mario4000 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ja kod na PS PLUSA wpisałem wczoraj z poziomu PC i wszystko działa bez problemu. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Poczytać poprzednie posty. Cytuj
Spajd 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 A ja rano podjechalem do rtv agd i wyrwalem jedna sztuke:) ale mam problem. Mialem wczesniej xboxa podlaczonego kablem hdmi-dvi do monitora i wszystko banglalo. Teraz podlanczam i kiszka monitor sartuje ale mam czarny ekran. Na tv wszystko chodzi ale jak nawet dam ustawienia obrazu na auto to na monitorze komp. mam czarny ekran? o co chodzi? moze to byc wina taniego kabelka? A czy czasem nie chodzi o to że nie masz HDCP w swoim monitorze? BTW: Czy ktoś tu na forum kupował dzisiaj (29go) w M1 w Łodzi na Brzezińskiej i był wcześnie około 9:00? Fajna ekipa się zebrała na początku. Ja kupowałem w M1 w Łodzi, ale byłem koło 9:20-30, czytając co sìę działo w innych marketach to w Łodzi u nas kulturka była i jakieś zorganizowanie ze strony MM. Który byłeś w kolejce? Jak chcesz to dodawaj do friends PSN ID: Spajd Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mi przez pc też wyskakuje nie można zrealizować trzeba poczekać aż odblokują przez ps4 Cytuj
juve25 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) A u mnie dalej przez PC nie można aktywować PS Plus i kodu na BF 4 Pisze że kod nie prawidłowy/już użyty albo że nie można użyć kodu z poziomu PC Edytowane 30 listopada 2013 przez juve25 Cytuj
atoxen 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Komu się nie udało dorwać wczoraj ps4 - na otarcie łez unboxing <3 Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 BF 4 nadal wymaga poprawy, dwa razy miałem czarny ekran w menu i tylko dźwięk, przestraszyłem się, że mi konsola pada ale wszystkie inne gry śmigały bez problemu. Jak narazie PS 4 pracował od 10:30 do 23 bez problemu z przegrzaniem, aktualnie zacząłem nową sesję i zapewne będzie chodzić do 24 oby się nie wykrzaczyła :] Cytuj
ColibeR 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 We WRO również pełna kultura, przynajmniej w MM na Bielanach. Galeria otwarta o 8:00, kolejeczka spokojnie ustawiła się przed MM a o 9:20 obsługa poinformowała że konsol jest 30szt. ( wolna sprzedaż ) więc każdy już wiedział czy dostanie czy nie. Full zestawów 2 szt. więc kupiłem AC+KZ i dodatkowo ładowarke padów + podstawke Zalmana ( grzeje się jednak bardzo PS4 ). Szkoda tylko ludzi 31+ bo obeszli się smakiem, ale może 6 grudnia sie uda :-). Patrząc na YT i premiery w DE to tam była dzicz i masakra. Znane są już może daty premier Watch Dogs i Infamous Second Son ? pzdr Cytuj
meewosh47 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 W elbląskim Neonecie miały przyjść tylko 3 konsole. Od 8.40 do otwarcia kolejka składała się tylko z dwóch osób - kocham to zapyziałe miasto ;d Battlefield 4 - miaaazga Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Moze jest tu ktos z okolic pomiedzy Radomiem a Kielcami i wie gdzie dostane dzisiaj PS4. btw. euro w wawie i bydgoszczy ma jeszcze pojedyncze sztuki Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 te filmik dobre. wrzuccie jeszcze jakies takie dramatyczne gdzie jest krew pot i lzy! Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 CHYBA BEDE MIAL DZISIAJ!!! Panowie czekaja jeszcze na dostawe, bo im wczoraj nie przyszly i jak tylko kurier przyjedzie to maja do mnie dzwonic. OBY Cytuj
kakus 13 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Od wczoraj od 16 do dzisiaj 5 rano byłem na wojnie na zmianę KZ i BF4 - puki co żadnego zwieszania czy awaryjnego wyłączania się konsoli. Dzisiaj dalej testuję sprzęt Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ktoś z was ma NFS? Jakie wrażenia? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) kilka pytan zanim rusze do sklepu: - na swoim koncie mam plusa, ale z konsoli oprocz mnie bedzie korzystal jeszcze brat. Na jego koncie bede musial kupowac drugi abonament, czy jeden plus odblokowuje online na wszystkie konta na PS4? - Vita jako drugi kontroler to tylko ciekawy pomysl, czy na prawde sprawdza sie w roli zastepcy dla drugiego DS4. Kiedy bede chcial pograc w np. FIFE 14 z duzej konsoli na PSV za pomoca remote play, to bede musial wlaczac PS4, czy bedzie mogla byc w trybie czuwania? - DS4 ma wejscie na normalne sluchawki (jack 3.5mm)? e: - PS3 obsluguje DS4? Edytowane 30 listopada 2013 przez Qvstra Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 ad1. tak wystarczy jeden PS+ na konsole ad2. chyba tak ad3. tak 1 Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 A u mnie znowu lipa tyle ze teraz czerwona szachownica chyba nie mogę jej wyłączać i trzeba zostawić na żółtej diodzie . Eh byle by przeżyła do 13.12 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ktoś z was ma NFS? Jakie wrażenia? Graficznie super, jeździ sie bardzo przyjemnie. To dobra gra i to nie tylko dobra jak na nfs tylko po prostu dobra. Jedyna wada to wkurzające turtortiale których nie da sie przewijać. Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ktoś z was ma NFS? Jakie wrażenia?Graficznie super, jeździ sie bardzo przyjemnie. To dobra gra i to nie tylko dobra jak na nfs tylko po prostu dobra. Jedyna wada to wkurzające turtortiale których nie da sie przewijać. Ale tam jest jakiś SP czy tylko Multi? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Ktoś z was ma NFS? Jakie wrażenia?Graficznie super, jeździ sie bardzo przyjemnie. To dobra gra i to nie tylko dobra jak na nfs tylko po prostu dobra. Jedyna wada to wkurzające turtortiale których nie da sie przewijać. Ale tam jest jakiś SP czy tylko Multi? Jest przyzwoite Sp i mp Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 A u mnie znowu lipa tyle ze teraz czerwona szachownica chyba nie mogę jej wyłączać i trzeba zostawić na żółtej diodzie . Eh byle by przeżyła do 13.12 to ci sie pojawia po wlaczeniu konsoli? Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 kiedy będzie można się wpisać do PSN? A u mnie znowu lipa tyle ze teraz czerwona szachownica chyba nie mogę jej wyłączać i trzeba zostawić na żółtej diodzie . Eh byle by przeżyła do 13.12 następna dostawa jest 6.12 także spokojnie, można katować jak coś. Moja działa bez zarzutu , wczoraj przegrane 7 godz. Cytuj
mats3600 2 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 We WRO również pełna kultura, przynajmniej w MM na Bielanach. Galeria otwarta o 8:00, kolejeczka spokojnie ustawiła się przed MM a o 9:20 obsługa poinformowała że konsol jest 30szt. ( wolna sprzedaż ) więc każdy już wiedział czy dostanie czy nie. Full zestawów 2 szt. więc kupiłem AC+KZ i dodatkowo ładowarke padów + podstawke Zalmana ( grzeje się jednak bardzo PS4 ). Szkoda tylko ludzi 31+ bo obeszli się smakiem, ale może 6 grudnia sie uda :-). Patrząc na YT i premiery w DE to tam była dzicz i masakra. Znane są już może daty premier Watch Dogs i Infamous Second Son ? pzdr Infamous 21 marca Watch Dogs jeszcze dokładnie nie wiadomo,mówi się o drugim kwartale 2014 Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Czerwona szachownica i gra melodyjka z menu. Dopiero jak pomecze konsole - włączę i wyłącze pare razy odpale na slepo killzone nagrzeje ja trochę. To dopiero wtedy mogę odpalic recovery menu i wraca normalny obraz. Czyli u(pipi)ana grafa 100% mam pytanie skoro kupiłem fife z psn i oddam ja na gwarze i dostanę nowa konsole to mi dysk przekładają czy wszystko idzie wpizdu? Edytowane 30 listopada 2013 przez Codename Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) sobie sciagniesz jeszcze raz.BTW - jak przekładasz dysk do innej konsoli to i tak masz format. (to samo przy wymianie) Edytowane 30 listopada 2013 przez Niewidoczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi