Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już widzę te kolejki po kosole do GIEREK TELEWIZYJNYCH za 2 tysiące w całym kraju.

Chu.jowo może być z handlarzami którzy wykupią żeby opchnąc na allegro/ebay przed 13.12

Edytowane przez Codename
Gość Orzeszek
Opublikowano

pojawiłą się gazetka saturna, też ps4 z killzonem i ac4 1999zł to samo co w media

Opublikowano

Mam nadzieje, ze wprowadza jakas reglementacje typu jedna konsola na jednego typa byloby to razsadne i ograniczylo "cfaniactwo".

Niestety jeśli przyjdziesz do sklepu z chęcią wpompowania w niego 20.000 zł za 10 konsol PS4 to ci tyle sprzedadzą. O ile będą mieli na stanie, i nie będzie ich obchodzić że te 10 osób które przyjdzie do sklepu po tobie już konsol nie dostanie. Kasa dla sklepu ważniejsza.

Opublikowano (edytowane)

Jestem ciekaw ile sie sprzeda tych konsol w Polsce pierwszego dnia, moze sony PL sie pochwali wynikami, zainteresowanie jest naprawde spore.

BTW, jak bedzie sie przedstawial teraz ten wyscig X$ kontra PS4 po premierze w EU. ?? Bedzie mozna podsumowac.

Edytowane przez Longstar
Opublikowano

To już jutro, za 25 godzin otwierają mój MM. Ziomek mi napisał, że konsol starczy dla wszystkich, ale dokładnej liczby nie podał. Myślę, że jednak te kilkadziesiąt sztuk będzie. Jadę z samego rana z bratem kilka minut przed otwarciem, ciekawe ile ludzi się zjawi, jaram się niesamowicie :D

Opublikowano

Wiem, ale co dwa sklepy to nie jeden :) Ciekaw w ogóle jestem ile egzemplarzy bedzie w Lubelskim MM. Wszyscy z forum tutaj głownie z Polski a i mają informacje na temat tamtych sklepów. Ale to i dobrze, może bede jutro jedyną osoba ktora przyjdzie chwile przed 9tą do sklepu i wezme sobię konsole bez wiekszych problemow.

Opublikowano

no panowie juz tylko kilkanascie godzin...dzis o polnocy zaczyna sie szajba:) mam nadzieje ze PS4 pozytywnie mnie zaskoczy w porownaniu do Xone z ktorego nie za barzo jestem zadowolony.....:/

Opublikowano

Co do Euro - Oni zawsze piszą, że sprzęt do odbioru jest po 14. Wszystko zależy o której wciągną towar na sklep. Gdy zamawiałem telewizor miałem odebrać go po 14, a udało się jakoś po 11.

W ogóle to też dostałem maila od nich, że dziś kurier zabiera największy zestaw z kamerą i dwoma padami. Także jutro czekam od rana.