Zigor 12 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja pewnie w Gdyni, a jak nie to podjadę do Gdańska Cytuj
x__Supas__x 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja chyba uderzę jutro do Magnolii(Wrocław). Może już będą wystawione - nie mam preordera niestety. Może ktoś się orientuje jak sprawa wygląda we Wro? Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja chyba uderzę jutro do Magnolii(Wrocław). Może już będą wystawione - nie mam preordera niestety. Może ktoś się orientuje jak sprawa wygląda we Wro? Byłem w saturnie w pasażu we Wrocku i gościu powiedział że będzie ciężko wyrwać konsole bez pre-ordera. Powiedział że będą obsługiwać w pierwszej kolejności preordery a później jeżeli coś zostanie to dopiero będą sprzedawać dla ludków z ulicy. Ja i tak raczej podjadę zobaczyć, i obczaić co i jak. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Był ktoś w Wałbrzyski MM dowiedzieć się jak to tam wygląda ? Cytuj
HitSzit 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) http://www.neonet.pl/konsola_ps4_500gb_2_pady_gra_killzonekamerka.html dzwoniłem do salonu. W takiej cenie jesli teraz zamówicie nawet jesli to jest pomyłka w takiej kupicie. Pozdrawiam edit: 2min temu było w cenie 1899 juz naprawili Edytowane 27 listopada 2013 przez HitSzit Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 To nie dzwoń do sklepu w takich sytuacjach tylko dawaj nam tutaj znać najpierw Cytuj
BoBJaX_PL 4 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 ołłł Yeah, zamówienei skompletowane:) High five guys:) Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Szczegóły wysyłki: Przesyłkę przekażemy kurierowi w dniu: 2013-11-28 Planowany termin dostawy: 2013-11-29. W dniu wysyłki w osobnej wiadomości e-mail prześlemy szczegółowe informacje na temat wysłanej przesyłki m. in. nr paczki oraz link do śledzenia statusu doręczenia. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Avans już usunął ofertę PS4 ze strony, sferis to samo. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Tak jak mówiłem, zamówienie skompletowane nie oznacza jeszcze wysłania. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) To jest chore! Jak z kolejką do lekarza specjalisty! Mohery poumawiają się do pięciu różnych lekarzy a pójdą do jednego i potem te półroczne kolejki! Jak złożyliście pre order to go qurwa zrealizujcie, a nie wykupujcie innym ludziom konsole! Ja specjalnie nie składałem pre ordera bo wiem że najlepiej iść do sklepu w dniu premiery i sobie wybrać co się chce i za ile się chce. Tak zrobiłem z GTAV i ostatecznie kupiłem grę w małym sklepie za 209zł dzień przed premierą i jeszce plakat dostałem. Od czerwca do listopada sto rzeczy może ulec zmianie więc po co zamawiać pre ordera? Na tym etapie ogólnej szajby bardzo bym się ucieszył jakby wszystkie sklepy anulowały wam wszystkie pre ordery. W ogóle dla mnie idea pre ordera w Polsce nie funkcjonuje. Na zachodzie za pre order na grę dostaniecie często masę bonusów w standardowej cenie, np. koszulki, których takie sklepy jak Ultima czy gram.pl w życiu na oczy nie widziały a nawet jeśli to windowały cenę o te 10-20zł. Więc po wał składać pre order w tym kraju? Że niby ktoś coś wam zagwarantuje że dostaniecie na premierę? I co z tego jak potem łazicie po sklepach i szukacie lepszej oferty. Wqurwiłem się a wqurwię jeszcze bardziej jak w piątek rano w Łódzkim MM nie dostanę swojej konsoli bo buce z preorderami z innych sklepów zjadą się i będą szturmowały bramę Mordoru. /rant Edytowane 27 listopada 2013 przez CthulhuPL 13 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Zgadzam się strasznie to irytujące że niektórzy z was mają po kilka pre orderów i kupią tylko jeden 2 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Święta racja, przez te szajby z preorderami to sztuczna blokada się robi ;/ 2 Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Wina sklepów, że mają rózne ceny i dodatkowe gry dają. A ja jeśli kupię w MM to idę osobiscie do Euro zaraz potem anulować chyba, że akurat ktoś będzie chciał kupić to niech zapłaci za mnie, żeby nie było, że konsola wraca do magazynu wpierw bo procedury. Zresztą jest tez mobilny internet aby szybko anulowac i dać szansę innym. 3 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 MY NIE SZUKAMY lepszej oferty. To wina Media Markt że oferuje dwie świetne gry w cenie 200zł Gdyby nie ich promocja to każdy z nas kupiłby PS4 tak gdzie ma pre order albo tam gdzie ma najbliżej. MM samo jest sobie winne że wszyscy się tam pchamy na otwarcie. 7 Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 MY NIE SZUKAMY lepszej oferty. To wina Media Markt że oferuje dwie świetne gry w cenie 200zł Gdyby nie ich promocja to każdy z nas kupiłby PS4 tak gdzie ma pre order albo tam gdzie ma najbliżej. MM samo jest sobie winne że wszyscy się tam pchamy na otwarcie. Jeśli już to 2 gry za 300zł bo golas kosztuje 1700. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 trzeba było anulować od razu pre order jak zobaczyliście ofertę MM i tyle 2 Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 A jaka jest oficjalna oferta MM i Saturna na wszystkie warianty? Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 trzeba było anulować od razu pre order jak zobaczyliście ofertę MM i tyle No to jest jeszcze jakieś wyjście z honorem. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Tyle, ze Euro to praktycznie pewniak, a MM... moze tylko mieć konsole na ulotce. Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Tyle, ze Euro to praktycznie pewniak, a MM... moze tylko mieć konsole na ulotce. No to jedź do Euro i tam realizuj pre ordera a reszta ludzi z ulicy będzie miała lżej w MM/S. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) dostałem maila od euro że bede mial konsole 29 odbior w sklepie po 14 idealnie zaraz po pracy uderzam do platana [; edit. rezerwacja trwa 3 dni Edytowane 27 listopada 2013 przez dApo 3 Cytuj
v0rtex 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 W neonecie mowia, ze nie ma szans na konsole od reki wziac. Ktos rusza do Janek/Saturn? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 MY NIE SZUKAMY lepszej oferty. To wina Media Markt że oferuje dwie świetne gry w cenie 200zł Gdyby nie ich promocja to każdy z nas kupiłby PS4 tak gdzie ma pre order albo tam gdzie ma najbliżej. MM samo jest sobie winne że wszyscy się tam pchamy na otwarcie. Jeśli już to 2 gry za 300zł bo golas kosztuje 1700. Praktycznie wszędzie 1790 lub 1799. Nie widziałem za 1700 nigdzie. Ale to świetna oferta więc atakuj !! Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Dla mnie zakup w MM a nie np. w Euro jest o tyle istotniejszy że mam tydzień czy nawet dwa na sprawdzenie sprzętu (w Euro jak kierownik się zgodzi haha - co za złomiarski sklep) to jeszcze mogę sobie wykupić za niecałe 200zł dodatkowe 2 lata gwarancji. MY NIE SZUKAMY lepszej oferty. To wina Media Markt że oferuje dwie świetne gry w cenie 200zł Gdyby nie ich promocja to każdy z nas kupiłby PS4 tak gdzie ma pre order albo tam gdzie ma najbliżej. MM samo jest sobie winne że wszyscy się tam pchamy na otwarcie. Jeśli już to 2 gry za 300zł bo golas kosztuje 1700. Praktycznie wszędzie 1790 lub 1799. Nie widziałem za 1700 nigdzie. Ale to świetna oferta więc atakuj !! No przecież Saturn dawał wam preorderowcom do wyboru golasa za 1699. Edytowane 27 listopada 2013 przez CthulhuPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi