Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś byłem w Gamestopie w celu wpłacenia reszty kasy na konsole, 440€ za PS4 + Killzone w bundlu.

Zapytalem jak tam XOne, na 40 pre orderów przyszło na nocną premiere 20 osób....

A jak PS4?

To będzie dłuuuuuuuga czwartkowa noc.

ja dzisiaj tez juz mam nadzieje ostatecznie wyjasnilem zawirowanie z swoim ps4 i preorderem na niego (okazuje sie ze to nawet nie lipiec a czerwiec byl teraz dopiero doszedlem do tego:) w kazdym razie eX4ct dostales jakis bilecik czy cos ze jestes invite na nocna premiere? mi tylko powiedziala babka w sklpeie ze mam przyjsc i przyniesc paragon. to wszystko. kurcze caly czas lekki stresik mam. ps zrezygnowalem z ac4 i zmienilem na preorder na watchdogs. na premiere mam kz/bf4/nba2k14 i nfs. swieta zapowiadaja sie miodnie!:D

Opublikowano

Byłem dziś w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku i zdobyłem łup:

2nlaeis.jpg

Ogólnie wszystko wyglądało dużo lepiej niż mi się wydawało, że będzie wyglądać. Nawet Knack i Playroom. Killzone to dla mnie żyleta i bardzo fajnie się grało (mimo że na sandzie ktoś wystrzelał całą amunicje i chwilę sobie pobiegałem z nożem). Poziom grafy mnie bardzo zadowala.

Pad to moim zdaniem mega poprawa w stosunku do DS3. Pad od X'a jest może odrobinę lepiej wyprofilowany, ale być może to kwestia przyzwyczajenia. Przyciski, spusty, krzyżak i gałki chodzą moim zdaniem lepiej od X'boxowych. Touchpad jest fajnie zrobiony i może być całkiem przydatnym dodatkiem (bardziej instantowym niż machanie łapami na Kinekcie i bardziej precyzyjnym).

Ogólnie dostałem to co chciałem + dodatkowo koszulkę, którą chciałem sobie kupić nawet w sklepie :)

tak poza tematem: za co się dostaje te koszulki? Na fejsie coś pisali, że za kupony? To czasy PRL czy jak?

Opublikowano

Dziś byłem w Gamestopie w celu wpłacenia reszty kasy na konsole, 440€ za PS4 + Killzone w bundlu.

Zapytalem jak tam XOne, na 40 pre orderów przyszło na nocną premiere 20 osób....

A jak PS4?

To będzie dłuuuuuuuga czwartkowa noc.

ja dzisiaj tez juz mam nadzieje ostatecznie wyjasnilem zawirowanie z swoim ps4 i preorderem na niego (okazuje sie ze to nawet nie lipiec a czerwiec byl teraz dopiero doszedlem do tego:) w kazdym razie eX4ct dostales jakis bilecik czy cos ze jestes invite na nocna premiere? mi tylko powiedziala babka w sklpeie ze mam przyjsc i przyniesc paragon. to wszystko. kurcze caly czas lekki stresik mam. ps zrezygnowalem z ac4 i zmienilem na preorder na watchdogs. na premiere mam kz/bf4/nba2k14 i nfs. swieta zapowiadaja sie miodnie!:D

Mam dwa paragony, stary - pre order na kwote 20€ i nowy na kwote 419€(pomniejszony o 20€ depozytu), no i niby tylko z tym mam przyjsc. Nie wiem tylko na ktora godzine sie wybrac, nie wiem ilu osob moge sie spodziewac....

• Plusik 1
Opublikowano

CrossSleet: Dostajesz kartkę i masz kilka slotow na pieczątki. Za każdą zagrana grę dostajesz jedną pieczątkę :) Ogólnie ciężkie zadanie, bo na niektórych standach dzieci siedzą non stop. W strefie 18+ jedno stanowisko oblegal pancur, który wyglądał jakby siedział tam od kilku dni (non stóp grał w Assasina). Na szczęście za gapienie sie (np. jak 1 dziewczynka blokowala 30 min stand) dawali pieczatke. Ostatnia była za zrobienie se fotki z tabliczką :)

Ogólnie baardzo fajnie zorganizowane. Standy 18+ nie były oblegane przez dzieciaki i gimbaze, więc mogłem sprawdzić Killzone'a z miejsca (tylko pancur zrobił se tam meline).

Opublikowano

Ja sobie odpuszczam wizytę na standach ;) Konsolę mam zaklepaną, więc teraz spokojnie czekam. 

Jeżeli chodzi o negatywne wypowiedzi innych osób to cóż, ja uwielbiam ten hype, dużo ludzi, mnóstwo opinii i różnych wypowiedzi. O to chyba chodzi, nie? Raczej nie o siedzenie 24h w ciemnym pokoju z grami sam na sam, ale także czasem o takie wspólne radowanie się. Co jak co, ale premiera nowej konsoli to święto dla graczy.

Pozdrawiam 

• Plusik 1
Opublikowano

Tymczasem Media Expert szykuje ofensywę na Media Marktową i Saturnową ofertę.

Nie chce mi się wierzyć że nie będą mieli konsol do wolnej sprzedaży i umieszczają ofertę w gazetce. 

s5cz.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
Mam dwa paragony, stary - pre order na kwote 20€ i nowy na kwote 419€(pomniejszony o 20€ depozytu), no i niby tylko z tym mam przyjsc. Nie wiem tylko na ktora godzine sie wybrac, nie wiem ilu osob moge sie spodziewac....

dzieki za odpowiedz. ja mam dokladnie to samo stary preorder i pozniej zmiane na bundle i doplade za trade in no i finalny paragon z wczoraj po oplacie

:) ja powiem tak ide o 20 zobaczyc czy jest otwarty gs i czy mam cos jeszcze do uregulowania etc. do 22giej stoi moj ziomek za flaszeczke. od 22giej staje ja:) bedzie git czuje to! bedzie sporo ludzi to tez juz wiem bo sami mowia ze ludzie wala drzwiami i oknami codziennie ostatnio z pytaniami:)

Opublikowano (edytowane)

Tymczasem Media Expert szykuje ofensywę na Media Marktową i Saturnową ofertę.

Nie chce mi się wierzyć że nie będą mieli konsol do wolnej sprzedaży i umieszczają ofertę w gazetce. 

s5cz.jpg

Ooooo Vertical Stand za 90 dych !!!! Za(pipi)iscie, reszta już nie jest taka fajna. To daje mi nadzieje że i w MM albo i Euro AGD dostane stand. 

Byłem dzisiaj w MM i polizałem pudełka z grami na PS4, cena zbija z chmur i człowiek spada na ziemie 249, ale już po pudełkach widać że będe miał do czynienia z Next Gen i to jest to. 

Edytowane przez ussr
Opublikowano

dzieki za odpowiedz. ja mam dokladnie to samo stary preorder i pozniej zmiane na bundle i doplade za trade in no i finalny paragon z wczoraj po oplacie

:) ja powiem tak ide o 20 zobaczyc czy jest otwarty gs i czy mam cos jeszcze do uregulowania etc. do 22giej stoi moj ziomek za flaszeczke. od 22giej staje ja:) bedzie git czuje to! bedzie sporo ludzi to tez juz wiem bo sami mowia ze ludzie wala drzwiami i oknami codziennie ostatnio z pytaniami:)

gdzie będziesz stał?

Opublikowano

Ja mam plan wybrac sie pod sklep o 22, odebrac konsole, podpiac w domu i wioooo! Pewnie milion innych osob w europie ma taki sam plan, wiecie co sie moze stac wtedy z serwerami PS Network ?? :P

Dokładnie. Generalnie nastawmy się, że przez trzy dni od piątku do niedzieli możemy mieć solidne problemy by: zalogować się do PSNu, czy też ściągać gry z PS Store'a. Pomyślcie, jak ludzie zaczną ciągnąć gry cyfrowe, które mają za 39 złotych (BF4, AC IV itd.), a do tego Resogun i Contrast z PS Plus. Generalnie dobrze jest mieć jakąkolwiek grę na płycie... Bo bez niej to możliwości konsoli poznamy po weekendzie.

Opublikowano

Mi sklep otworzą o 23 i gdzieś koło tej godziny planuję tam wbić żeby do 1-2ej w nocy nie kwitnąć po odbiór. Ewentualnie zaktualizuję firmware i spać, praca, a później weekend z BF4 ;]

Opublikowano

Zadają ci pytania na temat ps4, jak zdobędziesz trochę punktów wpada ci koszulka, smycz (mówimy o Galerii Bałtyckiej w Gdańsku)

to Lucek by wygrał z 3 tshirty... #justsayin

No i na 100% bym w tym nie chodził, chyba, że do mycia okien  LOL

Jaram się!!!! Nie mogę się doczekać aż pogram w Knaczka i Killzone!!!! DAYONE!!!

:lol:  

Opublikowano (edytowane)

Zadają ci pytania na temat ps4, jak zdobędziesz trochę punktów wpada ci koszulka, smycz (mówimy o Galerii Bałtyckiej w Gdańsku)

to Lucek by wygrał z 3 tshirty... #justsayin

No i na 100% bym w tym nie chodził, chyba, że do mycia okien  LOL

Jaram się!!!! Nie mogę się doczekać aż pogram w Knaczka i Killzone!!!! DAYONE!!!

:lol:  

Ty masz chyba rozdwojenie jaźni? Najpierw PS4 jest be a teraz walisz gruchę pod premierę... LOL 

No tak... Ty jesteś po prostu klasycznym przykładem trolla, right? :D

Edytowane przez CthulhuPL