Mefi23 15 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 tak, musisz miec cokolwiek aby przejsc weryfikację. proponuję najmniejsze doladowanie z psn czyli min 20zł czerwony jednak nie jest taki piekny, taki troche plastik fantastic ale to słabo zrobili, zupełnie jak Apple. Jeśli będę miał hajs na koncie, tzn. dostane wypłatę, to nie muszę kupować karty tak? Swoją drogą, ja mam bundla z KZ i też mam Japończyka Cytuj
K@kTuUuS 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Przestańcie się podniecać tym made in made in i tak pewnie jakość wykonania ta sama czyli kiepska niestety, nie wieże w jakość pierwszego rzutu bo było robione na szybko. Weźcie pod uwagę że z jakiegoś powodu było tylko tyle konsol na sklep. Niestety tez jestem tym idiotą który kupuje na premiere ale co tam dwa lata gwarancji najwyżej za 2 lata się weźmie slima Druga sprawa fan boyem nie jestem ale z jakiegoś powodu ta konsola jest "tania" Edytowane 29 listopada 2013 przez K@kTuUuS Cytuj
da$io 110 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Na psn usa sie nie da dodać polskiej. To akurat nie jest prawda. Nie każdą to fakt ale niektóre działają. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Co ciekawe na pudełku dodawanym osobno do bundli z KZ i AC to zarówno na jednym jak i drugim jest żółty znaczek, że nie przeznaczone do sprzedaży osobno. Co do KZ to rozumiem tak AC4 byłem pewien, że to inicjatywa MM i dodają normalną grę z półek. Jednak widać, że to jakaś grubsza akcja MM/Sony/Ubi Cytuj
quakeslu 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Na psn usa sie nie da dodać polskiej. Aha Golasy - są z japonii Bundle z Killzonem/Killzonem +AC/ + 2 pady itd - China. Na psn usa sie nie da dodać polskiej. Aha Golasy - są z japonii Bundle z Killzonem/Killzonem +AC/ + 2 pady itd - China. Ja mam fula JAPAN. To poprostu stare egzemplarze są z Chin Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Na psn usa sie nie da dodać polskiej. Aha Golasy - są z japonii Bundle z Killzonem/Killzonem +AC/ + 2 pady itd - China. Nie, ja mam golasa i jest Made in China. Jak sprawdzałem w markecie czy hdmi działa to wszystkie golasy były z Japan. Dziwne Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) no cze raport z Saturna w Manufakturze : odbrałem swój preorder na spokojnie, typiara otwierała przy mnie znajomy magazynowy karton , konsole owszem mają, ale nie ma na półkach, typ wyjaśnił że wrzucą jak zrealizują preordery (babka miała przy mnie w ręce tak na oko 10+ zleceń o 10:30), także na półkach tylko gry...których jest mało sztuk! brałem przedostatnia FIFE, leżał też ostatni Killzone, prawdopodobnie to są najbardziej chodliwe gry które dołączali do preorderowych konsol na magazynie, reszta gier w sporych ilościach 20+ w cenie 249zł, wszystkie akcesoria tez były , Vertical Stand strasznie drogi (109zł) także olałem na razie, czerwony dual bardzo fajnie się prezentował, niebieski też jeśli jesteście zainteresowani Ass Creedem to nie bierzcie go w bundlu, leżała limitka skull edition w tej samej cenie 249zł, oprócz tego było Buccaneer's ed za 329zł, Ass Creed jest w 2 wersjach cenowych , 249 który jest bundlowany - nie ma DLC i z DLC - 269zł było sporo chętnych na konsolę ale musieli poczekać na zejście preorderów więc pewnie jechali do kolejnych sklepów...btw w EURORTV, Komputroniku i SonyCenter też pustki na półkach ja swoją dorwałem, powinienem chyba kupić Just Dance bo chciało mi się tańczyć z tego powodu do świeżych posiadaczy - dodawajcie mnie na PSN nero-2082, PSN przyjmuje 2000 ludu także upcha się wszystkich Edytowane 29 listopada 2013 przez nero2082 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 A ja takiego bundla wyrwalem.... Nadkonsola 1 Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) a Ja takiego... teraz trzymam kciuki za resztę. a tymczasem do zobaczenia na sieci, no ale chyba jeszcze nie dzis, bo servery overload Edytowane 29 listopada 2013 przez MEVEK Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) najlepszy obecnie zestawik ! Dywanik ze Spajder-Menem pozamiatal. Edytowane 29 listopada 2013 przez saptis Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Fajny dywan. Ja ogolnie jestem zdziwiony ze nigdzie nic sie nie dalo kupic a co drugi sprzedawca chcial mnie zabic smiechem...z rtv euro agd przepraszali, z saturna wyzywali a sprzedawcy z MM parskali smiechem "AHAHA TU SIE TRZEBA BYLO W NOCY USTAWIAC JUZ KOLEGO". Empik nie wie nawet co to PS4 a PS store..."tylko stali konsumenci ktorzy zlozyly zamowienie przedpremierowe moga u nas zakupic konsole". Cytuj
