shy4 53 Opublikowano 3 grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) okej ja mam cynk dla ludzi ktorzy sa na wyspach i jeszcze nie kupili ps4, tak z ciekawosci zajrzalem dzis do kilku miejsc w centrum handlowym i znalazlem kolejne miejsce z ps4kami jest to siec sprzedajaca telefony/umowy carphone warehouse maja dwie taryfy jedna za 30 a druga 40 pare funtow(kontrakt na 2lata) do kazdej umowy dodaja golasa ps4 Edytowane 3 grudnia 2013 przez shy4 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Kupiłem w www.sklepe.pl i dostałem wczoraj. W piątek wysłana (NBA). Ta gra to istny orgazm dla oczu. Darujcie sobie sklepe.pl. Zrobiłem preorder na ps4 16 czerwca i do dzisiaj zero odzewu pomimo tego że byłem tam osobiście 2 razy i panowie zapewniali mnie ze będę miał na bank konsole w piątek .Powiem jeszcze lepsza sprawę w piątek o 9 rano pod mm spotkałem pana sprzedawcę z sklepe który przyszedł po swoją konsole Edytowane 3 grudnia 2013 przez tomci23 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Kupiłem w www.sklepe.pl i dostałem wczoraj. W piątek wysłana (NBA). Ta gra to istny orgazm dla oczu. Darujcie sobie sklepe.pl. Zrobiłem preorder 16 czerwca i do dzisiaj zero odzewu pomimo tego że byłem tam osobiście 2 razy i panowie zapewniali mnie ze będę miał na bank konsole w piątek .Powiem jeszcze lepsza sprawę w piątek o 9 rano pod mm spotkałem pana sprzedawcę z sklepe który przyszedł po swoją konsole Ja miałem podobnie z Black Ops 2 Hardened. Od tamtego czasu zrezygnowałem z ich usług. Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Kupiłem w www.sklepe.pl i dostałem wczoraj. W piątek wysłana (NBA). Ta gra to istny orgazm dla oczu. No mi pisali że w piątek wysłali a do dziś nie mam Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Bo w tym sklepie sie nic nie kupuje. Cytuj
mario4000 0 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 czy ktoś z Lublina nie ma jeszcze konsoli,a chce? dostałem dzisiaj maila że moje zamówienie w media Expert jest do odbioru - golas 1794.98 zł - ja dorwałem wcześniej w sony centre z preordera , jak toś chętny po proszę o wiadomość Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Bo w tym sklepie sie nic nie kupuje. Teraz już wiem ale jest trochę za późno ale będę wiedział na przyszłość tylko aby te nba do mnie dotarło do świąt xd Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Dziś byłem w piotrkowskim MM, koleś powiedział, że kolejna dostawa w lutym. Nawet nie drążyłem tematu, bo uznałem, że szkoda czasu. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Ludzie którzy tu wcześniej narzekali, że w dniu premiery było "tylko" x konsol dla ludzi "z ulicy" powinni byli skakać ze szczęścia. Sam swoją konsolę kupiłem w brukselskim Media Markcie. Konsole były tu tylko dla preorderowców. Edytowane 4 grudnia 2013 przez Maiden Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Dobra wiem że nie można zmieniać kraju w koncie PSN czy SEN. Załozyłem nowe konto na PL a to co mam jeszcze z PS3 mam na UK. Zapodałem na tym PL 14 dniowy PS+ i na koncie UK mogę grać po necie i grać w gry. Ale pytanie czy w ten sam sposób działa zapisywanie sejwów w chmurze ?. Więkoszość gier kupuję w Polskiej dystrybucji więc bedzie jakiś problem z DLC albo coś takiego ? Prosze o info ?. Ogolnie to najlepiej jak by się dało przenieść to konto na PL bez kombinowania ale widze ze nie ma takiej zgody od sony . Co polecacie ? jak wy to macie ogarnięte jak macie konto na przykład na UK a chcecie kupować ps+ i gry i DLC i kupujecie gry z Polskiej dystrybucji , chodzi o pudełkowe ? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Do takich spraw to ten temat http://www.psxextreme.info/topic/102445-ps4-komentarze-i-inne-rozmowy/ To jest tema dot. kupna konsoli itp. spraw. Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 W Neonet Bytom nadal mają sztuki do wolnej sprzedaży, wczoraj byłem i mieli. Pytać u kolesia za ladą, bo mają w magazynie niby Pad za 249 zł, gry tak samo. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Oficjalny dystrybutor Komputronik (Karen jest ich własnoscią) żeni konsole na aukcjach: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11339433&id=146562 To jest dopiero cebulactwo. info ze strony http://hdtvpolska.com/topic/31766-playstation-4-zgadnij-kto-jeszcze-zarabia-na-braku-konsol/ Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 No dobra, ale skoro tak strasznie chcecie PS4 kupić, że po MM itd. chodzicie i zależy wam, żeby już mieć i macie te 2000 PLN na wydanie, to czemu nie zapłacicie tej stówy czy dwóch więcej i nie weźmiecie sobie z Allegro? Gdybym nie dostał swojej sztuki po znajomości z ulicy, to już dawno miałbym ją właśnie z Sieci, gdzie dobrze patrząc, można właśnie za niewiele drożej wyhaczyć. Ja wiem, że cebulaki i janusze zarabiają na nas wówczas, no ale jeśli się parcie ma, że się kilka marketów co jakiś czas obskakuje itd. to chyba zaoszczędzić można łażenia itd. i po prostu przyczaić się na coś w necie. Sam z ciekawości przeglądam codziennie deale na Allegro i przebitki aż takie kosmiczne nie są. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) A ci co bedą kupowac ten piątek też mają szanse na Deal z AC4 i KZ? Edytowane 4 grudnia 2013 przez Codename Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) W Neonet Bytom nadal mają sztuki do wolnej sprzedaży, wczoraj byłem i mieli. Pytać u kolesia za ladą, bo mają w magazynie niby Pad za 249 zł, gry tak samo. Pytałeś też może o zestawy? dzwoniłem przed chwilą tam: 'nie, nie mamy już dawno'. Beka XD Edytowane 4 grudnia 2013 przez Bojan_Zaw Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Przedsiębiorczych Januszy powinno sie oduczac kombinactwa. Kto kupuje ten frajer. Niech tym patalachom zalega konsola to obniża cenę żeby wyjść na 0. 1 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Info dla Kielc i okolic: podobno w Neonecie w Starachowicach sa konsole w cenie 2100 za PS4 + KZ. dzwoncie pod 41 273 60 11 Cytuj
modjo 11 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 W nowej gazetce media expert od 5.12 jest PS4 z Killzonem za 1999. Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 a ja dopiero dziś się doprosiłem o wysyłkę tego nba mam nadzieje że wysłali xd bo twierdzili że wysłali w piątek ale dziś się dopatrzyli że nie wysłali polewa na maxa Cytuj
witek006 0 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Ja miesiąć przed premierą zamówiłem z elektro ps4 bundle packa zwykłego z gra killzone za 1797zł z wliczoną wysyłką i 29 dotarła kurierem. A jak widzę te ceny na allegro co są teraz to jakaś parodia jest Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Zastanawiam się komu wierzyć. W MM w którym mam wymienić uszkodzoną konsole mówią mi że nei spodziewają się dostawy w tym tygodniu. Na infolinii playstation 4 oraz na ich fb potwierdzają że dostawy DO SKLEPÓW mają trafić 6 grudnia. Sam już nie wiem co myśleć a konsola coraz bardziej mnie wkurza. Płyte wywala już z częstotliwością coraz wyższą tak że nawet boję się online mecz w fife grać. 2 razy przegrałem z powodu wyplucia płyty z czytnika ... Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Zadzwoń niech przyślą kuriera i tyle....twoje myślenie na pewno nie przyśpieszy naprawy konsoli. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Więc mówicie że dla tych którym nie udało się kupić lub nie brali udziału w Mortal Kombat 1 PS4 29ego szajba wraca? Sam jestem zainteresowany tym co się będzie działo w takim MM może się przejdę bo kupić GT6 muszę, tam tego nie zrobię bo ceny z dupy wyjęte ale popatrzeć sobię nie odmówię na Mortal Kombat 2 bez spiny że sam muszę brać w tym udział. Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Z tego co sie dowiedzialem to w niemczech dostawe maja miec dopiero 16.12.2013 i maja ja otrzymac osoby co zlozyly preorder do 30.09.2013.Ja preorder zlozylem w niemieckim MM 2.12.2013 i gosc mowil ze nie ma pojecia kiedy dostane konsole.Juz pomalu pozbywam sie nadzieji ze pogram na Ps4 w tym roku.Zapotrzebowanie jest tak ogromne w calej europie ze jak narazie fatalnie to wyglada.Rynek niemiecki jest duzo wazniejszy dla SONY niz polski wiec skoro tam sa takie problemy to watpie zeby w polsce bylo lepiej z zaopatrzeniem aha i o dostawie 6.12.2013 w niemczech nie ma zadnych informacji. No nic czekamy.............. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi