Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ufff, no to jedno jest pewne - konsolę już będę miał. Co do tej godziny 14, to kilka stron temu ktoś pisał, ze może być wcześniej, chodzi po prostu o to, ze max. do 14 z magazynu dowożą zawsze i wtedy na 100% dostaniesz. Wcześniej - zalezy od kierowcy i do ilu sklepów oraz co rozwozi, za jednym kursem.

Edytowane przez gnysek
Opublikowano

Ja preorder zamówiłem w media w Lublinie. Jeżeli ktoś z okolicy potrzebuje pomocy, chętnie pomogę wiem mniej wiecej ile jest bundli z kz i assassinem. Samych konsolek (bez gierek) starczy dla wszystkich, jest ich o wiele więcej niż preorderów.

Opublikowano

Było gorąco, przez pewien czas nawet myślałem, że nie dostanę w premierę, ale jest, Mail z Euro RTV, że przesyłka poszła już kurierem i mogę sobie śledzić, to tylko trzeba jakoś wytrzymać do jutra :O

Jeszcze tylko jedyna zła rzecz jaka może się przytrafić to wadliwa konsola wyciągnięta z pudełka :S

Opublikowano

Siemka :D ktoś z Warszawy wybiera się jutro do MM? Np Okęcie? :] ja będę jechał samochodem z samego rana, jeśli ktoś chce się ustawić i razem poczatować na PS4, to pisać na prv :]

Opublikowano (edytowane)

@sakiu: Trzymaj kciuki, podobno to seria "made in Japan" co wskazywałoby na lepszą jakość (teoretycznie), więc powinna działać.

Edytowane przez gnysek
Opublikowano

Zrozum, że to jest handel. Ceny mogą ustalać jak chcą. Konsola może u nich kosztować 1997 zł a gry dodadzą po złotówce. Jesteście zabawni w takich osądach, wygląda jakbyście chcili u nich dyktować ceny.

Mam potwierdzenie odbioru konsoli z KZ w Euro za 1999, jako, że mam też wykupionego preordera w Media Markt mogę go odstąpić za darmo, chyba że będzie to jakiś nowy random z forum wtedy kosztuje to 100 zł :]

Opublikowano

Na stronie Euro com właśnie pojawiła się

• podstawka Vertical Stand 99 zł
  • Kamera 249 zł
  • Ładowarka Dual Shock 159
  • i DualShock 4 w trzech kolorach, czarny za 259, czerwony i niebieski za 249zł

No to już jestem spokojniejszy, wszystko uda się załatwić jednego dnia.

Opublikowano

Poprawili. Już jest 1699 zł, czyli tak jak miało być.

Mam nadzieje że będą zestawy z 2 padami, kamerką i Killzone. 

W innym przypadku będę musiał brać PS4 (goła) + pad + kamerka + BF4, albo PS4(KZ, AC) + pad + kamerka.

To już się niestety nie będzie tak opłacało.

Anyway...

Wybiera się ktoś z Gdańska na koczowanie przed MM: Grunwaldzka, MM: Matarnia, Saturn: GB?

Ja na 100% jadę na Matarnie. Jedzie ktoś wcześniej na Grunwaldzką, albo do Saturna, tak żeby dać znać co się mniej więcej tam będzie działo? Grunwaldzka i Saturn otwarte są od 9, Matarnia od 10.

Opublikowano

Wybiera się ktoś z Gdańska na koczowanie przed MM: Grunwaldzka, MM: Matarnia, Saturn: GB?

Ja na 100% jadę na Matarnie. Jedzie ktoś wcześniej na Grunwaldzką, albo do Saturna, tak żeby dać znać co się mniej więcej tam będzie działo? Grunwaldzka i Saturn otwarte są od 9, Matarnia od 10.

Ja robie po kolei (póki nie dostane sztuki)

MM Grunwaldzka - Saturn - Matarnia

I w razie potrzeby MM Gdynia.
Opublikowano (edytowane)

Zamówienie nr: XXX zostało właśnie skompletowane i wysłane pod wskazany przez Ciebie adres.
Fuck yea cheesy.gif Jutro maraton!

z MEDIA Expert

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Specjalnie wziąłem wolne w pracy, a tu RTV wydaje konsole po godz 14. To chyba jakiś żart.

dzisiaj wysylaja do sklepów i jak ktoś pisał wcześniej, oni zawsze tak mówia a po 11 można już odebrać. Zobaczymy

Opublikowano

Ja robie po kolei (póki nie dostane sztuki)

MM Grunwaldzka - Saturn - Matarnia

I w razie potrzeby MM Gdynia.

No ja jadę na Grunwaldzką, koło 8:30 będę więc mogę dać znać co i jak . Trzymaj transparent z napisem Codename to podejdę :sorcerer:

• Plusik 1