warjato 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 A ja na euro spokojnie sobie zamówiłem 10 listopada i mam informacje :Twoje zamówienie jest przygotowywane do wydania kurierowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekosh 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Jest jakaś mocna ekipa porannych staczy Wałbrzyska albo Legnicko/Lubińska ? Macie jakieś info z MM albo Saturna w tych miastach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Mogę potwierdzić, że Euro RTV AGD nie oszukiwało na facebooku z informacją, że każdy kto zamówił bundle z killzonem to go dostanie 29.11. Dzisiaj ja jak i brat dostaliśmy maile z potwierdzeniem, że kurier odbierze paczkę 28.11 i dostarczy 29.11. Piątek mam wolny :3 Pozdro wszystkim, którzy też Edytowane 27 listopada 2013 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Artoth 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Ktoś z Wrocławia potrzebuje pre-order? Mam pewniaka w arkaach. Na info mówili że raczej nie dostane i wziąłem w neonecie, pisać jak coś Piszcie bym wiedział czy zrezygnować. Tak sobie ktoś z was może zarezerwować Edytowane 27 listopada 2013 przez Artoth Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Ja nadal czekam na mejla... Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 A ja wyjde w piatek do sklepu i sprobuje kupic na spontana, bedzie przygoda. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
PIR_PL 6 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Ultima, jutro wysyłka - Edytowane 27 listopada 2013 przez PIR_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CthulhuPL 18 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Szkoda że nocna premiera tylko w warszawskim Sony Store. Jak długo jeszcze reszta kraju musi być ciemięrzona i dyskryminowa przez elyty ze stolnicy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 A w niemczech ci ktorzy zamowili ps4+Killzone+2pad i kamerka maja przesuniety termin realizacji na 23.12.2013... Wlasnie dostalem maila z Amazonu. Podobno w Gamestop.de jest podobnie. Dobrze ze mam preordera na golasa z polowy czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 330 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 A wiadomo jak z golasami w Niemczech ? Tez tylko dla preorderowcow? Bo w razie czego mam ciut ponad godzinke drogi do Frankfurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Z racji tego, że mam preorder kupiony w empiku, dowiedziałem się w końcu jak będzie wyglądała sytuacja u nich.Jednym słowem mogę to określić mianem TRAGEDIA!Na całą sieć, czyli około 300 sklepów, konsol będzie tylko, uwaga, 47!!! Miałem preorder kupiony 1 sierpnia i się załapałem, ale już jak ktoś miał w październiku zakupiony preorder, to obecnie termin przysłania następnych konsol to czas nieokreślony. Plotki o tym 4 września, że niby po tym okresie nie gwarantuje nikt konsol, były chyba prawdziwe.Najlepsze na koniec - konsole dla posiadaczy preorderów zostaną przysłane może w sobotę, a najpóźniej w poniedziałek!!!Beka z preorderowca jakim jestem. Liczyłem, że skoro premiera Vity u nich odbyła się bez problemów, tak samo The Last of Us i GTA V, to nie dadzą ciała przy takiej ważnej premierze.Nauczka na przyszłość, śmieszne jest z kolei to, że gry już na PS4 są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 z ciekawości jaka jest cena ps4 w empiku? bo mi umknęło, golas albo wersja z grami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Jakoś nigdy ze empikiem nie przepadałem. Śmiechowa premiera nam się trafiła, do piątku mamy tylko jeden dzień i nikt nic nie wie, zaklepałem niby w Saturnie konsolę, ale nikt nie daje mi potwierdzenia, czy otrzymam swój zestaw. Przecież to jakaś farsa, premiera tuż tuż, a oni ciągle każą czekać. Zaklepałem wersję z dwoma padami, kamerką i KZ, a tu okazuje się, że w Niemczech jest problem z tymi zestawami Masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 A wiadomo jak z golasami w Niemczech ? Tez tylko dla preorderowcow? Bo w razie czego mam ciut ponad godzinke drogi do Frankfurtu. Golasy lataja za 550e na Ebayu. Sklepy przyjmuja jedynie preordery, co bedzie na polkach - nie wiem. Z tego co widzialem to w MM sa jedynie gole konsole a w Saturnie sa bundle z terminem dostawy 31.01.2014r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Zgadza się dostawa ma być rano, by sprzedawcy nie kombinowali podobno jakaś umowa jest z Sony. Totalna bzdura. Ertv ma tak małe magazyny, że zamówienie do odbioru w piątek, w tenże właśnie piątek rano dotrze do sklepu. Nim sprzedawcy (!) rozładują towar i rzucą na magazynek będzie 14. Co do