Opublikowano 28 listopada 201311 l Gdzie najtaniej można zakupić BF 4 ??? Wersja na PS3 w sklepach jest za 160zł, kupujesz, później ten kod z PSS i za około 200zł masz BF4 na PS4. Hmm zaraz, bo nie wgryzałem się w ten temat za mocno, tzn. że np. znajomy, który ma wersję na PS3 może mi po prostu oddać kod i kupię sobie BF4 za 39 zł ? UP. Ja będę przed 10 z pewnością Edytowane 28 listopada 201311 l przez Moldar
Opublikowano 28 listopada 201311 l Panowie liczę, że kiedy otrzymacie sprzęt (niestety mnie ME (pipi).. i konsola dojdzie dopiero w pon...) to zrobicie jakąś przerwę w graniu aby podzielić się wrażeniami - czy to z UI czy też gier UP Musisz mieć w napędzie jeszcze płytę z ps3 Edytowane 28 listopada 201311 l przez Starh
Opublikowano 28 listopada 201311 l Dobra ja idę spać, jeszcze tylko zdjęcie gdzie postawie swoją PS4 oczywiście obok starszych braci.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mam nadzieje,ze polaczysz sie z PSN Mysle ze dzis tak, ale jutro to pewnie nie.... A moze by jej nie wylaczac....to i jutro moze bedzie smigac...
Opublikowano 28 listopada 201311 l Dobra ja idę spać, jeszcze tylko zdjęcie gdzie postawie swoją PS4 oczywiście obok starszych braci. IMO trochę ciasno, może się przegrzewać
Opublikowano 28 listopada 201311 l Kto uderza do Saturna w Manufakturze? UP. Ja będę przed 10 z pewnością to jest nas trzech, 3 hit combo Edytowane 28 listopada 201311 l przez nero2082
Opublikowano 28 listopada 201311 l Autor no to jeszcze 3 i pol godziny(w pl 2 i pol) bylem dzis w GAME'ie i oplacilem moja ps4 i przy okazji byly rozne promocje i przeceny na stuff do ps4, oraz oferty dla ludzi ktorzy preorderowali konsolke:) np byly gry za polowe ceny Lego Marvels i Injustice obie po 25funtow. Dalem sie poniesc i lyknalem obie;)
Opublikowano 28 listopada 201311 l Gdzie najtaniej można zakupić BF 4 ??? Wersja na PS3 w sklepach jest za 160zł, kupujesz, później ten kod z PSS i za około 200zł masz BF4 na PS4. Hmm zaraz, bo nie wgryzałem się w ten temat za mocno, tzn. że np. znajomy, który ma wersję na PS3 może mi po prostu oddać kod i kupię sobie BF4 za 39 zł ? UP. Ja będę przed 10 z pewnością Płyta z BF4 z PS3 musi być cały czas w czytniku PS4. Samo pobranie gry z PSS nic nie da.
Opublikowano 28 listopada 201311 l zadanie matematyczne : oblicz ilość konsol na palecie, wiedząc że jeden karton to 3 konsole, ile może być konsol na jednej palecie? dane : szukane : dedukuję sobie że do dużych sklepów wjeżdża co najmniej 1 paleta fotka z Ultimy : magazyn EURORTV : jeszcze jedna :
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jeszcze sie okaze ze PS4 starczy dla kazdego...ale za to firmy kurierskie nie beda mialy tylu kurierow zeby wszystko jutro dostarczyc Edytowane 28 listopada 201311 l przez Velius
Opublikowano 28 listopada 201311 l Na jednej warstwie jest 2x3 pudełek x 3 warstwy x3 konsole w srodku = 54 konsole na palecie Edytowane 28 listopada 201311 l przez Niewidoczny
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jeszcze sie okaze ze PS4 starczy dla kazdego...ale za to firmy kurierskie nie beda mialy tylu kurierow zeby wszystko jutro dostarczyc Tak będzie, przynajmniej tak to widzę po rozmowie z Saturnem.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Kto uderza do Saturna w Manufakturze? UP. Ja będę przed 10 z pewnością to jest nas trzech, 3 hit combo 4 hit combo, melduje się przed 9
Opublikowano 28 listopada 201311 l dziś forum aż pęka od wpisów , natomiast w weekend nastąpi sroga cisza.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Na jednej warstwie jest 2x3 pudełek x 3 warstwy x3 konsole w srodku = 54 konsole na palecie proszę się zgłosić z dzienniczkiem po lekcji, piątka do wpisania. no czyli wiemy coraz więcej Edytowane 28 listopada 201311 l przez nero2082