v0rtex 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Kobieta w Saturnie w pospiechu az nos zlamala... Ja poczekam na nastepna dostawe Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 a Ja takiego... teraz trzymam kciuki za resztę. a tymczasem do zobaczenia na sieci, no ale chyba jeszcze nie dzis, bo servery overload Dywan za(pipi)isty Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 MAM (pipi)A!!!! Kurier z euro przyjechal pare min po 13. Spisali sie na medal to malo powiedziane. Pierwsze wrazenia opisze wieczorem, teraz musze sie zajac moja kochana <3 1 1 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Gratsy chłopaki. Ja zrezygnowałem z zakupu i żałuję, mogłem trochę pograć a jutro wystawić na allegro i zarobić parę stówek w MM/Saturnie nowa dostawa ma być w okolicach 6 grudnia podobno Edytowane 29 listopada 2013 przez Dobos Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 teraz tu się zrobi cicho, wszyscy robią unboxingi :] wieczorem spisze wrażenia, wrzucę jakiś #PS3share stuffik, może jakiś stream Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 U mnie wyglądało to tak. Byłem na miejscu jakieś 10 minut przed otwarciem, przed sklepem z 40 osób, ale cały czas dochodzili więc myślę, że było ich na otwarciu z 60. Kolejka się utworzyła, i taka weszła do środka, nie było, żadnego biegania, bo pudełka wydawali w punkcie obsługi klienta zaraz przy wejściu. Pierwszy koleś który dorwał swoją sztukę podniósł ją do góry to reszta mu zaklaskała :]. Padła informacja, że konsol jest 25, to wyciągnąłem swojego preordera i podchodzę kulturalnie do informacji z pytaniem co z preorderowcami?, kierownik zaprosił mnie na początek kolejki, wyminąłem wszystkich, pozdrawiam, fajny mieliście wyraz twarzy :]]] wybrałem swój zestaw, chciałem go ubezpieczyć ale nie udało się, Media nie przewiduje takiej możliwości dla PS4, kij z tym ważne, że nowa zabawka w domu :] Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Jedziemy do domu :] Pryxfus widzę jak Koso transportuje sprzęt. Pierw myślałem, że to te samo foto http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,15044052,Premiera_PlayStation_4_juz_dzis__Kupiliscie_konsole.html?bo=1 (u dołu) Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 oddam preorder w euro-agd zestaw z killzonem za 2000zł ,miejscowość nowy sącz-jak coś to pisać do mnie priv Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 kupilem w euro we wroc o 13 bez preordera i kolejki. podobno rano byly tlumy ale konsole przyjechaly po 12 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 @Balon Widać, obydwaj wiemy jak transportować sprzęt ;] Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Czy jest ktoś w stanie oderwać się od gry i wrzucić zdjęcie opakowania i konsoli gdzie widać gdzie została ona złożona? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb99fdaf8ada41b6.htmlMade in China. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 A ja rano podjechalem do rtv agd i wyrwalem jedna sztuke:) ale mam problem. Mialem wczesniej xboxa podlaczonego kablem hdmi-dvi do monitora i wszystko banglalo. Teraz podlanczam i kiszka monitor sartuje ale mam czarny ekran. Na tv wszystko chodzi ale jak nawet dam ustawienia obrazu na auto to na monitorze komp. mam czarny ekran? o co chodzi? moze to byc wina taniego kabelka? Cytuj
Makot 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Ogrywam właśnie Killzone-a i NFS-a MIAZGA Panowie konsola wart swej ceny a pzaury dopiero pokaże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi