Opublikowano 28 listopada 201311 l Szajba wszędzie się udziela a hype rośnie, ciekawe co na to M$, jakby nie patrzeć Sony wyszarpie trochę rynku
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja mam na jutro ustawkę z kumplem na FIFA 14 online na naszych PeeSCzwórkach, Mamba dołączasz jak za dawnych czasów? wiadomo :] ale myślę ze teraz będzie znacznie ciekawiej - obojętnie jaka gra - streamy, filmiki itd. to będzie pełniejsze doświadczenie :>
Opublikowano 28 listopada 201311 l U mnie najgorsze jest to żę przywioze konsole do domu sprawdze czy działa i na 12 do pracy ale 22:30 odpalam i koncze jak moja ukochana wstanie kolo 7-8 rano taki jest plan
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mysle czy zakladac spodnie i jechac na nocna premiere...napisali wymijajaco na facebooku ze konsola 1849zl. Ktos spytal o bundle i koles odpisal "konsola 1849zl i beda dwie gry w sklepie". Podejrzanie to brzmi, brak bundle?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jednak rzeczywistość jest dość brutalna i jutro dużo potencjalnych nabywców wróci do domu z niczym, niestety popyt przerósł podaż co było do przewidzenia Założę się ze za kilka lat podczas nadejścia nowej generacji 99% osób kupi preodery i znikną one bardzo, bardzo szybko
Opublikowano 28 listopada 201311 l kolejka caly czas sie utrzymuje sporo mieli w pierwszym rzucie preorderow jak stalem to 4 kartki a4 arialem 10tka pisane. ps. zaczyna sie robic zimno w giry...
Opublikowano 28 listopada 201311 l dasz radę jak dostaniesz pudło to zimna już nie będziesz czuł tylko czym predzej do domu
Opublikowano 28 listopada 201311 l Velius nie jedź, koment z fejsa : Szkoda, że w Arkadii to wygląda z goła inaczej. Naprawdę przygotowaliście 20 konsol dla prawie 100 osób oczekujących. Amatorszczyzna wielkiego kalibru !! No, ale tu kamer TVN nie ma!
Opublikowano 28 listopada 201311 l Dwa wnioski - PS4 zejdzie jak świeże bułeczki, 2 - ale pięknię ciapiaci i czarni zalali Europę Nastepny czarny brat kupuje PS4 dla Knacka ee, teraz jakich Rumun chyba słowa sklecić nie umie Edytowane 28 listopada 201311 l przez aphromo
Opublikowano 28 listopada 201311 l Brytole mają ten swój cięty humor, robić polewkę z Knacka do kamery z poważną twarzą, niezły pacjent
Opublikowano 28 listopada 201311 l u mnie zadnego technikolora, tylko biala rasa panow..1h i zadziergne swoje dlonie na czarnej suczce:)
Opublikowano 28 listopada 201311 l Myślę, czy jutro kamerkę do PS4 brać. Oprócz playrooma na 5min i gadania do konsoli, to taki sam szajs jak Kinkiet, cnie?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jupii! PS4 for the players... Hashtag Edytowane 28 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 28 listopada 201311 l Myślę, czy jutro kamerkę do PS4 brać. Oprócz playrooma na 5min i gadania do konsoli, to taki sam szajs jak Kinkiet, cnie? Ja tam biorę, bo jak to się mówi przyda się
Opublikowano 28 listopada 201311 l Tak więc nadszedł ten dzień , dzień , który przeszedł juz historii . Panie ,Panowie juz za 10 godz będziemy siedzieć przed TV i gwałcić naszą czarnulkę :*
Opublikowano 28 listopada 201311 l już 00:03 a oni cały czas wywiady. Nie będzie nic oprócz tego? Miałem nadzieję na jakieś zamieszki, a oni tam spokojnie stoją w kolejce.