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jeszcze się okaże, że wszędzie będą braki ps4, tylko w nadkraju starczy dla wszystkich. Znajomy znajomej znajomego twierdził że to przez Jarosława Boberka. Ostro lobbował w naszej sprawie w SCE.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Dobrze że zamówiłem do domu nie będę musiał walczyć z gimbusami i spokojnie zasne:) Dzisiaj już oddałem- porzyczyłem swoją ps3 żeby było miejsce na ps4
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja tam widze 4 paki w pionie i 4 w glab x 2 x 3 czyli 32 pudelka x 3 daje 96 szt.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ciekawe jak wyglądała będzie ta impreza w Arkadii Zdajcie relacje jak ktoś będzie. Szkoda, że nikt nie zapowiedział żadnego streamu. Niemcy bawią się całkiem nieźle (jak ktoś nie widział): http://stream.4theplayers.de/
Opublikowano 28 listopada 201311 l Właśnie wróciłem z Saturna, BF4 kupione, jutro zasadzka na kuriera DPD i jazda. PS4 w bundle z KZ4, dzwoniłem do DPD chciałem odebrać sam dzisiaj ..... nie dało się .... odp. nie bo nie .... FUCK
Opublikowano 28 listopada 201311 l Daj spokoj, gimbusy sie bawia. Poczytaj komentsy, polewka straszna. A konsole w de jako pierwsza dorwala kobitka ok 30-stki, ciekawe czy dla dzieci czy siebie.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Na jednej warstwie jest 2x3 pudełek x 3 warstwy x3 konsole w srodku = 54 konsole na palecie proszę się zgłosić z dzienniczkiem po lekcji, piątka do wpisania. no czyli wiemy coraz więcej Ja tam widze 4 paki w pionie i 4 w glab x 2 x 3 czyli 32 pudelka x 3 daje 96 szt. To źle widzisz, bo na palecie jest 48 szt. Na warstwe przypadają 4 pudełka.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Panowie INFO Z 1 ręki (Mojej ) właśnie wróciłem z MM Okęcie, wawa, zrobiłem obeznanie terenu, zagadałem ze sprzedawcą i ochroniarzem - więc tak: 1. Info od ochroniarza - podszedłem, pytając które rozsuwane drzwi otwierają się pierwsze - powiedział, że wszystkie równocześnie ( na wszelki zwyczaj, żeby nie okazało się, że stoicie pod prawymi jako 1, a tu nagle otwierają się jako jedyne lewe i siema ;d) 2. Info od pierwszego sprzedawcy: ja:"wystawiacie jutro PS4 na sklep?" s: "Nie" ja:" Jak to?" s: "Nie wystawiamy, bo handlowce hurtowi by wszystko wykupili, trzeba podejść do sprzedawcy i 'wziąć coś ala numerka' 3. Info od 'głównego' sprzedawcy, który ma się zajmować jutro wydawaniem PS4 ja:" Jak będzie wyglądać jutro sprawa z PS4? Słyszałem, że nie będą wystawiane.. ?" s: "Nie będą, w pierwszej kolejności będą wydawany preordery - osoby będą podchodzić i wybierać, który zestaw chcą, jest około 20 preorderów, około 30 sztuk zostaje na 'sklep' ja:" Ale jak to będzie wyglądać? Podchodzę, i krzyczę CHCĘ KUPIĆ PS4 ustawiamy się w kolejce i czekamy?" s:"Sami jeszcze nie wiemy..ale jeśli wszyscy Ci, którzy dziś pytali o PS4 przyjdą jutro, to wystarczy tylko dla 20% osób" ja:"Ja pier.. to rozumiem, że jutro zakładamy sportowe obuwie?" s:"śmiech.,." Mniej więcej tak to wygląda MM Okęcie.. ja osobiście jadę tam na 6 i będę czekał w samochodzie, szukam kogoś z Wawy, kto chcę się wybrać razem i stać na zmianę pod sklepem, czy czekać razem / jeśli pierwszy dopcha się do kolesia od konsol - zaklepać dwie Umawiam się na priv! 181 wzrost, 99 waga, 44 bicek Po wejściu do sklepu jest dość długi odcinek do przejścia/przelecenia właściwie cała długość sklepu + schody na górę i potem drugie tyle do stoiska z PS4 . KTOŚ CHĘTNY? Gwarantowana miła atmosferka :] Edytowane 28 listopada 201311 l przez atoxen