, że w Euro będą podobne zestawy?. Na razie co wiadomo na temat Euro, to, że są rozbieżne maile co do preorderów na bundle: PS4+KZ, Jedni otrzymali maile, że dostaną, inni, że nie ma gwarancji otrzymania w dniu premiery. Ja na razie nie dostałem żadnego maila... ...chodzi o odpowiedzi na zadane im pytanie, czy dana rezerwacja zostanie zrealizowana w dniu premiery, zgodnie z tym co piszą na swoim Facebooku. Więc jeśli chcesz maila, musisz się sam do nich zgłosić. Aaa to w takim razie twierdzą, że otrzymam w dniu premiery bo się pytałem. Zobaczycie że euro także wyskoczy z takimi egzemplarzami. Po drugie jako jedyni chyba dalej przyjmowali preordery w listopadzie ( no MM na allegro parę sztuk miało.). Podejrzewam że będą mieli największy nakład konsol w dniu premiery. Do tego twierdzą ze wszystkie preordery będą rozdane. Zamówiłem 6.11 mejl z dzisiaj: Witam, Dostawa odbędzie się w dniu premiery. Pozdrawiam Specjalista ds. Obsługi Zamówień Sklep Internetowy: www.euro.com.pl Najpierw wiadomości są rozsyłane do tych którzy mają wysyłkę. Później odbiór osobisty. Edytowane 20 listopada 2013 przez bolek456 Cytuj
artick 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie pre order który nabyłem w sony centre, czy jakbym z niego zrezygnował to czy by oddali mi kasę te 100 zł, jak to wygląda prawnie. Pytam ponieważ u mnie w mieście mamy MM a jak już wiecie jest ten zestaw z dwiema grami za 1999 a w sony centre mam tylko z killzonem, zamierzam rano uderzyć do MM i spróbować go kupić, jak się nie uda to wtedy wezmę ten z sony gdzie mam na 100% zapewniony w dniu premiery. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Normalnie oddajesz pre z paragonem. Cytuj
xdjneo 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ktoś z Krakowa atakuje jakiś sklep 29go ? Chyba MM będzie najlepiej zaatakować.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi