Opublikowano 28 listopada 201311 l A ja nie mam żadnego maila ;( Ale może dlatego, że nic nie zamawiałem?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ufff, no to jedno jest pewne - konsolę już będę miał. Co do tej godziny 14, to kilka stron temu ktoś pisał, ze może być wcześniej, chodzi po prostu o to, ze max. do 14 z magazynu dowożą zawsze i wtedy na 100% dostaniesz. Wcześniej - zalezy od kierowcy i do ilu sklepów oraz co rozwozi, za jednym kursem. Edytowane 28 listopada 201311 l przez gnysek
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja preorder zamówiłem w media w Lublinie. Jeżeli ktoś z okolicy potrzebuje pomocy, chętnie pomogę wiem mniej wiecej ile jest bundli z kz i assassinem. Samych konsolek (bez gierek) starczy dla wszystkich, jest ich o wiele więcej niż preorderów.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Coś czuje że Media Markt i Saturn mogą chcieć nas wychuchać. Cena zestawu z Killzonem i AC - 1999 zł Cena gołej konsoli - 1899 zł http://www.saturn.pl/premiera-playstation-4,b-870
Opublikowano 28 listopada 201311 l Było gorąco, przez pewien czas nawet myślałem, że nie dostanę w premierę, ale jest, Mail z Euro RTV, że przesyłka poszła już kurierem i mogę sobie śledzić, to tylko trzeba jakoś wytrzymać do jutra :O Jeszcze tylko jedyna zła rzecz jaka może się przytrafić to wadliwa konsola wyciągnięta z pudełka :S
Opublikowano 28 listopada 201311 l Siemka ktoś z Warszawy wybiera się jutro do MM? Np Okęcie? :] ja będę jechał samochodem z samego rana, jeśli ktoś chce się ustawić i razem poczatować na PS4, to pisać na prv :]
Opublikowano 28 listopada 201311 l @sakiu: Trzymaj kciuki, podobno to seria "made in Japan" co wskazywałoby na lepszą jakość (teoretycznie), więc powinna działać. Edytowane 28 listopada 201311 l przez gnysek
Opublikowano 28 listopada 201311 l Zrozum, że to jest handel. Ceny mogą ustalać jak chcą. Konsola może u nich kosztować 1997 zł a gry dodadzą po złotówce. Jesteście zabawni w takich osądach, wygląda jakbyście chcili u nich dyktować ceny. Mam potwierdzenie odbioru konsoli z KZ w Euro za 1999, jako, że mam też wykupionego preordera w Media Markt mogę go odstąpić za darmo, chyba że będzie to jakiś nowy random z forum wtedy kosztuje to 100 zł :]
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja mam preorder w MM a się stresuje, że nie otrzymam Choć dodałem maila jakiś czas temu, że konsola do odbioru będzie w punkcje obsługi klienta ale jak nie ma w łapie to ....
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja tam widzę 1699 Dziwne. Mam nadzieje że to pomyłka: Czytam właśnie na facebooku, że to pomyłka była, więc pewnie wystarczy odświeżyć stronę.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Gdzie lepie uderzyć? Do MM czy Saturna w Katowicach? Jaki sklep jest z reguły lepiej zaopatrzony?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Na stronie Euro com właśnie pojawiła się podstawka Vertical Stand 99 zł Kamera 249 zł Ładowarka Dual Shock 159 i DualShock 4 w trzech kolorach, czarny za 259, czerwony i niebieski za 249zł No to już jestem spokojniejszy, wszystko uda się załatwić jednego dnia.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jakby co to ja sprzedam golasa za 1900 lub bundla z kz za 2100, dostępne jutro od reki w Warszawie. Tak doliczam 100 zł z czystej pazerności
Opublikowano 28 listopada 201311 l Poprawili. Już jest 1699 zł, czyli tak jak miało być. Mam nadzieje że będą zestawy z 2 padami, kamerką i Killzone. W innym przypadku będę musiał brać PS4 (goła) + pad + kamerka + BF4, albo PS4(KZ, AC) + pad + kamerka. To już się niestety nie będzie tak opłacało. Anyway... Wybiera się ktoś z Gdańska na koczowanie przed MM: Grunwaldzka, MM: Matarnia, Saturn: GB? Ja na 100% jadę na Matarnie. Jedzie ktoś wcześniej na Grunwaldzką, albo do Saturna, tak żeby dać znać co się mniej więcej tam będzie działo? Grunwaldzka i Saturn otwarte są od 9, Matarnia od 10.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Specjalnie wziąłem wolne w pracy, a tu RTV wydaje konsole po godz 14. To chyba jakiś żart.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Trochę drama, że Saturn nie wysyła potwierdzeń. Jak z(pipi)ią tą premierą, to przecież ludzie ich zniszczą
Opublikowano 28 listopada 201311 l Wybiera się ktoś z Gdańska na koczowanie przed MM: Grunwaldzka, MM: Matarnia, Saturn: GB? Ja na 100% jadę na Matarnie. Jedzie ktoś wcześniej na Grunwaldzką, albo do Saturna, tak żeby dać znać co się mniej więcej tam będzie działo? Grunwaldzka i Saturn otwarte są od 9, Matarnia od 10. Ja robie po kolei (póki nie dostane sztuki) MM Grunwaldzka - Saturn - Matarnia I w razie potrzeby MM Gdynia.
Opublikowano 28 listopada 201311 l ja też widzę 1699 Ja tam widzę 1699 Dziwne. Mam nadzieje że to pomyłka:
Opublikowano 28 listopada 201311 l Zamówienie nr: XXX zostało właśnie skompletowane i wysłane pod wskazany przez Ciebie adres.Fuck yea Jutro maraton! z MEDIA Expert Edytowane 28 listopada 201311 l przez Starh
Opublikowano 28 listopada 201311 l Specjalnie wziąłem wolne w pracy, a tu RTV wydaje konsole po godz 14. To chyba jakiś żart. dzisiaj wysylaja do sklepów i jak ktoś pisał wcześniej, oni zawsze tak mówia a po 11 można już odebrać. Zobaczymy
Opublikowano 28 listopada 201311 l Wybiera się ktoś z Gdańska na koczowanie przed MM: Grunwaldzka, MM: Matarnia, Saturn: GB? Ja na 100% jadę na Matarnie. Jedzie ktoś wcześniej na Grunwaldzką, albo do Saturna, tak żeby dać znać co się mniej więcej tam będzie działo? Grunwaldzka i Saturn otwarte są od 9, Matarnia od 10. Ja robie po kolei (póki nie dostane sztuki) MM Grunwaldzka - Saturn - Matarnia I w razie potrzeby MM Gdynia. No ja jadę na Grunwaldzką, koło 8:30 będę więc mogę dać znać co i jak . Trzymaj transparent z napisem Codename to podejdę
Opublikowano 28 listopada 201311 l Będzie jutro wesoło. Biorę synka i jadę stary chłop a napalony jestem jak...... Młody chce pograć w playroom . Mam nadzieję, że pre order w MM się sprawdzi
Opublikowano 28 listopada 201311 l ja już nie wiem w saturnie 1699zł a w MM też będzie 1699 goła? czy 1799...