Xymek 62 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. 6 2 Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 MM Wawa: Wiedział ktoś może już gdzieś NBA 2K14 na półce? Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. Jedna gra jest -> NBA 2K14 i dla niej kupuje PS4 :-) Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 (edytowane) Z tym Killzone'em to prawda. Też grałem dziś w Arkadii i dla mnie cała rozgrywka jest prostacka trochę. Ogólnie to po tym co dziś zobaczyłem to zapał odnośnie PS4 sporo opadł, ale już wezmę ten pre-order z Killzone i go przejdę. Mam wrażenie ze cała ta spinka o PS4 wynika z długiego oczekiwania na nową generację i całkiem atrakcyjnej ceny, a nie z powodu gier i tego co konsola prezentuje. Edytowane 23 listopada 2013 przez MaZZeo 1 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 (edytowane) Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. NBA od 2k jest - mimo, że nie jestem fanem kosza, to heh gierka po prostu wygląda jak mecz koszykówki w TV! Co do pre-orderów, to również uważam, że posiadanie kilku jest debilizmem... ba powoduję zamieszanie, przez które sklepy nie mogą oszacować dokładnej ilości konsol, które powinny ściągnąć. Edytowane 23 listopada 2013 przez Starh Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 MM Wawa: Wiedział ktoś może już gdzieś NBA 2K14 na półce?Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4.Jedna gra jest -> NBA 2K14 i dla niej kupuje PS4 :-)To ja Ci gratuluje, kup jeszcze 5 pre orderow koniecznie w roznych sklepach i juz dzis koczuj pod MM czekajac na piatek - ludzie serio???? Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 MM Wawa: Wiedział ktoś może już gdzieś NBA 2K14 na półce?Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4.Jedna gra jest -> NBA 2K14 i dla niej kupuje PS4 :-)To ja Ci gratuluje, kup jeszcze 5 pre orderow koniecznie w roznych sklepach i juz dzis koczuj pod MM czekajac na piatek - ludzie serio???? Dla informacji mam jeden preorder. A Ty w sumie nie musisz śledzić tego wątku skoro tak Cię irytuje ;-) Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 (edytowane) Maciomaniak: Standard. Zawsze jest tak, że jak się nakręcasz zwykle sobie to w głowie trochę przekoloryzujesz. Ja sobie tą konsole kupuje głównie ze względu na BF4. Wiem że na starcie nie będę żałował, bo takie tytuły mogę ogrywać miesiącami. Xymek: Nikt Ci nie kazał czytać. Jak Ci przeszkadza, to bierz grabki i spadaj do innej piaskownicy PS: Nauczcie się używać "quote". Nie ma potrzeby cytowania całej historii wypowiedzi, kiedy odnosicie się do jednej rzeczy. Robicie tylko syf. Edytowane 23 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. Racja. No i plus za Juve Generalnie jestem tego samego zdania. Olewam hajp. 3 Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Xymek: Nikt Ci nie kazał czytać. Jak Ci przeszkadza, to bierz grabki i spadaj do innej piaskownicy PS: Nauczcie się używać "quote". Nie ma potrzeby cytowania całej historii wypowiedzi, kiedy odnosicie się do jednej rzeczy. Robicie tylko syf. Jak Ci przeszkadza, to bierz grabki i spadaj do innej piaskownicy Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Jak to nie ma gier? Zestaw NBA 2k14, Killzone, BF4, FIFA 14 i juz mam grania na rok. Po jakims czasie AC IV i NFS, a na poczatku 2014 wychodzi kolejna porcja gier z zapowiadajacym sie swietnie Driveclubem na czele. Moim zdaniem jest dobrze, a byloby bardzo dobrze, gdyby nie przesuniete Watch_dogs, Driveclub i inFamous - ale wole dostac gre pol roku pozniej, niz grac w niedopracowany produkt, w ktorym widac, ze byl robiony na szybko. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Wymieniłeś gry (oprócz KZ), które można ograć na starych konsolach. Czy jest sens kupować nową dla lepszej grafiki? Chodzi mi o tytuły na wyłączność. Tych, wartych uwagi, ma więcej Xbox One patrząc obiektywnie. 1 Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Kupuję FIFE i właśnie nie wiem co z NBA 2K14 czytam recenzje i wszyscy mówią że jest niesamowita. Raczej zrobię tak, że kupię FIFA 14 bo w sumie kupuję konsole narazie tylko dla niej, a na święta pod choinką znajdę miejsce na NBA potem w przyszłym roku InFamous, Watch Dogs oraz EA SPORTS UFC i znowu FIFA 15 i to chyba będzie na tyle może potem wyjdą jakieś ciekawe gierki :> możecie zaraz powiedzieć, że jestem nie poważny kupując konsole dla gry którą mogłem ograć na PS3 ale prawda jest taka, że zafascynowani piłką i w realu i tą komputerową też kupią nie patrząc nawet czym się różni, Współczuje swoim rodzicom bo mają ze mną ciężki los,troche ich wyręczyłem konsole kupując sobie sam ale FIFA,100 zł PSN na paczki w UT i jeszcze NBA na święta współczuje im ale wiedzą jaka to dla mnie radość xD licze już że tylko 5 DNI !!! 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Mozesz je ograc na starszych konsolach, ale tak naprawde to sa inne gry (oprocz AC IV i NFS, ktore faktycznie maja tylko lepsza grafike). NBA i FIFA to w obu przypadkach nowe silniki, ktorych nie doswiadczysz w wydaniach currentgenowych. O BF4 chyba nie musze pisac. Dla mnie jest to swietny start. Masz racje XOne ma wiecej exow wartych uwagi - DR3, Forze 5 i Ryse. 720p, samochody za prawdziwa kase i festiwal qte. 2 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Lorack: Jeśli nie widzisz różnicy w treści, a sposobie jej podawania to Ci współczuje. Battlefield 4 na PS3 to gra okrojona. Nie ma sensu jej kupować na starych konsolach. Trudno nawet by mi było to nazwać Battlefieldem. W przypadku 3 już czuło się różnice między wersją PC a konsolową. 2 osoby z jednej strony wchodziły do samolotu, 2 do helikopterów, a reszta szukała się na wielkiej mapie (pustki). Sprawa indywidualna. Jedni znajdą coś dla siebie i będą ogrywali to długo, a inni niekoniecznie. Ludzie, którzy preferują gry single player rzeczywiście mogą czuć pewien niedosyt. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Wiktorio idz juz dziecko spac bo pozno. 5 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 2 posty cytowane i 2 razy z fotką Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 również kupuję konsolę tylko dla fify , dla mnie różnica między currengenem jest kolosalna , nie rozumiem opinii ,że fifa 14 nie jest next genową . Po nowym roku planuję kupić nba jestem fanem gier sportowych na wiosne jeszcze UFC kupie i tak co roku na okrągło. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. Nic dodać, nic ująć Najbardziej zabawne jest to nieodparte przekonanie, że konsol zabraknie i to sr.anie się, czy "dla mnie starczy". Dziś w Wyborczej była gazetka z bydgoskiego MM i jest tam cena 1999zł za konsolę, w tym jest AC IV i nowy Killzone i to jest moim zdaniem dobra cena, a nie przepłacone golasy. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 jak mam zarezerwowaną 1szt PS4 (standardowa wersja, goła) w sklepiku z grami w moim miescie (1799zł) ma byc na czwartek. ale nie zamierzam po nią isc;) Jeżeli by był ten driveclub to z PS+ to pewnie bym wziął dla niego i sprzedał jak dalej by była posucha, a tak, jak została gra wyrzucona na 2k14, sorry sony, nie będze deala Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 ja chce xboxa albo wii u !!!! czemu w polsce mam tylko oficjalnie ps4 .... Nic to poczekam na rozwój wydarzeń w piątek i po wyjściu z pracy o 17 zobaczę czy ps4 w MM stoi jak tak to będę miał AC do oddania w dobre ręce bo gram w lepszej jakości na pc Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Czytam ten temat od 2 tygodni i serio takiego przedszkola jak tu to chyba w zyciu na zadnym forum nie widzialem. Wydzwaniacie po milion razy na infolinie, piszecie setke maili z glupimy pytaniami, latacie do sklepow i pytacie jakis randomowych sprzedawcow ktorzy wiadomo ze nic nie wiedza, ale wy im wierzycie i wrzucacie tu te bzdury jako wiarygodne info. Co zabawne sa tu ludzie ktorzy w te bzdury wierza:D. A juz o deb€&@ch ktorzy maja po kilka pre oderow nawet nie wspominam. Beda konsole to kupicie, nie beda to kupicie sobie pozniej, na serio nie rozumie tej calej glupawki bo w koncu nie ma zadnej prawdziwie next genowej gry na PS4. Nic dodać, nic ująć Najbardziej zabawne jest to nieodparte przekonanie, że konsol zabraknie i to sr.anie się, czy "dla mnie starczy". Dziś w Wyborczej była gazetka z bydgoskiego MM i jest tam cena 1999zł za konsolę, w tym jest AC IV i nowy Killzone i to jest moim zdaniem dobra cena, a nie przepłacone golasy. I myślisz, że jak pójdziesz, to te bundle z 2 grami będzie czekało? Takich zestawów będzie parę sztuk- reklama ma zachęcić- co widać działa. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 pewnie do takiego bundla będą dorzucać Ass Creed luzem, pozostałe konfiguracje robione z golasa Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Wczoraj się urodziliście? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 I myślisz, że jak pójdziesz, to te bundle z 2 grami będzie czekało? Takich zestawów będzie parę sztuk- reklama ma zachęcić- co widać działa. A jak pójdzie i nie będzie to jakiś koniec świata nastąpi? Nie wiem po jaką cholere się tak napalać? Żeby być pierwszym? Serio konsumpcjonizm to choroba.... A sama reklama ma sprawić żeby sprzedać, podejrzewam, że takiej inwestycji nie czyni sie po to żeby sprzedać parę szt... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi