Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja rano podjechalem do rtv agd i wyrwalem jedna sztuke:) ale mam problem. Mialem wczesniej xboxa podlaczonego kablem hdmi-dvi do monitora i wszystko banglalo. Teraz podlanczam i kiszka monitor sartuje ale mam czarny ekran. Na tv wszystko chodzi ale jak nawet dam ustawienia obrazu na auto to na monitorze komp. mam czarny ekran? o co chodzi? moze to byc wina taniego kabelka?

A czy czasem nie chodzi o to że nie masz HDCP w swoim monitorze?

BTW: Czy ktoś tu na forum kupował dzisiaj (29go) w M1 w Łodzi na Brzezińskiej i był wcześnie około 9:00? Fajna ekipa się zebrała na początku. :)

Ja kupowałem w M1 w Łodzi, ale byłem koło 9:20-30, czytając co sìę działo w innych marketach to w Łodzi u nas kulturka była i jakieś zorganizowanie ze strony MM. Który byłeś w kolejce?;)

Jak chcesz to dodawaj do friends PSN ID: Spajd

Opublikowano (edytowane)

A u mnie dalej przez PC nie można aktywować PS Plus i kodu na BF 4  :verymad:

Pisze że kod nie prawidłowy/już użyty albo że nie można użyć kodu z poziomu PC  :verymad:

Edytowane przez juve25
Opublikowano

BF 4 nadal wymaga poprawy, dwa razy miałem czarny ekran w menu i tylko dźwięk, przestraszyłem się, że mi konsola pada ale wszystkie inne gry śmigały bez problemu. Jak narazie PS 4 pracował od 10:30 do 23 bez problemu z przegrzaniem, aktualnie zacząłem nową sesję i zapewne będzie chodzić do 24 oby się nie wykrzaczyła :]

Opublikowano

We WRO również pełna kultura, przynajmniej w MM na Bielanach. Galeria otwarta o 8:00, kolejeczka spokojnie ustawiła się przed MM a o 9:20 obsługa poinformowała że konsol jest 30szt. ( wolna sprzedaż ) więc każdy już wiedział czy dostanie czy nie. Full zestawów 2 szt. więc kupiłem AC+KZ i dodatkowo ładowarke padów + podstawke Zalmana ( grzeje się jednak bardzo PS4 ). Szkoda tylko ludzi 31+ bo obeszli się smakiem, ale może 6 grudnia sie uda :-). Patrząc na YT i premiery w DE to tam była dzicz i masakra.

Znane są już może daty premier Watch Dogs i Infamous Second Son ?

pzdr

Opublikowano (edytowane)

kilka pytan zanim rusze do sklepu:

- na swoim koncie mam plusa, ale z konsoli oprocz mnie bedzie korzystal jeszcze brat. Na jego koncie bede musial kupowac drugi abonament, czy jeden plus odblokowuje online na wszystkie konta na PS4?

- Vita jako drugi kontroler to tylko ciekawy pomysl, czy na prawde sprawdza sie w roli zastepcy dla drugiego DS4. Kiedy bede chcial pograc w np. FIFE 14 z duzej konsoli na PSV za pomoca remote play, to bede musial wlaczac PS4, czy bedzie mogla byc w trybie czuwania?

- DS4 ma wejscie na normalne sluchawki (jack 3.5mm)?

e: - PS3 obsluguje DS4?

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Ktoś z was ma NFS? Jakie wrażenia?

Graficznie super, jeździ sie bardzo przyjemnie. To dobra gra i to nie tylko dobra jak na nfs tylko po prostu dobra.

Jedyna wada to wkurzające turtortiale których nie da sie przewijać.

Opublikowano

Graficznie super, jeździ sie bardzo przyjemnie. To dobra gra i to nie tylko dobra jak na nfs tylko po prostu dobra.

Ale tam jest jakiś SP czy tylko Multi?

Opublikowano

Ale tam jest jakiś SP czy tylko Multi?

Jest przyzwoite Sp i mp

Opublikowano

kiedy będzie można się wpisać do PSN?

A u mnie znowu lipa tyle ze teraz czerwona szachownica chyba nie mogę jej wyłączać i trzeba zostawić na żółtej diodzie . Eh byle by przeżyła do 13.12

następna dostawa jest 6.12 także spokojnie, można katować jak coś. Moja działa bez zarzutu , wczoraj przegrane 7 godz.

Opublikowano

We WRO również pełna kultura, przynajmniej w MM na Bielanach. Galeria otwarta o 8:00, kolejeczka spokojnie ustawiła się przed MM a o 9:20 obsługa poinformowała że konsol jest 30szt. ( wolna sprzedaż ) więc każdy już wiedział czy dostanie czy nie. Full zestawów 2 szt. więc kupiłem AC+KZ i dodatkowo ładowarke padów + podstawke Zalmana ( grzeje się jednak bardzo PS4 ). Szkoda tylko ludzi 31+ bo obeszli się smakiem, ale może 6 grudnia sie uda :-). Patrząc na YT i premiery w DE to tam była dzicz i masakra.

Znane są już może daty premier Watch Dogs i Infamous Second Son ?

pzdr

Infamous 21 marca

Watch Dogs jeszcze dokładnie nie wiadomo,mówi się o drugim kwartale 2014

Opublikowano (edytowane)

Czerwona szachownica i gra melodyjka z menu.

Dopiero jak pomecze konsole - włączę i wyłącze pare razy odpale na slepo killzone nagrzeje ja trochę. To dopiero wtedy mogę odpalic recovery menu i wraca normalny obraz.

Czyli u(pipi)ana grafa 100%

mam pytanie skoro kupiłem fife z psn i oddam ja na gwarze i dostanę nowa konsole to mi dysk przekładają czy wszystko idzie wpizdu?

Edytowane przez Codename