kombinowania to jeśli sprzedawca nie kombinuje to jest dla nich mało wart, oni takich krętaczy kochają ;p Do kupujących w ertv i odbierających w sklepie: większość, jeśli nie 100% z was zostanie poddana próbie naciągnięcia na przedłużoną gwarancję, usłyszycie pewnie jak to laser się psuje, jak to dziecko wam zdepcze konsolę i temu podobne bzdury. Trzymcie gardę dziubasy. Żeby nie było, że w anglii tak ą ę supa dupa to koło 19 dostałem tel. ze sklepu, że będą mieli tylko wersję z killzonem (xD), a mój golas (niby pewny na 358%) dopiero za tydzień i czy aby nie chcę zmienić preordera. Ofkoz zmieniłem ale tego killzonea odsprzedam im może i nawet zaraz po zakupie konsoli ewentualnie komuś z kolejki,tylko bf4 mnie interesuje. Także kretactwo nie zna granic tu też są nieźli w te klocki. Edytowane 27 listopada 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 sporo ciekawego info z fejsa Saturna i Mediamarkt MM : Witam serdecznie, Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Media Markt w sprawie PS4. Nawiązując do wiadomości chciałbym poinformować, że: dla klientów, którzy nie posiadają preordera będą dostępne tylko konfiguracje 1 i 6 – wybór uzależniony od dostępności w marketach. czyli golas albo KZ+ACIV, info z fejsa Saturnowego z dzisiaj : Saturn Polska Potwierdzamy, osoby nie posiadające pre-orderów będą miały do wyboru dwa zestawy. Niestety nie jesteśmy w stanie podać ilości pozostałych konsol w konkretnych marketach. Z względu na ogromne zainteresowanie produktem informacje te nie byłyby wiążące. Saturn Polska Zapewniamy, że wysłanie odpowiedzi zwrotnej gwarantuje Wam dostęp do wybranej wersji konsoli, poinformujemy Was, jak tylko maile z linkami do złożenia zamówienia zostaną wysłane. Saturn Polska Marcin, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości Niebawem wyślemy wszelkie informacje dotyczące złożenia zamówienia! Pozdrawiamy Saturn Polska Rafał, jest to cena konsoli PS4 w podstawowej wersji, od której dla posiadaczy pre-orderów, zostanie odliczona jego wartość (100zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sochar67 3 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Ja nadal czekam na mejla...Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić Zamawiałeś do domu czy do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 do dużego pokoju. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Ja nadal czekam na mejla...Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić Zamawiałeś do domu czy do sklepu? Do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
K_J 4 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) do dużego pokoju. Rozbawiłeś mnie do łez Edytowane 27 listopada 2013 przez K_J Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekosh 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 sporo ciekawego info z fejsa Saturna i Mediamarkt MM : Witam serdecznie, Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Media Markt w sprawie PS4. Nawiązując do wiadomości chciałbym poinformować, że: dla klientów, którzy nie posiadają preordera będą dostępne tylko konfiguracje 1 i 6 – wybór uzależniony od dostępności w marketach. czyli golas albo KZ+ACIV, info z fejsa Saturnowego z dzisiaj : Saturn Polska Potwierdzamy, osoby nie posiadające pre-orderów będą miały do wyboru dwa zestawy. Niestety nie jesteśmy w stanie podać ilości pozostałych konsol w konkretnych marketach. Z względu na ogromne zainteresowanie produktem informacje te nie byłyby wiążące. Saturn Polska Zapewniamy, że wysłanie odpowiedzi zwrotnej gwarantuje Wam dostęp do wybranej wersji konsoli, poinformujemy Was, jak tylko maile z linkami do złożenia zamówienia zostaną wysłane. Saturn Polska Marcin, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości Niebawem wyślemy wszelkie informacje dotyczące złożenia zamówienia! Pozdrawiamy Saturn Polska Rafał, jest to cena konsoli PS4 w podstawowej wersji, od której dla posiadaczy pre-orderów, zostanie odliczona jego wartość (100zł) A miało być tak pięknie - zestaw z 2 padami ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil 0 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Ile standardowo gwarancji daje Sony na PS4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 Sony daje 12 miesięcy oprócz tego przez 24 miesiące jest możliwość skorzystania z uprawnien konsumenckich z powodu niezgodności towaru z umową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2013 na wp.pl zaczęli reklamować bundla z KZ i AC4 za 1999zł. teraz wszyscy się dowiedzą, cebula ruszy do sklepów. Już po waszych konsolach [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi