Opublikowano 28 listopada 201311 l ok mail z Saturna przyszedł , konsola zaklepana ale jest jedno ale odbiór po : 5h chyba nie każą mi czekać do 15? jadę do nich zaraz Poczekaj chwilę, a dostaniesz dwa kolejne maile, jeden, że towar gotowy do odebrania, a drugi, że premiera jest jutro i zapraszają jutro ta właśnie je przeczytałem, 1wszy mail to prawie zawał ("konsola gotowa do odbioru"), w drugim się poprawili że "odbiór w dniu jutrzejszym" czas na odbiór to 2 dni, z tego co słyszałem Saturn i MM dodatkowo pozwalają na kupno 1 sztuki na osobę żeby przegonić handlarzy tak czy inaczej ustawka na 10:00 pod Saturnem w Manufakturze Edytowane 28 listopada 201311 l przez nero2082
Opublikowano 28 listopada 201311 l Bierzcie telefony, strzelacie foty wrzucajcie jutro na forum. Jak szajba to szajba
Opublikowano 28 listopada 201311 l jutro będzie tu nie do wytrzymania ale to dobrze, start nowej generacji nie zdarza się często słit focie na pewno będą, ba! streamy z premierowych gierek, screeny i filmiki #PS4share robione hurtem na pewno też reverse-Kononowicz - wszystko będzie
Opublikowano 28 listopada 201311 l A jak zrezygnuję rmailowo jutro ok 10 z tego preordera Euro? Ktoś czytał regulamin? Muszę koniecznie do sklepu iść gdzie go miałem odebrać?
Opublikowano 28 listopada 201311 l A jak zrezygnuję rmailowo jutro ok 10 z tego preordera Euro? Ktoś czytał regulamin? Muszę koniecznie do sklepu iść gdzie go miałem odebrać? Tak mi napisali w mailu z Euro: "W przypadku rezygnacji z Rezerwacji kontaktuj się z nami: e-mailem, telefonicznie lub skorzystaj z opcji „Anuluj” w Twoim koncie."
Opublikowano 28 listopada 201311 l Czytajcie emaile jakie dostajecie: W przypadku rezygnacji z Rezerwacji kontaktuj się z nami: e-mailem, telefonicznie lub skorzystaj z opcji „Anuluj” w Twoim koncie. Dzwoniąc do Centrum Obsługi Klienta, prosimy przygotuj numer Rezerwacji. edit: teddy pierwszy Edytowane 28 listopada 201311 l przez bartiz
Opublikowano 28 listopada 201311 l musisz jak się zamawia w kilku miejscach to masz psi obowiązek pójść i osobiście odwołać
Opublikowano 28 listopada 201311 l No no tylko czy to np obowiązuje na 24 h przed odbiorem? W sumie walić to. Mój prawnik i tak mnie wybroni!!!
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie no ja tylko w euro RTV zamówiłem tak bez ciśnienia jakoś 11.11 na bundla KZ bez żadnych przedpłat itp. W sumie to onim zapomniałem, a tu przed chwilą email przyszedł, żr wysłali mi do sklepu. Mam jutro koło pracy MM i podejdę. Jak będzie zestaw z KZ i AC4 to bierę tam i grzecznie dziękuje Euro. Edytowane 28 listopada 201311 l przez balon
Opublikowano 28 listopada 201311 l No no tylko czy to np obowiązuje na 24 h przed odbiorem? W sumie walić to. Mój prawnik i tak mnie wybroni!!! Weź prawnika dla 100zł
Opublikowano 28 listopada 201311 l czas na odbiór to 2 dni, z tego co słyszałem Saturn i MM dodatkowo pozwalają na kupno 1 sztuki na osobę żeby przegonić handlarzy Przypomniało mi się jak się śmiałem z karteczek w Realu czy Auchan pt. "By zadowolić naszych klientów jedna osoba może wziąć maksymalnie 2 zestawy świątecznej Coca Coli 2x2,5 litrów za 5zł." Teraz już wiem o co im chodziło. Jeśli w MM i Saturnie coś takiego wprowadzą to będę im wdzięczny. Na pohybel przedsiębiorczym Januszom
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie raz widziałem sytuację w MM jak prywaciarz przyjechał i ładował cały samochód laptopów i innych rzeczy z promocji. Ujstwo świata bo to nie hurtowania
Opublikowano 28 listopada 201311 l Z pewnego źródła wiem, że w Bielskim Media Markt będą konsole tylko dla preorderowców wiec nie ma po co jechać jakby ktoś chciał Edytowane 28 listopada 201311 l przez Dud.ek
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ?? Biała? xD To tam bedą na premiere?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Bierzcie telefony, strzelacie foty wrzucajcie jutro na forum. Jak szajba to szajba Też mam nadzieje na jakieś filmiki z zamieszek.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Z pewnego czyli w znaczeniu z jakiegoś tak? Bo chyba nie z pewnego, że wiarygodnego? Każdy MM który ma w gazetce zestaw z AC4 bedzie miał jakieś szt. na regale (chyba że w tym nie ma tego w gazetce). Nie ma moŻliwości żeby było zero na sklepie. Naprawdę nie ma co się shizować. Edytowane 28 listopada 201311 l przez balon
Opublikowano 28 listopada 201311 l krwa... przewidywany czas dostawy 48h (mail doszedł o 12 i niby "zamówienie zostało wysłane") Media expert.. macie rozmach Edytowane 28 listopada 201311 l przez Starh
Opublikowano 28 listopada 201311 l a jutro 200 pudełek na sklepie. Dudek miszcz XD Edytowane 28 listopada 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 28 listopada 201311 l moja juz do mnie jedzie kilka godzin temu dostalem potwierdzenie wysylki.