Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 838,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Tak, na bank to forum jest głosem wszystkich graczy …  :yes: Jak kogos tu nie ma to nie istnieje …………...

Edytowane przez czacha79

Opublikowano

Skad zamawialiscie to nba?

Muve.pl ale w Saturnie będą po 239PLN

Opublikowano

Tak, na bank to forum jest głosem wszystkich graczy …  :yes: Jak kogos tu nie ma to nie istnieje …………...

Żebyś się nie zdziwił. Czytałem forum pssite też, ale tam są ci sami ludzie co tu, więc przeszedłem na to forum ;> Raczej jak ktoś mocno się tym interesuje to zasiaduje jedno z większych for.

Opublikowano

Ja zamowilem z robsona. Mowie sklep ze stolycy to moze jako jedni z pierwszych dostana a tu chyba lipa. Jedyna szansa to to ze nie wyslali info o wysylce i jutro zaskocza mnie kurierem w drzwiach ;)

Wiem ze chvja z tego bedzie :<

Opublikowano

Ja zamowilem z robsona. Mowie sklep ze stolycy to moze jako jedni z pierwszych dostana a tu chyba lipa. Jedyna szansa to to ze nie wyslali info o wysylce i jutro zaskocza mnie kurierem w drzwiach ;)

Wiem ze chvja z tego bedzie :<

ja z robsonem też mam mieszane uczucia, ale czasem mają unikalne gierki, których trudno szukać nawet na allegro np: boy and his blob na wii było po 49 ;)

Opublikowano

ja na wtorek będę miał nba :D ale na jutro będę miał w co grać fifa i killzone :D więc poczekam :D O ile konsola na starcie nie będzie trupkiem xdddddd

Edytowane przez kangurello19

Opublikowano

Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem :(

Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić

No i się doczekałem,konsola została wysłana

Ja też ale wysłali dopiero o 18 ale za to fuul zestaw :)

Opublikowano

Zdaje mi się, czy serio nikt ze śląska nie czeka poza mną? Sam będę stał?

Na ślasku to ludzie zbierają na węgiel, bo zima idzie, a nie na konsole do gierek, więc weź się nie wygłupiaj i kup lepiej z 2 tony eko groszku.

Opublikowano

To rasizm i propagowanie nieprawdziwych stwierdzeń. Tutaj technologia, pompy ciepła a węgiel wysyłają wam z tego co wiem;) dodatkowo mieszany z piachem i kamieniami. 

Ale koniec offtopu.

Mnie Neonet zrobił w wała, miało być pięknie i konsola o 9.00 a tu nagle telefon i ''niby'' jakaś obsuwa i będzie po 12....

Opublikowano

Jak ktoś w olsztynie będzie to dawać znać :) Z tym że ja dopiero o 9 30 mogę się z roboty wyrwać więc licze na jakieś info  jak to o 9 wygląda :D

Opublikowano

Ja co prawda z Zagłębia, ale to blisko ;) Rano będe w euro w Sosnowcu - otwierają o 9, i jak nici to od razu do MM w Czeladzi, mogę się wymienić z kolegami z okolicy jak z dostępnością w tych punktach jutro. Jakby co to jeszcze planuje Saturn w SCC i 3 stawy, ale to pewnie już będzie za późno. Chyba, że faktycznie sztuczny tłok nakręcają w kółko jedne i te same osoby. 

Opublikowano

Wiecie może jak wyszukać numer telefonu bezpośrednio do sklepu Euro? Chodzi o ten w Manufakturze. Znalazłem jedynie telefon infolinii...

Opublikowano

Po co komu węgiel przecież ps4 grzeje jak farelka;)Ja sie melduje w Chorzowie pod MM o 8.00 a jak będzie dluga kolejka to cisnę dalej do silesi.

Opublikowano

2h będziesz stał? Ja planowałem o 9 być... muszę przemyśleć xd

Widać stres daje się we znaki nie tylko mi :)

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że będę mógł preorderek z Saturna odebrać z rana, bo nie widzi mi się czekanie cały dzień, nie po to dzień wolny wziąłem ;)

Opublikowano

a do tego w tv lecą reklamy ps4 z media tego zestawu z dwoma grami za 2k zł

powodzenia [;

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Zdaje mi się, czy serio nikt ze śląska nie czeka poza mną? Sam będę stał?

Ja w Czeladzi  :ninja: liczy się ?