luck1985 37 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Takie sieciówki zarabiają na tym grosze, za darmo grę będą dorzucać? Ile takich zestawów będzie? 5 na jeden sklep. To ma zachęcić do odwiedzenia sklepu- jak widać, działa bardzo skutecznie Nie nakręcam się, bo nie mam na co i nie widzę sensu wydawania na to 2klocków. 1 3 Cytuj
nero2082 803 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) A jak pójdzie i nie będzie to jakiś koniec świata nastąpi? Nie wiem po jaką cholere się tak napalać? Żeby być pierwszym? Serio konsumpcjonizm to choroba....A sama reklama ma sprawić żeby sprzedać, podejrzewam, że takiej inwestycji nie czyni sie po to żeby sprzedać parę szt... co ty robisz w tym temacie w takim razie? Nie nakręcam się, bo nie mam na co i nie widzę sensu wydawania na to 2klocków. następny. Edytowane 24 listopada 2013 przez nero2082 2 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Xymek: Konsumpcjonizm nakręca gospodarkę. Dzięki temu ludzie mają pracę. Nie widzę w tym niczego złego. Jeśli ludzie mają kasę to niech sobie ją wydają na co chcą. Jeśli Ci się nie podoba, to nie wiem tak na prawdę po cholerę tu siedzisz i trujesz dpę. Zajmij się czymś pożytecznym. 2 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) Nie widzi sensu wydawania 2k na konsolę, ale ma dużo do powiedzenia, zwłaszcza, że po tygodniu od zakupu by sprzedał, nie Lucek? Zapobiegawczo napiszę, żebyś się nie denerwował i walnął dychę. Edytowane 24 listopada 2013 przez suteq Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Niektórzy chyba przeoczyli słowa: "ogólna szajba" w temacie. 1 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Nie widzi sensu wydawania 2k na konsolę, ale ma dużo do powiedzenia, zwłaszcza, że po tygodniu od zakupu by sprzedał, nie Lucek? Zapobiegawczo napiszę, żebyś się nie denerwował i walnął dychę. Kusi zestaw z dwiema grami za 1999zł, bo to zacna cena. Ale jest jedno ALE. KZ ssie AC4 nie wygląda nextgenowo. Można ograć na piecu. Kolejny ex Knack.... ok przemilczmy Na horyzoncie Driveclub tylko, bo infomous mnie nie interesuję. Więc tak, po tygodniu bym to sprzedał. Dlatego nie widzę sensu wyrzucania 2k na ladę. I śmiem wątpić w dostępność tego seta- imo to będzie kilka sztuk na zachętę. Zawsze tak jest, bo kiedyś była podobna promocja na otwarcie jednego sklepu rtv agd. DVD za 99zł. 99% kolejki pod sklepem po ten player, a na końcu się okazało, że było kilka sztuk. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Spójrz na zdjęcia i filmiki z ResoGun. Póki co dostała najwyższe oceny z dostępnych gier na PS4 i zasłużenie, z pewnością ogranie jej na 100 zajmie wystarczająco dużo czasu, do czasu aż pojawią się true Next Gen Games pokroju MGS5 czy Order 1886 i WatchDogs <--(myślałem że to Exclusive) Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Nie wiem po co ta dyskusja. Jeden kupi PS4 dla gry w którą równie dobrze może zagrać na PS3 (AC, Fifa), drugi kupi konsole za 2 lata, gdy pojawi się kilka dla niego ciekawych gier. Jedna i druga grupa niech patrzy na siebie, a nie wytyka czy przekonuje kogoś, "nie wydawaj swoich pieniędzy na tą konsole". Jak będę chciał, to wezmę tę 2tys i dam bezdomnemu. Osobiście planuje kupno PS4 na start, bo jestem głodny nowej generacji. KZ, BF4 i Resogun spokojnie mi wystarczą do początku 2014, gdzie wyjdzie Thief, inFamous i DC. 4 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Tak samo mam ja kupuję ps4 bo jestem głodny nowej generacji.Na start biorę BF4,Killzone i Ghosta Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) Jeśli ktoś nie chce kupić PS4 w dniu premiery to niech nie kupuje ale nawracanie innych na taką samą decyzję jest głupie. Każdy ma swój rozum i wie najlepiej czego potrzebuje. Ja kupuję w dniu premiery plus 3 albo 4 gry i dodatkowy pad i wiem, że będzie w co grać bo z premedytacją nie kupowałem AC 4 i BF 4 na PC żeby ograć te gry na konsoli plus nowa Fifa i NFS i grania mam spokojnie na dwa miesiące jak nie dłużej. To premiera nowej konsoli więc oczywistą oczywistością jest, że ludzie szaleją bo to nie codzienna sytuacja. Sam pomimo, iż mam 30 lat cieszę się jak dziecko i już dawno zaklepałem tydzień wolnego w pracy plus impreza "powitalna" PS4 w domu się szykuje Dajcie ludziom się nacieszyć a nie wylewacie swoje smutne prawdy jak by to były te jedyne słuszne. Edytowane 24 listopada 2013 przez s-a-m 2 Cytuj
FarM 1 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) Jeśli ktoś nie chce kupić PS4 w dniu premiery to niech nie kupuje ale nawracanie innych na taką samą decyzję jest głupie. Każdy ma swój rozum i wie najlepiej czego potrzebuje. Ja kupuję w dniu premiery plus 3 albo 4 gry i dodatkowy pad i wiem, że będzie w co grać bo z premedytacją nie kupowałem AC 4 i BF 4 na PC żeby ograć te gry na konsoli plus nowa Fifa i NFS i grania mam spokojnie na dwa miesiące jak nie dłużej. To premiera nowej konsoli więc oczywistą oczywistością jest, że ludzie szaleją bo to nie codzienna sytuacja. Sam pomimo, iż mam 30 lat cieszę się jak dziecko i już dawno zaklepałem tydzień wolnego w pracy plus impreza "powitalna" PS4 w domu się szykuje Dajcie ludziom się nacieszyć a nie wylewacie swoje smutne prawdy jak by to były te jedyne słuszne. Popieram, też mam szajbę. Rozsądek podpowiada co innego, ale biorę PS4. Do świąt mam nadzieje dorwać X1. Finalnie skończę z jedną z konsol. "nothing stops this train" Edytowane 24 listopada 2013 przez FarM Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 "nothing stops this train" To mi sie podoba. Czuje sie podobnie. PS4 kupuje dla świętego spokoju, bo nakręciłem się i nie osiągne go póki nie stanie u mnie pod TV. Czy to racjonalne czy nie? Sprzęt będzie służył ok 7-8 lat, a ze lubię grać (a żygam graniem na PC), to i tak będę musiał go kupić. Poza tym granie na PS3 po premierze PS4 to jak granie w grę FIFA2006 po premierze wersji 2014 dla fana piłki nożnej (aktualne składy itp.). Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 "nothing stops this train" To mi sie podoba. Czuje sie podobnie. PS4 kupuje dla świętego spokoju, bo nakręciłem się i nie osiągne go póki nie stanie u mnie pod TV. Czy to racjonalne czy nie? Sprzęt będzie służył ok 7-8 lat, a ze lubię grać (a żygam graniem na PC), to i tak będę musiał go kupić. Poza tym granie na PS3 po premierze PS4 to jak granie w grę FIFA2006 po premierze wersji 2014 dla fana piłki nożnej (aktualne składy itp.). No właśnie ja mam podobnie...strasznie zadziałała nam nie ta cała kampania...Wydaje mi się, że SONY mogło celowo na pierwszej prezentacji nie pokazać jak konsola wygląda. Ciężko uwierzyć, że wygląd był ustalany " na ostatnią chwilę". Konsolę chcę mieć w dzień premiery. Tak patrząc wstecz to wszystko mogło być ukartowane. Ktoś pisał( nie pamiętam gdzie) że, mogą być to również celowe utrudnienia by podnieść w przyszłym roku fiskalnym sprzedaż. W reklamach to działa podobnie. Gdy np. kobieta mówi szeptem o jakimś produkcie, nasz mózg odbiera to jako "wiedzę tajemną-okazję", więc może to stąd wszystko. Popatrzmy z perspektywy SONY: ludzie przyjdą do sklepów w dzień premiery, kupią i sami będą na wszystkich możliwych portalach społecznościowych robili darmową reklamę. Jeżeli nie , to zadziała zazdrość( bo on ma a ja nie , a mówi, że jest fajne) i w kolejnym rzucie sprzedamy jeszcze więcej. To moje zdanie i moja chora teoria a jeszcze mam pytanie. Odnośnie sklepów. Czy orientuje się ktoś może czy markety typu tesco będą posiadały konsolę na premierę? Ciekawy jestem czy nie jechać do całodobowego tesco i sprawdzić czy po 24 będzie na sklepie Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) Aj