Teramitzu 14 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Jak preorderow jest kolo 40 na sklep, a dostac maja 50 sztuk to cos tam powinno sie ostac. Chyba, że dla znajomych jest odłożone ;-) Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw?Nie, nie będziesz miał, mało tego w ogóle nie dostaniesz konsoli, a inni bez preorderów kupią za mega siano bundle z MM!!!!!!!!!! Ta jasne kupisz chyba Wii U sobie. Dzwoniłem dziś do Saturna w Łodzi i dość rozgarnięty człowiek powiedział, że będą kłopoty z dostępnością, nie kupi się konsoli 29/11 z ulicy bez preordera a zestawy mają się dla zwykłych kupujących pojawić później, ale na pewno nie w dniu premiery. Fifa, BF4 oraz NFS będzie po 219 PLN a NBA 2K14 po 249 PLN. Nie wiedział ile sztuk dostaną dokładnie ale powinni pokryć wszystkie preordery i może coś ewentualnie na sklep trafi. Jak ty potrafisz poznać rozgarniętą osobę? Idź już spać bo rodzicie nie dołożą tobie do drugiej gry, którą inni będą mieli w cenie zestawu w MM. Ten temat jest straszny. Istna wylęgarnia ranomów lemingôw... 2 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 gazetka MM aktywna http://www.mediamarkt.pl/lodz-galeria-lodzka/gazetka.html Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 gazetka MM aktywna http://www.mediamarkt.pl/lodz-galeria-lodzka/gazetka.html Ja pierdziele, ale zamętu zrobili tymi ofertami Nie mam pojęcia co robić. Ten zestaw mi średnio pasuje, ale nie wiem czy będą mieli inny. Cytuj
FarM 1 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 gazetka MM aktywna http://www.mediamarkt.pl/lodz-galeria-lodzka/gazetka.html Ja pierdziele, ale zamętu zrobili tymi ofertami :confused: Nie mam pojęcia co robić. Ten zestaw mi średnio pasuje, ale nie wiem czy będą mieli inny. SP/MM dostają 3 bazowe zestawy: PS4 /// PS4 + KZ /// PS4 + KZ + KAMERA + DS4. Wszystko może się zmienić lokalnie w zależności od gazetek, lokalnej konkurencji . Nie ma szans, żeby SP/MM miał drożej niż EURO/RTV jeżeli markety są obok siebie. SP/MM to Holding, żadna konkurencja. Lokalne oferty konfiguracyjnie będą się różniły, ale cenowo nie powinny być różnicy. Zajwiększym problemem będą handlarze, z tego co wiem część z nich nie dostała dostaw z UK/DE. W marketach SP/MM nie wystawią wszystkiego od razu, zależy im na tym żeby klient detaliczny dostał konsolę. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 heh jakiś czas temu każdy srał czy dostanie swoją konsolę a teraz zaczyna się wybrzydzanie, że taki nie pasuje taki też nie xD ja mam preordera z euro z 6.11 z killzonem, ale rano atakuje MM. jak będzie zestaw ac4 + kz to biorę. Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Swoją droga jeśli ja mam preorder z Killzone w Euro to myślicie, że tam też będzie możliwość zamiany na jakiś inny zestaw?Nie, nie będziesz miał, mało tego w ogóle nie dostaniesz konsoli, a inni bez preorderów kupią za mega siano bundle z MM!!!!!!!!!!Ta jasne kupisz chyba Wii U sobie. Dzwoniłem dziś do Saturna w Łodzi i dość rozgarnięty człowiek powiedział, że będą kłopoty z dostępnością, nie kupi się konsoli 29/11 z ulicy bez preordera a zestawy mają się dla zwykłych kupujących pojawić później, ale na pewno nie w dniu premiery. Fifa, BF4 oraz NFS będzie po 219 PLN a NBA 2K14 po 249 PLN. Nie wiedział ile sztuk dostaną dokładnie ale powinni pokryć wszystkie preordery i może coś ewentualnie na sklep trafi.Jak ty potrafisz poznać rozgarniętą osobę? Idź już spać bo rodzicie nie dołożą tobie do drugiej gry, którą inni będą mieli w cenie zestawu w MM. Ten temat jest straszny. Istna wylęgarnia ranomów lemingôw... Nie wiem o co Ci chodzi. Ty twierdzisz, że kupisz zestaw w MM i tego Ci życzę. Ja uważam, że zestawów nie będzie dużo i nie uda się kupić od tak w piątek. Z Bogiem człowieku. 2 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Chodzi mi o to, że co chwile zadajesz te same pytania, dublujesz posty i jesteś upierdliwy. Ludzi po prostu już mają dosyć twoich postów co ni raz tu piszą więc proszę wyciągnij z tego jakieś wnioski jak chcesz jeszcze korzystać z tego forum po premierze PS4. 7 Cytuj
BoBJaX_PL 4 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Chodzi mi o to, że co chwile zadajesz te same pytania, dublujesz posty i jesteś upierdliwy. Ludzi po prostu już mają dosyć twoich postów co ni raz tu piszą więc proszę wyciągnij z tego jakieś wnioski jak chcesz jeszcze korzystać z tego forum po premierze PS4. Teramitzu generalnie jestem mega tolerancyjną osobą i olewam takie sprawy ale faktycznie balon ma rację irytujące są twoje posty piszesz byle coś napisać... Co myślicie?, jak myślicie?- Sorki ale kopie to z kilometra smarkiem... Edit: Ja mam zamówiony swój zestaw w Euro i może to nie fair ale jeśli nie wprowadzą podobnego zestawu jak MM to oczywiste, że najpierw spróbuje właśnie wyrwać zestaw w MM z ACIV +KZ, wiadomo darmowa gra tudzież ewentualne 200zł z sprzedaży piechota nie chodzi(nie jestem fanem serii AC-jakos mnie nie przekonuje) Edytowane 21 listopada 2013 przez BoBJaX_PL Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. humanno 201 Opublikowano 21 listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Nie wiem co się stało z tym tematem, wszystko szło ok aż tu (pipi) Z DZIDY! Random assult, ktoś na o2.pl czy innym kwejku podał linka do tego forum czy co? Jakiś koova fenomen bo czytać sie nie da. Gadka typu: "mam preorder a wy?" "myśle ze bedzie problem z dostepnością, a jak sądzicie?" "dzwoniłem na infolinie ale niewiele mi powiedzieli" "podobno ma byc 500szt na całą Polskę bo portal zdoopy.pl tak napisał" "kurde ale kpina z tą dostępnością, co nie?" "a konsole będa stały na półkach bokiem czy frontem?" "nie wiem czy iść do MM w sandałach czy w najkach, jak idziecie?" Każdy kiedyś był nowym użytkownikiem, wiem. Ponadto jak odmiemam część nowoprzybyłych to sweet 16teen i okolice, ale pojmijcie i że forum ma czat i jest on na stronie głownej a nie tutaj. Jak widzę nowy post w temacie to wchodze oczekując ze ktoś dzieli się jakąś informacją a nie textem "hejka..." i szybciej to pojmiecie nowi koledzy - tym lepiej - zwłaszcza dla innych . Jak po premierze cały ten RandomAssultTeam wypełźnie na tematy o grach to ja się poddaje. ps. sorry za offtop. Edytowane 21 listopada 2013 przez humanno 10 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 jedno pytanie o te bundle z mm. biorę bundle z ac i kz, ac sprzedaję po tygodniu, dwa tygodnie później jebs, w konsoli coś pierdykło i trzeba oddać na gwarancji. nie będzie problemu z tym, że wcześniej tego assassyna sprzedałem? tak się zastanawiam czy trzeba będzie zanieść cały zestaw, czy tylko konsole Cytuj
BoBJaX_PL 4 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Największy syf już zaczął się robić, gdy wkradł się temat kilka stron temu tv do ps4 czy: taki czy taki, jaki? ja mam taki będzie ok?... bo nikomu nie chciało się przewinąć głównej strony forum i wejść w temat HD. Nawołuje do przywrócenia porządku:) Cytuj
aden 3 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Dla tych co zamowili w Media Markt. Dostalem wlasnie od nich maila z prosba o wybor konfiguracji. Jak mozna sie spodziewac taki sam jak z saturna 2 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Mając wykupiony Pre Order masz prawo wyboru który zestaw chcesz kupić. To zależy od ciebie, pre ordery nie są przypisane gołym konsolom. To co pozostanie po zrealizowaniu zamówień pre order trafi na półki sklepowe. Więc można już dziś mieć 100% pewność że na półkach będą gołe konsole, o ile w ogóle będą. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Gorzowski MM 25 preorderów. Czuje że z 40 szt dostaną. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Dla tych co zamowili w Media Markt. Dostalem wlasnie od nich maila z prosba o wybor konfiguracji. Jak mozna sie spodziewac taki sam jak z saturna Możesz tylko powiedzieć czy zamawiałeś przez net czy w sklepie stacjonarnym? I jeśli tak to kiedy - ja do nich napisałem 2 dni temu (zamawiałem w stacjonarnym 9 października) ale jeszcze nie dostałem odp. Wcześniej pisałem do nich już w tej sprawie i powiedzieli, że dzień przed premierą wyślą taka informację, ale może coś się zmieniło. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Istnieją jakieś przecieki odnośnie podobnych zestawów dla preorderowcow w euro rtv? Wczoraj oplacilem zestaw z killzone (1999 zł z preorderem), ale chętnie wzialbym z dodatkowym AC4. Cytuj
aden 3 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Dla tych co zamowili w Media Markt. Dostalem wlasnie od nich maila z prosba o wybor konfiguracji. Jak mozna sie spodziewac taki sam jak z saturna Możesz tylko powiedzieć czy zamawiałeś przez net czy w sklepie stacjonarnym? I jeśli tak to kiedy - ja do nich napisałem 2 dni temu (zamawiałem w stacjonarnym 9 października) ale jeszcze nie dostałem odp. Wcześniej pisałem do nich już w tej sprawie i powiedzieli, że dzień przed premierą wyślą taka informację, ale może coś się zmieniło. Zamawialem przez neta z odbiorem osobistym w stacjonarnym. Zamawiane 6 sierpnia wiec prawdopodobne ze leca po kolejnosci zamawiania. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Istnieją jakieś przecieki odnośnie podobnych zestawów dla preorderowcow w euro rtv? Wczoraj oplacilem zestaw z killzone (1999 zł z preorderem), ale chętnie wzialbym z dodatkowym AC4. Pisałem do EURO wczoraj w tej sprawie i nic o innych zestawach nie wiedzą. Edit: Mail z przed chwili: "Przed premierą nie planujemy wprowadzenia innych zestawów." Edytowane 21 listopada 2013 przez grykom Cytuj
jaro 77 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Istnieją jakieś przecieki odnośnie podobnych zestawów dla preorderowcow w euro rtv? Wczoraj oplacilem zestaw z killzone (1999 zł z preorderem), ale chętnie wzialbym z dodatkowym AC4. Pisałem do EURO wczoraj w tej sprawie i nic o innych zestawach nie wiedzą. Edit: Mail z przed chwili: "Przed premierą nie planujemy wprowadzenia innych zestawów." dokładnie też dostałem podobnego maila Szanowny Kliencie, Na dzień dzisiejszy nie planujemy takich promocji w tym roku. Być może takie zestawy pojawia się w przyszłym roku, jednak na chwilę obecną nie mogę tego potwierdzić. Pozdrawiam Dominika Wiśniewska Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 obawiam się jednej rzeczy - MM ma taki szmaciany zwyczaj, że wrzuca coś w zestaw, często dość atrakcyjny i apotem się okazuje, że dostępnych zestawów jest sześć. Plusem jest jednak to, że tutaj jednak jest pół strony gazetki, więc Sony za to zapłaciło (ja tez płaciłem za takie akcje) a to oznacza, coś tam jednak rzucą, inaczej nie inwestowaliby w reklamę. Dodatkowo to nie leżak, więc w mojej opinii MM to dobry wybór. myślę, że będziemy się wszyscy śmiać z tego tematu, bo prawdopodobnie konsol będzie jednak sporo. fajnie. a i jeszcze jedno - czy do MM jedziecie na letnich oponach czy już na zimówkach? (Kyo to żart jest of cors) Cytuj
da$io 110 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Tak w ogole ktos mial jakieś info od Media Expert odnosnie tych konsol z allegro? Euro czy inne Saturny przynajmniej kontaktuja sie z klientem a tu ciezko niezwykle. Edytowane 21 listopada 2013 przez da$io Cytuj
amberboy 0 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Tak w ogole ktos mial jakieś info od Media Expert odnosnie tych konsol z allegro? Euro czy inne Saturny przynajmniej kontaktuja sie z klientem a tu ciezko niezwykle. Media Expert jakieś konsole na pewno będą mieć, przynajmniej wywnioskować tak można z wczorajszej ich gazetki, którą znalazłem w mojej mieścinie. Znajduje się w niej reklama konsoli: dosyć spora fotka PS4 na niebieskim tle, z hasłem, które brzmi mniej więcej: "Najgorętsza premiera tego roku. Już 29.11.2013r." Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Tak w ogole ktos mial jakieś info od Media Expert odnosnie tych konsol z allegro? Euro czy inne Saturny przynajmniej kontaktuja sie z klientem a tu ciezko niezwykle. tak, dostałem maila z Media Expert Witam, Dołożymy wszelkich starań aby konsola została Panu dostarczona w dzień premiery. Mamy potwierdzoną informację o dostępności sprzętu odpowiednio wcześniej na naszym magazynie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi