Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Halo halo mietku! Melduje ze przed mediamarkt w olsztynie stoją 2 osoby. Sam do pracy jadąc pojechałem na parking. Oddaje głos do warszawy

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 839,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Czyli do 9 pewnie jeszcze troche dojdzie. Mnie dalej zastanawia gdzie musze podbijać żeby dostac konsolę, ktoś wczesniej wspominał o jakiś stoliku przy stoisku blu-ray. W lubelskim MM nie ma takiego stolika. beda pytał pierwszego lepszego pracownika.

Opublikowano
  W dniu 29.11.2013 o 06:18, blantman napisał(a):

Halo halo mietku! Melduje ze przed mediamarkt w olsztynie stoją 2 osoby. Sam do pracy jadąc pojechałem na parking. Oddaje głos do warszawy

WTF ? już ?

Opublikowano

Sami nakrecacie na forum stanie w kolejkach od 6 rano, to co tu sie dziwic ze ktos sie zalapal na ten bzdurny hajp? ;)

Opublikowano

ide do MM w Rzeszowie , dam znać za 20 min jaka sytuacja:D bez odbioru

Opublikowano
  • Autor

ok ja jestem juz po ponad 6h uzytkowania ps4 i powiem tak wszystko co slyszelismy z USA zlego na temat PS4 ni jak sie ma do mojego egzemplaza cichutko pracuje i wcale sie nie grzeje wydaje mi sie ze x360 i ps3 bardziej sie nagrzewaja i sa cieplejsze niz ps4 czy xone jedyne co to specyficzny dla kazdej konsoli sony do czasow psx/psone dzwiek czytnika;) jesli wiecie o czym mowie ;) slychac jak soczewka zasuwa po szynie ale mi to nie przeszkadza i uwazam za specyficzna i rozpoznawcza ceche konsol sony;P

Opublikowano

A teraz szczerze - grajac sluchasz konsoli, czy dzwiekow z gry?

Edytowane przez czacha79

Opublikowano

Ja nie nakrecam się pojde o 9 30 wczesniej z pracy mnie szef nie wypuści jak bedzie super jak nie też jakoś dam sobie radę:)

Opublikowano

Ja mam zamiar pojechac na otwarcie MM i albo dostane konsole albo nie - jutro startuje w rajdzie off-road i tak nie mial bym czasu na granie :D

Opublikowano
  • Autor

podalem to info dla czepialskich;) mi nie przeszkadza chociaz pamietam pierwszy x360 jakiego mialem i granie w nocy to byla miazga...huk jak z odzrutowca doprowadzal mnie do szewskiej pasjii wiec zainwestowalem w sluchawki a potem wiekszy dysk;)

Opublikowano

Jak tam czy któryś jeszcze z reporterów może podzielić się na żywo z sytuacji przed MM / Saturn ?

Opublikowano

Ja będę mógł za jakieś 30 minut z pod lubelskiego MM o ile uda mi się wejść na forum, bo przekroczyłem już pakiet i internet strasznie mi zamula.

Opublikowano

Dobra auto żony już mi się grzeje. Jakoś 8:30 będę pod MM, więc napiszę co i jak.

Opublikowano

Jak ktoś robi dzisiaj najazd na krakowskiego Saturna, to niech da znać czy jak wychodził ze sklepu, to ja mam jeszcze po co jechać do niego o ~15. To samo z euro rtv agd itp. Z góry dzięki za cynki. Oby konsolomaniaków w Polsce było tylu co na tym forum...

Opublikowano

Euro dało ciała,niby wysłali wczoraj kurierem ale jak dzisiaj dzwoiłem do UPS to okazało sie ze nawet nie mają jeszcze mojej paczki i będzie dopiero w Poniedziałek

Opublikowano

Ciekawe czy podobna akcja będzie z odbiorem w sklepach. Niby wg maila od 14 ma się odbierać...

Edytowane przez balon

Opublikowano
  W dniu 29.11.2013 o 06:59, ChevChelios napisał(a):

Ja ostro koczuje, na razie jestem jeden jedyny pojep pod sklepem.

Prawidłowo! XD
Opublikowano
  W dniu 29.11.2013 o 06:59, ChevChelios napisał(a):

Ja ostro koczuje, na razie jestem jeden jedyny pojep pod sklepem.

Zobacz ile osób jest od drugiej strony sklepu pod drugim wejściem :P

Opublikowano

jeszcze tylko godzina do otwarcia. jejciu, jak ten czas od e3 zleciał...

Opublikowano

Piszcze przy okazji jakie miasto / market