Opublikowano 28 listopada 201311 l Wszystko jak na razie idealnie ale do pelni szczescia brakuje info o wysylce nba 2k14. Zamawialiscie? Dostaliscie juz jakies info ze wyslana? Ja wczoraj zamowilem ale babka napisala ze wysylka w dniu premiery lu dzien przed xd
Opublikowano 28 listopada 201311 l To jest Polska, a nie Stany, czy UK. U nas hajp to sprzedaż 1000 konsol, max. Jutro będą stały pudła, a konsola będzie bankowo dostępna od ręki wszędzie. Zawsze tak było
Opublikowano 28 listopada 201311 l Swoją drogą czy orientował się jak wygląda sytuacja ze ZWROTEM tego preordera papierowego za 100zł w EURO RTV AGD?
Opublikowano 28 listopada 201311 l To jest Polska, a nie Stany, czy UK. U nas hajp to sprzedaż 1000 konsol, max. Jutro będą stały pudła, a konsola będzie bankowo dostępna od ręki wszędzie. Zawsze tak było Może w przypadku Nintendo xD Edytowane 28 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja o 9.00 stoję pod neonet, daleko mam z bytomia, więc w domu będę dopiero o 12, ale dobre i to
Opublikowano 28 listopada 201311 l Panowie znajomy mi mówił że u nas w MM podnieśli cenę na golasa i jest za 1899 zł by skłonić do kupna budlepacków
Opublikowano 28 listopada 201311 l widzę że mnie chyba najbardziej po(pipi)ało w końcu kupiłem golas+bundle z KZ+BF4+NFS+ACIV i z amazona czekam na kamerkę Edytowane 28 listopada 201311 l przez kislawa
Opublikowano 28 listopada 201311 l Hype rośnie nie miłosiernie jeżeli się uda to biorę bundla z KZ,AC + BF4, oj coś czuję że po powrocie piątek będzie świetny . Nowa generacja zaczyna się.....jutro Edytowane 28 listopada 201311 l przez WESKER-DL
Opublikowano 28 listopada 201311 l W Krakowskim MM zestawy mają być tylko dla preorderowców. Reszta musi zadowolić się golasem. Bzdura normalnie!
Opublikowano 28 listopada 201311 l Panowie znajomy mi mówił że u nas w MM podnieśli cenę na golasa i jest za 1899 zł by skłonić do kupna budlepacków Jeśli MediaMarktowski może taki bundle zrobić z każdej konsoli poprzez dorzucenie 2 gierek to spoko. Jeśli te zestawy są limitowane, to nie tak spoko Ja się dziwie że ludzie marudzą, że nie będzie w co grać. Ja się tu zastanawiam co wybrać w tym roku, bo pewnie wszystkiego nie zdążę ograć (za mało czasu, za dużo pracy). Między innymi podstawa, czyli Battlefield 4 + Killzone (+AC4?), Diablo 3, Division, Desteny, Wiedźmin 3, Planetside 2, DriveClub, Dying Light, The Order. Dodatkowo będę chciał sprawdzać sobie jakieś indyki (bo lubię).
Opublikowano 28 listopada 201311 l W Krakowskim MM zestawy mają być tylko dla preorderowców. Reszta musi zadowolić się golasem. Bzdura normalnie! to ciekawe bo dziś mówili, żeby śmiało przyjeżdżać a w radio trąbią pod rana, że mega zestawy na zmianę w MM i w Saturnie Edytowane 28 listopada 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 28 listopada 201311 l to ciekawe bo dziś mówili, żeby śmiało przyjeżdżać a w radio trąbią pod rana, że mega zestawy na zmianę w MM i w Saturnie Racja, w radiu szaleństwo reklamowe. I Saturn i Media Markt krzyczą o dostępnych zestawach z AC IV i KZ: Shadow Fall za 1999zł. Jutro rano wszystko się wyjaśni... Edytowane 28 listopada 201311 l przez miragepl89
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ciekawe, ze jeszcze nikt nie gra, tzn nie ma zadnych pracownikow sklepow, ktorzy wczesniej kupili, albo osob, ktore jakims sposobem zalatwily sobie wczesniej konsole. Bo jest przypał fhu.j za takie coś. Więc nikt się nie ujawni do jutra.
Opublikowano 28 listopada 201311 l no nawet moje xgamecenter zadzwoniło, że odbiór dopiero jutro, bo dostaną konsole późnym wieczorem. ech a myślałem, że sobie dziś odpale
Opublikowano 28 listopada 201311 l ok mail z Saturna przyszedł , konsola zaklepana ale jest jedno ale odbiór po : 5h chyba nie każą mi czekać do 15? jadę do nich zaraz
Opublikowano 28 listopada 201311 l A ktoś slyszal cos na temat Auchan? W koncu tez maja konsole i gry ..
Opublikowano 28 listopada 201311 l A ktoś slyszal cos na temat Auchan? W koncu tez maja konsole i gry .. Nie mają oficjalnej dystrybucji Sony więc trochę poczekają aż dostaną jakiś sprzęt BTW - dobre foto streetowe Też coś tam dłubię analogowo : http://nekosh.wordpress.com/ Edytowane 28 listopada 201311 l przez Nekosh
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić Dzwoniłem zapewniali ze dziś wyślą.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić Dzwoniłem zapewniali ze dziś wyślą. Wiem,ale i tak będę spokojny dopiero jak dostane potwierdzenie
Opublikowano 28 listopada 201311 l ok mail z Saturna przyszedł , konsola zaklepana ale jest jedno ale odbiór po : 5h chyba nie każą mi czekać do 15? jadę do nich zaraz Poczekaj chwilę, a dostaniesz dwa kolejne maile, jeden, że towar gotowy do odebrania, a drugi, że premiera jest jutro i zapraszają jutro