Opublikowano 28 listopada 201311 l Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3 ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) Mam preorder więc się nie martwię I faktycznie, Port Łódź może być najlepszą opcją do kupna PS4, mało oblegane miejsce, więc łatwiej będzie pewnie o sprzęt. Edytowane 28 listopada 201311 l przez Moldar
Opublikowano 28 listopada 201311 l Sam bym se wyszedł gdzieś na wielką nocną premierę. Szkoda że tylko w Wawie jest taki event
Opublikowano 28 listopada 201311 l jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!' Dużo ludzi tam u ciebie (Irlandia?).
Opublikowano 28 listopada 201311 l male miasto przy gs jest teraz ponad 50 osob ale dochodza widze a to dopiero 21.40
Opublikowano 28 listopada 201311 l Byłem 10 minut przed zamknięciem w Saturnie w Galeri Bałtyckiej w GDA. Pan powiedział, że mają ok. 75 konsol, około 28 to preordery. LIczba konsol na media/saturna jest uzależniona od preorderów - im było więcej, tym więcej sztuk wolnych. No i będą wydawać tylko "zza lady" na dziale Blu Ray, tam gdzie bilety na koncerty, także wyrywania z rąk nie będzie. Swoją drogą, leżało ich tam z 50 na wyciągnięcie ręki za ladą....
Opublikowano 28 listopada 201311 l jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!' Dużo ludzi? ja za 1,5-2h wychodzę. Czujesz to ukłucie? xD E: kuhwa toszto relacja na żywo odpowiedzi na pytania lecą nim je zadam ;p Edytowane 28 listopada 201311 l przez Gość
Opublikowano 28 listopada 201311 l lorack czuje od miesiaca jak mi pokrecili z preorderem;) teraz tylko chce wrocic i poczuc w praciu ta nowa generacje:)
Opublikowano 28 listopada 201311 l Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3 ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) Mam preorder więc się nie martwię I faktycznie, Port Łódź może być najlepszą opcją do kupna PS4, mało oblegane miejsce, więc łatwiej będzie pewnie o sprzęt. I obyś miał racje
Opublikowano 28 listopada 201311 l 65ty jestem wlasnie kwit mi dali! hell yeah! czas na kebaba.. ps sorry chloy ale nie moge wkleic zdjecia na forum przez tego tt:)
Opublikowano 28 listopada 201311 l właśnie zdałem sobie sprawę że będę miał potężne problemy z zaśnięciem :| Edytowane 28 listopada 201311 l przez nero2082
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja pierwszy raz w zyciu wzial bym z checia fete i pobiegl do saturna ( 50km) czas by mi jakos zlecial ;d