qvstra 3 213 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) MAM! Wielkie dzieki dla gums19964, ktory odstapil mi swoj preorder. Edytowane 30 listopada 2013 przez Qvstra Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 drugi raz włączam konsolę i przez 30 sekund chodzi jak kombajn , nie wiem czy to wada czy tak ma być , wczoraj tego nie miałem Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Wie ktos moze jak skasowac filmiki zapisane przyciskiem share? Albo jak je edytowac zeby skrocic do chcianych momentow? Nie moge znalezc nic z tych funkcji :-( Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) podajecie swoje dane od karty kredytowej żeby wziąć PS plus na 14 dni za friko ? Edytowane 30 listopada 2013 przez PS4fan Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Po pierwsze nie do neta a do usługi PS+ , w której masz przez 14 dni za darmo 2 gierki. Wchodzisz do sklepiku i tam masz przycisk jak byk aktywacji na 14 dni. Tylko nie jestem pewny czy Sony na razie nie wyłączyło realizacji kodów, bo coś mi się wydaje że był taki komunikat. Edytowane 30 listopada 2013 przez polaki899 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Wie ktos moze jak skasowac filmiki zapisane przyciskiem share? Albo jak je edytowac zeby skrocic do chcianych momentow? Nie moge znalezc nic z tych funkcji :-( Nie używam PL menu, więc... Settings > System Storage Management > Captures Tam możesz usuwać. Natomiast ciąć można przez Share, zanim dajesz upload to masz opcję Edit > Trim. Edytowane 30 listopada 2013 przez sakiu 1 Cytuj
szymku 2 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Witam, mam do oddania preorder bez wpłaty 100 zł w Euro w Warszawie. Konsola czeka w sklepie. Więcej info na priv. Btw, pozdrawiam wszystkich spod MM "okęcie", z tego co czytam to u nas była pełna kultura (byłem "nr15")... Edit: Już nieaktualne!!! Chciałbym serdecznie koledze podziękować - podobna bezinteresowność w dzisiejszych czasach to rzadkość. Tym bardziej, że konsola mogła zostać sprzedana z dużą przebitką na Allegro. Konsola właśnie się aktualizuje. 1 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 A jak tam temperatura waszej konsoli nie przegrzewa się po godzinach grania ? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 No wlasnie przed chwila wylaczylem po 10h grania z przerwami i niestety nagrzala sie mocno, a wiatraki i naped tez glosno warczaly jak wrocilem do xmb, w trakcie gry bylo to nieslyszalne. Cale szczescie do tej pory nie mialem zadnych zawiech, wypluwania plyt, problemow z grafika itd. Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) U mnie chodzi od 8 rano i nadal cicho i chłodno. Edytowane 30 listopada 2013 przez s-a-m Cytuj
Nekosh 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Panowie, pamiętajcie o kroplach do oczu Cytuj
artick 0 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Miałem to samo co ty tylko że coś u mnie było widać... Mam taki sam tv jak ty i bardzo mnie to ciekawi czy to nie jest przyczyna. Masz podpięty jakiś dekoder?, ja w gnieździe hdmi 1 miałem PS4 a w hdmi 2 dekoder i miałem ten problem, wpadłem na pomysł żeby rozdzielić jednym wolnym gniazdem oba sprzęty hdmi1 dekoder hdmi3 PS4 i do tej pory działa. Daj znać jak u ciebie Haha padło mi ps4 dokładnie po 6 godzinach. SWEEEEEEEEEET Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Temperatura na obudowie jest porownywalna do PS3 slim, wiec chyba nie jest zle. No i jakie buczenie napedu podczas grania? Prawie wcale jej nie slychac. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 zalogowaliście się już do PSN ? ja właśnie tak Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 U mnie po kilku godzinach grania po bokach zimno, na górze lekkie ciepełko, a z tyłu czuć podmuch ciepłego powietrza. Jest bardzo dobrze. Mój laptop grzeje się nieporównywalnie mocniej przy odpalaniu głupiego Photoshopa. Nie powinno być problemów. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Do tych, którzy zakładają nowe konto na PSN: jak już założycie konto , wejdźcie w ustawienia portfela i dajcie "anuluj automatyczne odnawianie subskrybcji" i skasujcie nr swojej karty kredytowej , w przeciwnym razie po 14 dniach od ściągnięcia ps plus , konto będzie się doładowywało automatycznie i pobierało 27 zł za miesięczny pakiet ps plus. Edytowane 30 listopada 2013 przez PS4fan Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mam pytanie mam włączone żeby pokazywało trofea na fb ale nie pokazuje trzeba coś dodatkowo włączyć czy to idzie z dużym opóźnieniem ? Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 idzie od razu, ale musisz odhaczyć by je pokazywało. samo sie nie zrobi(sam mam wyłączone). Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mam pytanie mam włączone żeby pokazywało trofea na fb ale nie pokazuje trzeba coś dodatkowo włączyć czy to idzie z dużym opóźnieniem ? grasz może w fife? bo coś czytałem ,że muszę mieć przynajmniej jednego znajomego żeby grać online , chyba ,że nie zrozumiałem tego inglisz Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Moje PS4 praktycznie od wczoraj ok. 12 chodzi cały czas z kilkugodzinną przerwą na sen. Obudowa na górze tylko lekko ciepła, bez porównania- xbox 360 po 1h grania cały gorący. Pracuje cichutko etc. Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 grałem ale już konsole wyłączyłem bo mi oczy w dupsko włażą xd MEVEK Mam zaznaczone na ps4 jako włączone hmm ale coś na fb muszę zamieszać czy jak ? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mam pytanie mam włączone żeby pokazywało trofea na fb ale nie pokazuje trzeba coś dodatkowo włączyć czy to idzie z dużym opóźnieniem ? grasz może w fife? bo coś czytałem ,że muszę mieć przynajmniej jednego znajomego żeby grać online , chyba ,że nie zrozumiałem tego inglisz Mozesz mi zarzucic potem friend invite bo tez mam fife Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) spoko jutro wyślę. I nie wiem czemu te trofea się nie wyświetlają na fb xd na ps3 się wyświetlały xd Edytowane 30 listopada 2013 przez kangurello19 Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mam pytanie mam włączone żeby pokazywało trofea na fb ale nie pokazuje trzeba coś dodatkowo włączyć czy to idzie z dużym opóźnieniem ? grasz może w fife? bo coś czytałem ,że muszę mieć przynajmniej jednego znajomego żeby grać online , chyba ,że nie zrozumiałem tego inglisz Mozesz mi zarzucic potem friend invite bo tez mam fife velius wysłałem ci zaproszenie, przyjmij jak możesz.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi