rodi84 50 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Euro to banda oszustów i krętaczy. Wciskają towary z wystawy, serwis to jakaś parodia nie mówiąc już o żądaniu zwrotu kasy przy wadliwym sprzęcie. Z własnego doświadczenia odradzam zakupy w tym bagnie. Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Euro to banda oszustów i krętaczy. Wciskają towary z wystawy, serwis to jakaś parodia nie mówiąc już o żądaniu zwrotu kasy przy wadliwym sprzęcie. Z własnego doświadczenia odradzam zakupy w tym bagnie. Jak kupowałem u nich telefon to byłem zainteresowany trochę droższym ale i lepszym modelem ale był tylko ten z wystawy i koleś w żółtej koszuli powiedział że mi go wyczyszczą i że będzie jak nowy i że nie będzie różnicy. Buhahaha. Ten sam koleś próbował wcisnąć mi kit że HTC mają lepszą jakość wyświetlacza niż Samsungi z super amoledami. LOL. 1 Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Czemu Euro oferuje konsole dopiero po 14.00? Paranoja Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Żeby najpierw na nich pograć Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Nigdzie na stronie saturna nie widze informacji o tych zestawach PS4... Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Czemu Euro oferuje konsole dopiero po 14.00? Paranoja Bo coś czuję że dostawa przyjedzie dopiero rano 29go do nich. Wydaje mi się że większość sklepów Euro ma bardzo małe magazyny (magazynki) i muszą konsole z centrali wozić na dzień premiery a takie MM/S mają duże magazyny to i magazynują parę dni wcześniej. Nigdzie na stronie saturna nie widze informacji o tych zestawach PS4... Bo były rozsyłane na maile preorderowców. Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Jak kupowałem u nich telefon to byłem zainteresowany trochę droższym ale i lepszym modelem ale był tylko ten z wystawy i koleś w żółtej koszuli powiedział że mi go wyczyszczą i że będzie jak nowy i że nie będzie różnicy. Buhahaha. Ten sam koleś próbował wcisnąć mi kit że HTC mają lepszą jakość wyświetlacza niż Samsungi z super amoledami. LOL. tu sie zgodze akurat:P bo Superamoled to shit:P chyba ze ktoś lubi jak mu się kisiel wylewa z ekranu:D Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Zgadza się dostawa ma być rano, by sprzedawcy nie kombinowali podobno jakaś umowa jest z Sony. Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Bo były rozsyłane na maile preorderowców. czyli pod sklep rano i liczyc ze moze beda mieliw zapasie:D Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Jak kupowałem u nich telefon to byłem zainteresowany trochę droższym ale i lepszym modelem ale był tylko ten z wystawy i koleś w żółtej koszuli powiedział że mi go wyczyszczą i że będzie jak nowy i że nie będzie różnicy. Buhahaha. Ten sam koleś próbował wcisnąć mi kit że HTC mają lepszą jakość wyświetlacza niż Samsungi z super amoledami. LOL. tu sie zgodze akurat:P bo Superamoled to shit:P chyba ze ktoś lubi jak mu się kisiel wylewa z ekranu:D Sam jesteś shit Może kwestia gustu ale np. super amoled w starym już Samsungu Wave (pierwszy Wave) ma duuużo lepszą jakość obrazu niż współczesne amoledy i zmiata po dziś dzień nawet dobre telewizory, nie wspominając innych telefonów. Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 w starym ok ale np zdecydowanie wole wyswietlacz w htc one niz w s4:D Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 w starym ok ale np zdecydowanie wole wyswietlacz w htc one niz w s4:D Akurat w S4 jest matryca IPS która moim zdaniem pogarsza jakość obrazu, np. kolor biały jest jakiś taki niebieskawo brudny a w Wave jest idealnie biały, referencyjny wręcz. Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 dobra bo bedzie off top, dzwonilem do saturna i ja nie widze szansy ze kupie w piatek rano... Cytuj
Makot 5 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja (pipi)ie odbiór w Euro po 14 :confused: Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 To ludzie z Euro na prawdę mają premierę Spoko opcja dla ludzi, którzy odbiorą i tak pracy. Nawet taka mała sieć jak Neonet da radę o 9 wydać sprzęt. Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja też dostałem dzisiaj maila od EURO. Szczegóły wysyłki: Przesyłkę przekażemy kurierowi w dniu: 2013-11-28 Planowany termin dostawy: 2013-11-29. W dniu wysyłki w osobnej wiadomości e-mail prześlemy szczegółowe informacje na temat wysłanej przesyłki m. in. nr paczki oraz link do śledzenia statusu doręczenia. hahah czytam was jak mówicie że sprzedają od 14 bo będą grać XD może i tak ale na mojej nie bo dzień wcześniej przekarzą ją kurierowi akurat kończe lekcje o 14:30 to jak wróce to już będzie 1 Cytuj
Makot 5 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Tylko w neonecie PS4 z KSF 2099,99 :confused: Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 To w między czasie pobierzcie firmware bo w piątek może mulić sieć:http://pl.playstation.com/home/news/articles/detail/item663681/Aktualizacja-oprogramowania-systemu-PS4/ Link podesłało mi SCEP, jak zapytałem na fejsie czy to prawda że pojawi się jutro Cytuj
Gość Darude Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Dzis byłem trochę się rozejrzeć po szczecińskich molochach i jedynie co majo mieć konsolki w MM i Saturnie ,Euro AGD tylko preordery dostarczajo. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) RTV EURO AGDMamy dla Was wspaniałą wiadomość! Do naszego magazynu dotarła już dostawa z PlayStation 4! Wysyłki realizujemy zgodnie z planem. Nie możemy się doczekać 29.11.2013. A Wy? Edytowane 27 listopada 2013 przez bartiz 2 Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Hmm u mnie nadal widnieje zamówienie jako skompletowane w Euro ale maila o wysyłce nie dostałem jeszcze. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Hmm u mnie nadal widnieje zamówienie jako skompletowane w Euro ale maila o wysyłce nie dostałem jeszcze. mam tak samo, a kiedy składałeś ? Czy jakaś osoba, ktora składała 6.11 otrzymała maila ? Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) ja jeszcze maila nie dostałem status mam Zamówienie skompletowane mam zamówionego pre z killzonem hmm ciekawe czy będzie 29 xd a jak nie będzie to trudno płakać nie będę Edytowane 27 listopada 2013 przez kangurello19 Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) A czyli Killzonowcy nie dostali mejli. W tym ja. Może czyste zestawy przyszły rano, a bundle przyszły teraz. Edytowane 27 listopada 2013 przez gnysek Cytuj
Mefyou 1 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ale wy wszyscy panikujecie, dzwonią po sklepach, kombinuja omg ja po robocie pojade do mm i kupie bez problemu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi