Gość Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Jak myślicie: 6grudnia będzie powtórka z rozrywki, czy będzie można kulturalnie nabyć konsolę? Ktoś pracuje w MM/Saturn? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mysle ze bedzie mozna juz kulturalnie nabyc, Ci co nie mogli wytrzymac i musieli miec na premiere juz sie porzucali. Cytuj
sarna92 2 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 i ci sami co sie rzucili w polowie nie dostali konsol wiec czeka nas powtorka z rozrywki Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mysle ze bedzie mozna juz kulturalnie nabyc, Ci co nie mogli wytrzymac i musieli miec na premiere juz sie porzucali. wg mnie patrząc na ilość osób, która nie dostała konsoli, będzie nadal walka bo znów przyjdzie 25 sztuk na sklep. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Z jednej strony faktycznie jeszcze sporo osób ostrzy sobie kły na PS4 (w tym i ja) ale z drugiej zastanawiam się czy nie są to celowe zabiegi że do sklepów trafia mała ilość sprzętu. Zawsze później jakiś TVN czy Polsat pokaże w wiadomościach jaki to był szał i napał na ich towar. Osoby które nie są w temacie z automatu myślą "cholera to musi być coś skoro ludzie się o to zabijają może i ja kupię" Taka tam moja teoria spiskowa:) Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mysle ze bedzie mozna juz kulturalnie nabyc, Ci co nie mogli wytrzymac i musieli miec na premiere juz sie porzucali. wg mnie patrząc na ilość osób, która nie dostała konsoli, będzie nadal walka bo znów przyjdzie 25 sztuk na sklep. Na pewno będzie walka. Przygotuj się lepiej Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Troche dziwny ten next-gen Gram sobie w fifke, pokazuja trybuny i zewnatrz stadionu a tam tekstury 2D drzewa...juz to widzialem na PS3, troche smutne. Lenistwo przy portowaniu gry? Cytuj
puchol1906 1 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mi po włączeniu konsoli i wybraniu użytkownika wyskoczył komunikat : pamięć ( nie pamiętam jaka ) uszkodzona , konsola zostanie uruchomiona ponownie . Stało się tak raz i już więcej nie było takich problemów .Ja myśle że znów będą wyścigi po konsole i sprzedaż na pniu . W dniu premiery konsole nabyło jakieś 1/4 chętnych . No chyba że zawalą całe magazyny konsolami , w co nie chce mi się wierzyć . Do tego dochodzi Mikołaj i gwiazdka . Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 6go grudnia będzie rzeźnia, czuję to. Ale już 13go powinno być lepiej. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 6go grudnia będzie rzeźnia, czuję to. Ale już 13go powinno być lepiej. A wiadomo już, że 13 będzie kolejna dostawa? Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Tak mi w MM powiedzieli. Ponoć nawet 200 sztuk (wątpię). Cytuj
pattro 226 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mi po włączeniu konsoli i wybraniu użytkownika wyskoczył komunikat : pamięć ( nie pamiętam jaka ) uszkodzona , konsola zostanie uruchomiona ponownie . Stało się tak raz i już więcej nie było takich problemów . Ja myśle że znów będą wyścigi po konsole i sprzedaż na pniu . W dniu premiery konsole nabyło jakieś 1/4 chętnych . No chyba że zawalą całe magazyny konsolami , w co nie chce mi się wierzyć . Do tego dochodzi Mikołaj i gwiazdka . Miałem podobnie na PS3 było to spowodowane tym że źle zamknął się system i dysk musiał się tak jakby zrestartować Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Miałem to samo co ty tylko że coś u mnie było widać... Mam taki sam tv jak ty i bardzo mnie to ciekawi czy to nie jest przyczyna. Masz podpięty jakiś dekoder?, ja w gnieździe hdmi 1 miałem PS4 a w hdmi 2 dekoder i miałem ten problem, wpadłem na pomysł żeby rozdzielić jednym wolnym gniazdem oba sprzęty hdmi1 dekoder hdmi3 PS4 i do tej pory działa. Daj znać jak u ciebie Haha padło mi ps4 dokładnie po 6 godzinach. SWEEEEEEEEEET http://i44.tinypic.cojpg Sprawdze wieczorem i dam znać. Ale na innym telewizorze gdzie było podpiete jako jedyne do hdmi w ogóle nie było obrazu póki sie nie nagrzala. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Troche dziwny ten next-gen Gram sobie w fifke, pokazuja trybuny i zewnatrz stadionu a tam tekstury 2D drzewa...juz to widzialem na PS3, troche smutne. Lenistwo przy portowaniu gry? na pastgenach to nawet nie ma pokazówki za stadionów. Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Troche dziwny ten next-gen Gram sobie w fifke, pokazuja trybuny i zewnatrz stadionu a tam tekstury 2D drzewa...juz to widzialem na PS3, troche smutne. Lenistwo przy portowaniu gry? Jesteś pewny, że FIFA jest portem z PS3? Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 muszę w to zagrać grałem w 2k14 na x360 ale po gameplay na ps4 widzę że to inna gra a jaram się nba jak mało kto a fife polecam bo gram i gram i oderwać się nie mogę Polecam tryb MyPlayer :-). Miód! Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Troche dziwny ten next-gen Gram sobie w fifke, pokazuja trybuny i zewnatrz stadionu a tam tekstury 2D drzewa...juz to widzialem na PS3, troche smutne. Lenistwo przy portowaniu gry? Jesteś pewny, że FIFA jest portem z PS3? Nie jestem, ale jest to dla mnie conajmniej dziwne. Kto chce ze mna grac fife, ligi, pro cluby itp? jest juz gdzies jakis topic? Mozna w ogole w fife 14 grac z ludkami z ps3? Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 muszę w to zagrać grałem w 2k14 na x360 ale po gameplay na ps4 widzę że to inna gra a jaram się nba jak mało kto a fife polecam bo gram i gram i oderwać się nie mogę Polecam tryb MyPlayer :-). Miód! Jutro będę grał bo jutro ma być więc chyba jutro nie odejdę od konsolety Cytuj
YETI 10 996 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Oczywiście, że fifa to port z PS3, tak samo jak ACIV. Może kolejne części tych gier dostaną nowe silniki... może. Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Oczywiście, że fifa to port z PS3, tak samo jak ACIV. Może kolejne części tych gier dostaną nowe silniki... może. Przecież FIFA jak wszystkie gry sportowe od EA ma nowy silnik Ignite czy coś ;-) Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Oczywiście, że fifa to port z PS3, tak samo jak ACIV. Może kolejne części tych gier dostaną nowe silniki... może. grałeś w FIFE NG? bo nowej fizyki za bardzo na filmikach i youtubach nie czuć, trzeba mieć pada w ręce żebyzauważyć w 15sekund że to nie jest copypaste z pastgena 2 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Oczywiście, że fifa to port z PS3, tak samo jak ACIV. Może kolejne części tych gier dostaną nowe silniki... może. Przecież FIFA jak wszystkie gry sportowe od EA ma nowy silnik Ignite czy coś ;-) Jest to tylko silnik fizyczny, lepsze animacje, lepsza fizyka pilki itd. nie ma nic wspolnego z grafika - grafika to port z PS3 Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Nie tylko fizyczny poczytaj sobie o nim Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 hooy z tym jaki to silnik, nie mam z kim grac a popykalbym pro-clubs itp -_- Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Posiada ktoś czerwonego, bądź niebieskiego pada i jest nim zawiedziony ? Z chęcią wymienię się za czarnego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi