Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś jest z Krakowa i nie uda mu się kupić jutro to tak teraz sobie myślę, że może wyrwać sztuke w sobote w Galerii Bronowice (Otwarcie galerii jest 30.11 w sobote) w tym również Saturna. Na logike to raczej nie dało się u nich złożyć wcześniej preordera  :sorcerer:  http://www.saturn.pl/krakow-galeria-bronowice/gazetka.html?__view&gazetkaId=2502&utm_source=baner_gazeta&utm_medium=prestigio_smartfon&utm_term=gazeta&utm_content=gazeta&utm_campaign=131130_SP_Krakow_II_otwarcie  :ninja:,

Edytowane przez tomek1906

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 844,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Jestem świeżo po telefonie do Wałbrzyskiego MM.

Bardzo miła Pani powiedziała że mają już konsole i że jest bardzo duże zainteresowanie bo dziś odebrała bardzo dużo telefonów i mówi że trzeba spodziewać sie sporej kolejki z samego rana :)

Opublikowano

szukam chudego małego kolegi z Poznania który bedzie sam na premierze i po zakupie pokazę mi ile waży karton.

Opublikowano

Jak ktoś jest z Krakowa i nie uda mu się kupić jutro to tak teraz sobie myślę, że może wyrwać sztuke w sobote w Galerii Bronowice (Otwarcie galerii jest 30.11 w sobote) w tym również Saturna. Na logike to raczej nie dało się u nich złożyć wcześniej preordera  :sorcerer:  http://www.saturn.pl/krakow-galeria-bronowice/gazetka.html?__view&gazetkaId=2502&utm_source=baner_gazeta&utm_medium=prestigio_smartfon&utm_term=gazeta&utm_content=gazeta&utm_campaign=131130_SP_Krakow_II_otwarcie  :ninja:,

To jest moje wyjście awaryjne, jak Śląsk nawali  :thumbsup:

Opublikowano

Niech ten czas przyśpieszy :D Mimo że odbiór po 14 w Euro to i tak od 12 będe już na czatach ;)

Opublikowano

ale nastukaliscie tych postów, przebrnąć przez to wszystko to chyba wielki sukces.

Czy dzisiaj były juz gry wystawione typu BF4 ?

Opublikowano

Wiadomość z ostatniej chwili. W Bielskim MM jeszcze nie mają konsol i nie wiadomo kiedy bedą. Jutrzejsza premiera odwołana. Bywa

Opublikowano

od której jutro koczujecie pod Marketami ? U mnie MM jest od 9:00 , planuje od 7:30 stać.... :D

Opublikowano

A mi sie popipało. Aż takim desperatem nie jestem żeby czekac 2 godziny. Myslalem ze MM ma od 9 otwarte:/To wbijam na 9.

Opublikowano

Wiadomość z ostatniej chwili. W Bielskim MM jeszcze nie mają konsol i nie wiadomo kiedy bedą. Jutrzejsza premiera odwołana. Bywa

Piszesz tak specjalnie, by zgarnąć konsolę dla siebie o 9:00 bo wiesz, że będzie mało sztuk :) 

Opublikowano

co wam ze stania jak i tak przy otwarciu MM nikt nie będzie patrzył kto pierwszy. Czy będziesz tam o 7 czy o 9 masz takie same szanse :)

Opublikowano

Mysla ze ustawia sie w kolejce i nikt sie nie wepchnie przed nich :)

Opublikowano

Dokładnie. podejdzie koleś 190 i dwa razy szerszy od was i nic nie zrobicie nawet jak on przyjdzie za dziesięć 9 a wy będziecie o 7 30

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Otwarcia marketów są niebezpieczne, słyszałem historie o tłumach, które rzucają się na suszarki za 19 zł...

XMenFirstClassXavierAreYouReadyForThis.g

Opublikowano

Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??  :yes:

Ruska hołota, niech oddają Wilno, Grodno, Brześć, Tarnopol i Lwów! W zamian mogę im wypożyczyć Kononowicza! Dorzucę też kontener Wii U! :D

Opublikowano

Ja mam dwie nie pewności związane z jutrzejszą premierą.

Pierwsze to czy śmierdzące helmuty nie rzucą się na nasze piękne, czyste, polskie ziemie w celu kupienia PS4, a dwa to co wy tak się o to NBA 2k pytacie skąd zamawiacie? 

Przecież ona będzie też w marketach, pewno w ilości większej niż samych konsol, ba nawet w gazetce MM jest.

Opublikowano

Otwarcia marketów są niebezpieczne, słyszałem historie o tłumach, które rzucają się na suszarki za 19 zł...

XMenFirstClassXavierAreYouReadyForThis.g

Powiem szczerze się zacząłem się bać... :(

Opublikowano

Napewno nie zabraknie buractwa które będzie sie wpierdalac ale leje na to.I tak dobrze wiem jak to sie ostatecznie kończy po otwarciu sklepu jak wszyscy wala przed siebie jak w maratonie:) Ja nie mam preorderka ale mam wy(pipane)na to czy ja kupie jutro czy za miesiąc. Nie mam zamiaru dawać pożywki obsludze sklepu ktora ma w takich momentach największy fun jak ludzie sie tratuja żeby dostać proszek do prania tańszy o 10 zl wiem bo sam robilem kiedyś w supermarkecie to nagrywalem na Tel takich zapaleńców.

Edytowane przez hniv

Opublikowano

Ruska hołota, niech oddają Wilno, Grodno, Brześć, Tarnopol i Lwów! W zamian mogę im wypożyczyć Kononowicza! Dorzucę też kontener Wii U! :D

A my co mamy oddać? Pomorze, mazury i zachodnio-południową cześć kraju? Sam zachowujesz się jak hołota  :down: