Opublikowano 29 listopada 201311 l Lipa z tym PSN po sieci nie pogramy jak tak dalej to będzie wyglądało. Spróbowałem podpiąc klawiaturę bezprzewodową i myszkę Logitech - działa
Opublikowano 29 listopada 201311 l Nie działa wszystkim logowanie do PSN? Lipa trochę, no ale cóż, ważne, że: a) jest Killzone w singlu b) MAMY KONSOLĘ! Edytowane 29 listopada 201311 l przez Gość
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mi cały dzień działał PSN. Wyłączyłem jakoś po 16 konsolę, a zalogowałem się jakoś po 12.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Z tym psn to zenada i najwiekszy minus tej premiery (nie liczac dostepnosci i tych walk pod sklepami). Cale szczescie ze cala reszta na plus Dostal juz ktos nba2k14? Napiszcie czy faktycznie takie urwanie jajec, moja kopia przyjdzie niestety dopiero pon-wt ;|
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 16:23, Jakim napisał(a): jakie są demka do ściągnięcia? Sprawdzał ktoś? Ja ściągnąłem i ograłem chwile z dziewczyną FIFĘ 2014. Innych demówek nie widziałem na razie. U mnie wszystko działa ok. Nie grzeje się za bardzo ani nic. Pobawiłem się Playroomem i fajnie to działa. Lepiej niż wydawało mi się po filmikach. Z kobitą mieliśmy radochę. Tak samo komendy głosowe całkiem płynnie i przyjemnie działają (chociaż większość jest niepotrzebna - mogę se wejść do menu, albo wrócić do gry jak wracam z kibla). Ogólnie na chwilę obecną jestem zadowolony. Wszystko działa szybciutko, jest ładnie itp. Trybson: Ja tam jestem zadowolony, że obniżyli cene z 303zł do 279zł Nie spodziewałem się niczego więcej. Edytowane 29 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 29 listopada 201311 l Załuje, ze nie złożyłem preordera i nie doceniełem potęgi polskiej cebuli ,myslałem ,ze spokojnie na luzaku pojade i dostane konsole bezproblemowo ,a tu nic .Trudno się mówi trzeba będzie czekać na drugi rzut.
Opublikowano 29 listopada 201311 l powiem Wam że FIFA14 na nextgen to nie jest ta sama gra jest powiew świeżości, także zwracam honor tym na których najeżdżałem że podniecają się copypaste z pastgena - inna fizyka i kolizje, lekkie szturchnięcie Neymara albo Xaviego nie skutkuje od razu wywrotką ale widać że typ traci równiowagę/kontrolę nad piłką, fajnie też wyglądają wślizgi, każdy jest inny zależy jak trafisz to albo przewrócisz typa albo jak trafisz jedną nogę to znowu inna animacja i tak dalej, jak najbardziej czuć obecność Ignite Engine - grafika to znacznie lepiej wykonane modele piłkarzy (spodenki i kołnierzyki latają na wietrze hehe) no i stadiony w końcu wyglądają tak jak powinny, to wszystko w 1080p60fps prezentuje się elegancko, może nie ma opadu szczeny jak przy NBA 2k14 ale jest poprawnie - camera agent czy jak tam to nazwali to fajna sprawa, masa slowmo replayów, najazdy kamery na wyróżniającego się piłkarza, takie rzeczy, przyjemny ficzer - strzały i podania, zupełnie nowe animacje, byłem mega zaskoczony jakie akcje mozna teraz robić i jakie strzały wchodzą (na pastgenie nie ma mowy żeby wszedł szczur z 20 metra), strzeliłem Bale'm taką rakietę że palec od razu szukał share buton :] no ale PSN mi nie działa więc nic z tego na razie także dla maniaków piłki skopanej pozycja obowiązkowa Edytowane 29 listopada 201311 l przez nero2082
Opublikowano 29 listopada 201311 l No fifka rozni sie od tej z ps3. Faule tez sa inne, a ja pierwsza zolta kartke dostalem za... nakladke :potter:
Opublikowano 29 listopada 201311 l No i szkocka krata zniknęła z ekranu i sonka zaczęła normalnie działać. Cud :-)
Opublikowano 29 listopada 201311 l Jak by ktoś pytał, to jest jeszcze możliwość zamówienia w RTV EURO AGD. Wszedłem z głupa na ich stronę bo czasami zamawiam u nich, a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. PS po(pipi)a ta premiera, jak za komuny gdy srajtaśmę rzucili lub kawałek kiełbasy.
Opublikowano 29 listopada 201311 l No wiec na wstepie zwracam honor tym ktorzy pisali ze konsoli nie bedzie w sklepach,podsumowanie: Dzisiaj od 9.00 bylem w trzech panstwach i oto rezultat Belgia: brak konsol Niemcy:brak konsol(gosc powiedzial ze dopiero luty/marzec bedzie dostawa <wow> Luxemburg:brak konsol Nikt oczywiscie nie wie kiedy bedzie dostawa :/zobaczymy jak to sie dalej rozwinie
Opublikowano 29 listopada 201311 l Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Jak ktos ma problemy techniczne ze swoja ps4 np 'szkocka krata' to moglby o tym wrzucic do tematu w hardware zeby zbiorczo bylo.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:05, SeD napisał(a): a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. Cena 2399zł. Wychodzi 400zł za pada.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:09, Mustang napisał(a): Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. w Brazylii wejdziesz do sklepu i normalnie kupisz
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:16, dApo napisał(a): W dniu 29.11.2013 o 17:09, Mustang napisał(a): Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. w Brazylii wejdziesz do sklepu i normalnie kupisz Bo jeszcze się nie sprzedała ani jedna sztuka
Opublikowano 29 listopada 201311 l Ja również ma swój egzemplarz :-). Na razie wszystko cacy. Szkoda, że PSN nie działa ale teraz miałem komunikat, że trwa jakaś konserwacja. Może potem ruszy ;-)
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kumpel pracujący w Niemieckim MM nagrał filmik z dzisiejszej premiery PS3
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:24, marcin2640 napisał(a): Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. To na pewno wina konsoli xDDD Ale teraz na serio, ja z racji mojej pracy i pasji spędzam ok. 12h przed monitorem/TV, polecam każdemu krople do oczu - tzw. sztuczne łzy. Dobre nawilżenie jest podstawą Panowie
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:24, marcin2640 napisał(a): Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. Dużo było konsol i ludzi, bo sam miałem na początku jechać do piotrkowskiego MM.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:09, Mustang napisał(a): Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. W moim MM leżała na legalu jedna sztuka, którą po bitwie o PS4, gdy już zainteresowani poszli, odłożył pewien Pan. Chyba z 15min leżała sobie i nikt sie nie interesował, póki sobie jakiś koleś nie wział ot tak.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:30, rodi84 napisał(a): Mi nie działa PSN niestety! Nie tylko tobie, obecnie trwa konserwacja.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W dniu 29.11.2013 o 17:30, Aem napisał(a): W dniu 29.11.2013 o 17:09, Mustang napisał(a): Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. W moim MM leżała na legalu jedna sztuka, którą po bitwie o PS4, gdy już zainteresowani poszli, odłożył pewien Pan. Chyba z 15min leżała sobie i nikt sie nie interesował, póki sobie jakiś koleś nie wział ot tak. Ja z czystej ciekawości wlazłem do saturna w Katowicach po godzinie 12 kiedy walka o pierwszy rzut opadła i co zastałem? Panowie elgancko wystawili później kolejne sztuki konsoli i można było po lekku bez szarpaniny wziać sobie nawet 5 pudełek;]