to już moim zdaniem trochę przekombinowane. Nawet mistrzowie od marketingu nie mają aż takiej władzy. Na takich mógłby se pozwolić np. Microsoft, a popełnił dziecinny błąd. Ludzie po prostu lubią nowości. Ja lubię i nowym produktem cieszę się bardziej niż takim, który kupuje 2 lata po premierze. Może jest to jakaś słabość, ale dla mnie to też radocha. Poza tym wiem, że jak kupie sprzęt w dniu premiery to będę się cieszył z niego 8 lat, a w przypadku jakbym kupił 2 lata później, to cieszył bym się tylko 6 Z drugiej strony jakby nowe konsole pojawiały się z częstotliwością nowych wersji FIFY, to z pewnością bym się z tego szybko wyleczył. Jednak znając branże na tyle ile znam jestem pewny dobrze wydanych pieniędzy już na samym starcie. Edytowane 24 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Tesco odpada. Nigdzie niczym sie nie reklamuje w kwestii PS4. Tylko takie sklepy jak Media Markt, Euro AGD, Komputronik Saturn, większe centra handlowe gdzie elektronika ma swoje miejsce w sklepie. W tesco nic takiego nie znajdziesz. Może jeszcze Auchan coś będzie miał ale za dużo większe pieniądze. 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Generalnie żal - pojadę, będzie? wezmę, nie będzie? pomyślę czy na pewno PS4 czy może jednak suple fix'd Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Ja postanowiłem od razu łykać nowe technologie i next geny, z zakupem PS3 czekałem chyba dwa lata i dużo straciłem i dziś te gry mam po 20 zł i przechodzę sobie co jakiś czas jakąś staroć pokroju Uncharted 1. Na ps4 chce grać od razu. 5 dni do PS4 Cytuj
FarM 1 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Możliwe , że nocna sprzedaż ruszy w MM/SP w galeriach handlowych. Druga duża partia konsol ma wjechać do 12.12.13. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Generalnie żal - pojadę, będzie? wezmę, nie będzie? pomyślę czy na pewno PS4 czy może jednak suple fix'd Nie bierę nic. No oprócz kretki. Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Możliwe , że nocna sprzedaż ruszy w MM/SP w galeriach handlowych. Druga duża partia konsol ma wjechać do 12.12.13. Saturn i MM na Facebooku wykluczyli nocna premiere Cytuj
BoBJaX_PL 4 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Jak ktos ma jakies obiekcje co do watku tutaj poruszanego, to niech zalozy nowy temat dlaczego nie warto kupowac ps4 w dniu premiery, a nie raczy nas swoimi watpliwymi madrosciami... Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Tesco odpada. Nigdzie niczym sie nie reklamuje w kwestii PS4. Tylko takie sklepy jak Media Markt, Euro AGD, Komputronik Saturn, większe centra handlowe gdzie elektronika ma swoje miejsce w sklepie. W tesco nic takiego nie znajdziesz. Może jeszcze Auchan coś będzie miał ale za dużo większe pieniądze. Oj tu się mylisz, może od razu ps4 nie będą mieli, ale np w takim Tesco Gdańsk Chełm jest dział elektroniki i normalnie gry na ps3 są wystawione!!! Więc pewnie i kiedyś tam pojawią się na ps4;) ps. w sumie dałeś mi do myślenia Tesco jest otwarte 24h może warto wpaść zapytać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Nawet na ulotkach świątecznych nie ma PS4 więc szczerze wątpię Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Możliwe , że nocna sprzedaż ruszy w MM/SP w galeriach handlowych. Druga duża partia konsol ma wjechać do 12.12.13. a z ta nocna sprzedażą jakieś konkretne info czy tak jak z całą dostępnością konsoli ? 1 Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Możliwe , że nocna sprzedaż ruszy w MM/SP w galeriach handlowych. Druga duża partia konsol ma wjechać do 12.12.13. a z ta nocna sprzedażą jakieś konkretne info czy tak jak z całą dostępnością konsoli ? nie ma nocnej sprzedazy już ktoś pytał na fanPage Saturna jak i Media Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi