MEVEK 3 506 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Posiada ktoś czerwonego, bądź niebieskiego pada i jest nim zawiedziony ? Z chęcią wymienię się za czarnego miałem kupować owego, ale zdecydowałem, ze skoro mam 2 czarne to jednego będę malował plastidip'em na czerwono świetna sprawa. a co z nim nie tak, czemu sie zawiodłeś ? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Nie tyle co zawiodłem, te kolorowe są IMO super. Ja z góry chciałem mieć czerwonego albo niebieskiego pada, ale w edycji gracza wyboru nie było Edytowane 2 grudnia 2013 przez Moldar Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 WIecie może dlaczego w żadnym sklepie poza Media nie ma wystawionych gier i akceesoriów PS4 chodzi mi o RTV EURO AGD , Emipki i inne takie? straszna bieda ..... Dziś kupiłem w RTV EURO AGD, czerwonego DualShock'a 4 więc nie wiem skąd przekonanie że tylko MM ma jakieś akcesoria, wcześniej kupiłem też u nich podstawkę vertical stand. Za jakiś czas dokupię kamerę bo też leży na półce. Same konsole sprzedały się w ciągu 10 minut z tego co wiem, już nie mieli na stanie. Wystarczy wejść do działu konsole na ich stronie i do akcesoria następnie wybrać rezerwuj w sklepie. Podać kod pocztowy i wyskoczy komunikat o dostępności, jeśli nie będzie to można zamówić. Co do samego czerwonego DS4 to nie jestem zawiedziony, pad jak pad, taki sam materiał jak dla mnie. Na duży plus jest to że w końcu widzę czarny przycisk OPTIONS. Bo łapie się na tym że wciąż wciskam touch pada w poszukiwaniu OPTIONS. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Było? Jeśli tak to sorry, ale popłakałem się ze śmiechu :] Edytowane 2 grudnia 2013 przez Pryxfus 3 Cytuj
K_J 4 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Jak widzę jak te konsole latały to nie dziwie się, że nie chcą działać Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Śmieszne to jest, a ja na legalu na drugi dzień o 14:00 odebrałem swoją konsolę z Killzonem:D Wyszedłem zadowolony wsiadłem spokojnie i pojechałem do domu:D Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Ja jak wracalem na chate z konsola balem sie ze dostane po pysku. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Jak wrocilem do domu przed 14 to nawet nie wiedzialem ze konsola juz przyjechala i czeka na mnie podczas gdy na swiecie trwaly walki. Like a boss. Forumowi koledzy, jak wysylacie zaproszenia na psn to dodajcie w wiadomosci ze jestescie z forumka bo obych nie przyjmuje :* Cytuj
shy4 53 Opublikowano 2 grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 grudnia 2013 Było? Jeśli tak to sorry, ale popłakałem się ze śmiechu :] Ok po takich filmikach niech ktos mi teraz powie ze preorderowcy to frajerzy;) Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 preorderowcy to frajerzy......not 1 1 Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) kto chętny na partyjkę w fife ? jak coś zapraszać - Wazza R Edytowane 2 grudnia 2013 przez PS4fan Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Forumowi koledzy, jak wysylacie zaproszenia na psn to dodajcie w wiadomosci ze jestescie z forumka bo obych nie przyjmuje :* Dokładnie, no i jeszcze dopiszcie nick z forumka inaczej to sorry ale nie przyjmuję Cytuj
CthulhuPL 18 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mnie brakuje możliwości stworzenia odgórnego klanu z poziomu menu konsoli. Taki klan byłby "narzucany" w każdej grze multiplayer. Tak jest na Steamie. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Yeti atakujesz 6.12 po PS4 ? Masz jakieś odstawione ? Coś pewnego ? Dobry prezent ci się szykuje po poduszkę Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Dziś jadę do MM zaklepać jedną (podobno przyjmują zapisy), a czy mi się uda, wiesz, 29.11 byłem pewnie, że kupię, a okazało się, że moja PS4 pojechała do innego sklepu. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Właśnie obejrzałem tę filmiki z niemieckiego launchu. To są gracze? Zachowali się jak jacyś kibole Cytuj
panbacuh 0 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Siema, ktoś ma jakieś informacje dotyczące piątkowej dostawy we Wrocławiu? Byłem w galerii Dominikańskiej w MM, dowiedziałem się, że nie ma możliwości rezerwacji a dostawa będzie w piątek w godzinach rannych, a jak nie będzie dostawy to w przyszły piątek. (Serio?! Wspaniałe rozeznanie w temacie:D) Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Podpytaj w ME nw krakowskiej ja tam w dniu premiery kupilem bez problemu po godz 11. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 W skrzynce znalazłem nową gazetkę media expert. PS4 + KZ za 1999zł. Sęk w tym, że nie napisali od kiedy gazetka jest aktualna. Jest jedynie mowa o jakiejś nocnej wyprzedaży 5 grudnia. Na stronie www żadnych informacji. Coś ktoś wie? Cytuj
panbacuh 0 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 @Up Byłem w media expert (Krakowska-WRO), podstawa ma być po 10 (nie ma pewności, że 10 będzie, może być 11 lub 12). Zaoferowali mi preorder za 100zł i mam cierpliwie czekać i dzwonić. Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 no i dzisiaj też nie będę miał nba 2k14 czekam już od 29 listopada i dupa zimna żebym widział to bym kupił w mm ale na przyszłość będę wiedział Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Ja tak samo. Nie rozumiem jaki sklepy maja problem z tym nba. Gra kupiona i oplacona w srode w zeszlym tygodniu, w czwartek miala byc wysylka. Dzisiaj dostalem info ze wyslali dopiero czyli gra bedzie na jutro. Podczas gdy inne sklepy wysylaly najpozniej w piatek. Zamawialem z robsona Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 mi napisali że wysłali w piątek a dziś wtorek i nic a zapłacone 22 listopada Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Kupiłem w www.sklepe.pl i dostałem wczoraj. W piątek wysłana (NBA). Ta gra to istny orgazm dla oczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi