Opublikowano 28 listopada 201311 l Już widzę te kolejki po kosole do GIEREK TELEWIZYJNYCH za 2 tysiące w całym kraju. Chu.jowo może być z handlarzami którzy wykupią żeby opchnąc na allegro/ebay przed 13.12 Edytowane 28 listopada 201311 l przez Codename
Opublikowano 28 listopada 201311 l Moj brytyjski sklep wyslal za szybko chyba.DPD napisalo,ze jutro beda. Znaczy dzisiaj Edytowane 28 listopada 201311 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 28 listopada 201311 l Moj brytyjski sklep wyslal za szybko chyba.DPD napisalo,ze jutro beda. Znaczy dzisiaj Co za sklep? Tak na przyszlosc.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Moj brytyjski sklep wyslal za szybko chyba.DPD napisalo,ze jutro beda. Znaczy dzisiaj Co za sklep? Tak na przyszlosc. Shopto.net
Opublikowano 28 listopada 201311 l Już widzę te kolejki po kosole do GIEREK TELEWIZYJNYCH za 2 tysiące w całym kraju. Chu.jowo może być z handlarzami którzy wykupią żeby opchnąc na allegro/ebay przed 13.12 Uj w pupę Skalpownikom!
Opublikowano 28 listopada 201311 l pojawiłą się gazetka saturna, też ps4 z killzonem i ac4 1999zł to samo co w media
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mam nadzieje, ze wprowadza jakas reglementacje typu jedna konsola na jednego typa byloby to razsadne i ograniczylo "cfaniactwo".
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mam nadzieje, ze wprowadza jakas reglementacje typu jedna konsola na jednego typa byloby to razsadne i ograniczylo "cfaniactwo". Niestety jeśli przyjdziesz do sklepu z chęcią wpompowania w niego 20.000 zł za 10 konsol PS4 to ci tyle sprzedadzą. O ile będą mieli na stanie, i nie będzie ich obchodzić że te 10 osób które przyjdzie do sklepu po tobie już konsol nie dostanie. Kasa dla sklepu ważniejsza.
Opublikowano 28 listopada 201311 l W sklepach detalicznych nie możesz kupić ilości hurtowych. 10 konsol raczej bys nie kupił. Edytowane 28 listopada 201311 l przez humanno
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jestem ciekaw ile sie sprzeda tych konsol w Polsce pierwszego dnia, moze sony PL sie pochwali wynikami, zainteresowanie jest naprawde spore. BTW, jak bedzie sie przedstawial teraz ten wyscig X$ kontra PS4 po premierze w EU. ?? Bedzie mozna podsumowac. Edytowane 28 listopada 201311 l przez Longstar
Opublikowano 28 listopada 201311 l Bardzo czesto sklepy wprowadzaja ograniczenia zakupowe, tak jest np. przy premierach Apple - mozna kupic maksymalnie po 2szt.
Opublikowano 28 listopada 201311 l To już jutro, za 25 godzin otwierają mój MM. Ziomek mi napisał, że konsol starczy dla wszystkich, ale dokładnej liczby nie podał. Myślę, że jednak te kilkadziesiąt sztuk będzie. Jadę z samego rana z bratem kilka minut przed otwarciem, ciekawe ile ludzi się zjawi, jaram się niesamowicie
Opublikowano 28 listopada 201311 l Te dwa odcinki SouthPark pieknie wpisuje sie w jutrzejsza premiere PS4 http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s17e07-black-friday http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s17e08-a-song-of-ass-and-fire Edytowane 28 listopada 201311 l przez czacha79
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie mam. Jadę na żywioł Hahaha najlepsze podejscie 7.30 pod MM o 8.00 dojeżdza xlukk i 9.00 czas świętowania
Opublikowano 28 listopada 201311 l No i pojawiła się gazetka saturna : http://www.saturn.pl/lubin/gazetka.html?__view&gazetkaId=2504 Zestaw taki sam jak w MM
Opublikowano 28 listopada 201311 l Szkoda, że w Lublinie nie ma Saturna. Trzeba będzie na żywioł do MM jutro lecieć. Edytowane 28 listopada 201311 l przez kidnappa
Opublikowano 28 listopada 201311 l Wiem, ale co dwa sklepy to nie jeden Ciekaw w ogóle jestem ile egzemplarzy bedzie w Lubelskim MM. Wszyscy z forum tutaj głownie z Polski a i mają informacje na temat tamtych sklepów. Ale to i dobrze, może bede jutro jedyną osoba ktora przyjdzie chwile przed 9tą do sklepu i wezme sobię konsole bez wiekszych problemow.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Martwicie sie tak naprawde drobnostkami...ja sie boje ze pojde na przygode, znajde PS4, kupie i wracajac z nim do domu dostane po mordzie i mi zabiora zdesperowani gracze
Opublikowano 28 listopada 201311 l Autor no panowie juz tylko kilkanascie godzin...dzis o polnocy zaczyna sie szajba:) mam nadzieje ze PS4 pozytywnie mnie zaskoczy w porownaniu do Xone z ktorego nie za barzo jestem zadowolony.....
Opublikowano 28 listopada 201311 l U mnie wszystkie sklepy czynne od 10:00 - Saturn Lubin, MM Legnica, MM Wałbrzych bo u mnie na wiosce zwanej Jelenią Górą tylko Media Expert stacjonuje
Opublikowano 28 listopada 201311 l Co do Euro - Oni zawsze piszą, że sprzęt do odbioru jest po 14. Wszystko zależy o której wciągną towar na sklep. Gdy zamawiałem telewizor miałem odebrać go po 14, a udało się jakoś po 11.W ogóle to też dostałem maila od nich, że dziś kurier zabiera największy zestaw z kamerą i dwoma padami. Także jutro czekam od rana.