rodi84 50 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja atakuje MM z rana w KR. Cytuj
artick 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Normalnie oddajesz pre z paragonem. Właśnie nie jestem pewny czy oddadzą pieniądze ? Cytuj
xdjneo 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja atakuje MM z rana w KR. rodi który ? Ja może wyślę narzeczoną do jednego a ja przed pracą zaatakuje Saturn Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Ja będę atakował MM na dominikańskiej oraz Saturn w pasażu we wrocku. Ktoś będzie? Może jakiś meeting oraz <flacha> w kolejce co by się fajnie biegło po swój zestaw... Edytowane 20 listopada 2013 przez bolek456 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Pytalem i oddadza. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Kto atakuje Poznań? CO wybieracie Media Markt Czy Saturna? Raczej MM, aczkolwiek chyba będę miał obstawionego Saturna. No a w razie czego mam załatwionego w RTV EURO AGD. Ktoś jeszcze z Poznania się wybiera? http://www.gameconsolegeek.com/ps4/polska-bundlami-stoi/ a tutaj chyba jest potwierdzenie tego, co pisaliście wcześniej. Edytowane 20 listopada 2013 przez Mefi23 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja atakuje M1 tez tam bede mam blisko z Rataj Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jedzie ktoś z Gdańska kampić pod MM? Cytuj
xdjneo 0 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Ja atakuje M1 Ja chyba obstawie Solvay Park. Zobaczymy ... Mam nadzieje że uda nam się łyknąć konsolę Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jedzie ktoś z Gdańska kampić pod MM? Ja. Albo pod Saturnem w GB Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) dobra Saturn się odezwał, tam mam preorder i tam biorę, konfiguracja 6 Serdecznie dziękujemy za zakup pre-ordera na konsolę Sony PlayStation 4. Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom przygotowaliśmy aż 8 różnych konfiguracji, spośród których możesz wybrać najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Poniżej przedstawiamy wszystkie wersje do wyboru. Prosimy o odpowiedź na naszego maila, wraz z deklaracją, którą konfigurację konsoli wybierasz. Liczba sztuk w poszczególnych konfiguracjach jest ograniczona. Szybka odpowiedź pozwoli nam na zapewnienie Ci dostępności zestawu jakiego oczekujesz. Bezpośrednio przed premierą otrzymasz kod rabatowy uprawniający do obniżenia ceny konsoli o wartość pre-ordera (100 zł) oraz szczegółowe instrukcje dotyczące realizacji zamówienia. Pozdrawiam czyli PS4 + KZ SF + ACIV jak dobrze że nie będzie walk, cebulactwa i problemów z biznesmenami z allegro (a kilku takich grasuje w Łodzi, raz np. wyczyścili cały Empik z TLOU na premierę) --- czyli 29.11 konsola dla każdego, z tego co słyszałem MM i Saturny mają dostawę w piątek więc podchody można robić wcześniej Edytowane 20 listopada 2013 przez nero2082 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ale piątek to 29.11 wiec wszystko o czasie, nic wcześniej Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) miałem na myśli ten piątek tbh MM/Saturn mają swój rzut z Niemiec i stamtąd pochodzić będą nasze konsole Edytowane 20 listopada 2013 przez nero2082 Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 dobra Saturn się odezwał, tam mam preorder i tam biorę, konfiguracja 6 Serdecznie dziękujemy za zakup pre-ordera na konsolę Sony PlayStation 4. Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom przygotowaliśmy aż 8 różnych konfiguracji, spośród których możesz wybrać najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Poniżej przedstawiamy wszystkie wersje do wyboru. Prosimy o odpowiedź na naszego maila, wraz z deklaracją, którą konfigurację konsoli wybierasz. Liczba sztuk w poszczególnych konfiguracjach jest ograniczona. Szybka odpowiedź pozwoli nam na zapewnienie Ci dostępności zestawu jakiego oczekujesz. Bezpośrednio przed premierą otrzymasz kod rabatowy uprawniający do obniżenia ceny konsoli o wartość pre-ordera (100 zł) oraz szczegółowe instrukcje dotyczące realizacji zamówienia. Pozdrawiam czyli PS4 + KZ SF + ACIV jak dobrze że nie będzie walk, cebulactwa i problemów z biznesmenami z allegro (a kilku takich grasuje w Łodzi, raz np. wyczyścili cały Empik z TLOU na premierę) --- czyli 29.11 konsola dla każdego, z tego co słyszałem MM i Saturny mają dostawę w piątek więc podchody można robić wcześniej Konsola dla każdego kto ma preorder. Dostawę otrzymają już w ten piątek? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 tak i to chyba nic dziwnego? ludki co zamawiali w UK np. przez Shopto mieli processing (przygotowanie do wysyłki) już 2 dni temu Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Największe wzięcie będą miały te wersje z Fifą sam mam kilku znajomych co mają kilka lat ps3 i kupują tylko Fifę co rok i czasami BF lub CoDa. Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 tak i to chyba nic dziwnego? ludki co zamawiali w UK np. przez Shopto mieli processing (przygotowanie do wysyłki) już 2 dni temu Była do tej pory mowa, że wysyłką będzie 28/11 w Polsce więc jestem trochę zdziwiony. Inne kraje mnie nie interesują. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw? też się własnie zastanawiam, bo na razie oni nic nie informują. Wcześniej tylko mogłem zmienić na full zestaw za 2399 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw? Nie, nie będziesz miał, mało tego w ogóle nie dostaniesz konsoli, a inni bez preorderów kupią za mega siano bundle z MM!!!!!!!!!! 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) EURORTV, Saturn i MM mają mieć podobne oferty (na pewno ta z AC4+KZSF 1999) bo walczą ze sobą (chociaż walki Saturna z MM nie ogarniam), jakby nie wyrównali do dealu który rzucił MM to byliby spaleni, klient by uciekł i dobrze, wyszło na to że to oni mają się postarać o klienta a nie my mamy żebrać o dobry deal, jak w normalnym świecie :] Edytowane 20 listopada 2013 przez nero2082 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jedzie ktoś z Gdańska kampić pod MM? Ja. Albo pod Saturnem w GB Ja się zastanawiam który sklep obstawić, i o której się pojawić. W Saturnie mogę mieć przewagę Ci, którzy szybko biegają, bo wcześniej trzeba się dostać do GB. Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw?Nie, nie będziesz miał, mało tego w ogóle nie dostaniesz konsoli, a inni bez preorderów kupią za mega siano bundle z MM!!!!!!!!!! Ta jasne kupisz chyba Wii U sobie. Dzwoniłem dziś do Saturna w Łodzi i dość rozgarnięty człowiek powiedział, że będą kłopoty z dostępnością, nie kupi się konsoli 29/11 z ulicy bez preordera a zestawy mają się dla zwykłych kupujących pojawić później, ale na pewno nie w dniu premiery. Fifa, BF4 oraz NFS będzie po 219 PLN a NBA 2K14 po 249 PLN. Nie wiedział ile sztuk dostaną dokładnie ale powinni pokryć wszystkie preordery i może coś ewentualnie na sklep trafi. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jak preorderow jest kolo 40 na sklep, a dostac maja 50 sztuk to cos tam powinno sie ostac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi