CthulhuPL 18 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Panowie mam ps4 od dnia premiery z grami bf4 i kilzone i fifa 14 powiem tak. Szału niema a dlatego że niema za bardzo w co grac. W dualschock 4 wycierają się gałki . Darował bum sobie kupno ps4 teraz , ceny za golasa 1999 zł to jakaś żenada. BF4 przeszedłem całe czas single player ok 4 godziny co to (pipi) jest . Za gre wartą 259 zł . Panowie nie podpalajcie się poczekajcie do lutego a wtedu ceny spadną , zostaną poprawione pewne niedoróbki , będzie więcej gier. Ja mam 2 pady i żadnych pościeranych gałek. Co wy ludzie robicie ze sprzętem elektronicznym to przechodzi ludzkie pojęcie. A bf4 jest za 250 w MM więc nikt ci nie kazał kupować drożej, a po za tym to jest gra do multi więc nie wiem czego oczekiwałeś po singlu. Konsolę kupiłem za 1999 z 2 grami więc WTF? Joke post? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Masakra kupić BF i narzekać, że singiel słaby czy tam krótki... Cieżko czyta się takich "szpeców". Najgorsze właśnie w tym jest to, że na pranierę konsole kupili "casuale bo modne" a niektóre prawdziwe hardcory do tej pory walczą o swoją sztukę! 5 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Singiel jest kiepski ale to żadna niespodzianka.Takiego multi jednak inna gra nie zapewni Ceny konsol nie spadną.Przy takim zapotrzebowaniu nie ma na to szans w najblizszym czasie. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu PS4.Są inne konsole. Cytuj
Rzepa- 0 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ktoś wie może jak wyglądała dzisiaj sytuacja w trójmieście? Cytuj
marcin2640 2 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Masakra kupić BF i narzekać, że singiel słaby czy tam krótki... Cieżko czyta się takich "szpeców". Najgorsze właśnie w tym jest to, że na pranierę konsole kupili "casuale bo modne" a niektóre prawdziwe hardcory do tej pory walczą o swoją sztukę! Jak grałem na ZX spectrum to ciebie jeszcze na świecie niebyło. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Hehe a skąd wiesz ile mam lat ? Bo chyba nie sprawdziłes do sygnatury bo jak tak to faktycznie szybko grałeś tam zapewne single po 40 h Tobie zajmowały pozdro i przestań dalej sie pogrążać. Na forum dla konsolomaniakow narzekasz że BF 4 jest słabe bo ma krótki i nudny singiel, zamiast przemyśleć co za durnoty piszesz to jeszcze pyskujesz. Słaby początek... Cytuj
modjo 11 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Na stronie Euro można zamawiać. Odbieram w poniedziałek oby :-D Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Wiecie jak wygląda sprawa w sklepe.pl ? Moje zamówienie z 16 czerwca bez odzewu. Cytuj
mescalero 10 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ktoś wie może jak wyglądała dzisiaj sytuacja w trójmieście? Bylem w MM i nic nie bylo, dostawa nie dojechala. Podjechalem z ciekawosci do EuroRTVAgd w Auchan w Rumi, pytam czy byla moze dostawa. Facet powiedzial, ze nie, ale za wlasnie wygalsy preordery i z ulicy jakies 2 godziny temu udalo mi sie kupic dzialajacego bundla PS4+killzone za 1999zl Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Masakra kupić BF i narzekać, że singiel słaby czy tam krótki... Cieżko czyta się takich "szpeców". Najgorsze właśnie w tym jest to, że na pranierę konsole kupili "casuale bo modne" a niektóre prawdziwe hardcory do tej pory walczą o swoją sztukę! nie nie, hardcory piszą że nie ma w co grać na PS4 więc nextgen nikogo Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 cena w rtv 1899 za podstawkę , ktoś napisał ,że z biegiem czasu będą tańsze, no na razie jest odwrotnie i szybko to sie nie zmieni bo SONY widzi jakie jest zapotrzebowanie i jak da cenę 1999 za podstawkę (saturn) to i tak pójdzie. Cytuj
Nekosh 0 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Jako że byłem dziś na świątecznych zakupach w 2 Galeriach to na bieżąco relacjonuję jak sprawa się ma w 2 miastach. Lubin Saturn - o 18:00 była jedna sztuka - golas za 1849zł Legnica MM - 20:30 - 4 sztuki golasy po 1799zł Cytuj
mats3600 2 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 cena w rtv 1899 za podstawkę , ktoś napisał ,że z biegiem czasu będą tańsze, no na razie jest odwrotnie i szybko to sie nie zmieni bo SONY widzi jakie jest zapotrzebowanie i jak da cenę 1999 za podstawkę (saturn) to i tak pójdzie. Sony ustaliło cenę na poziomie 1799 za golasa,sklepy same podbijają cenę Cytuj
Kubus807 2 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Tak Ciężko było zamówić pre-order ? w Polsce jest zawsze kryzys ale jak coś rzucą to nie wiem skąd Ci ludzie z kasą się biorą... Nic dziwnego , że w innych krajach piszą w miejscu polski Australia.... A co do dostępności konsolę będę dopiero przed samymi świętami po premierze na kolejnych rynkach 13 grudnia. Oficjalna informacja jaką uzyskałem w saturn to 1999zł za gołą konsolę, a w dn, premiery była po 1699zł i wydaję mi się, że do wakacji ta cena już się nie pojawi. Pozdrawiam Osoby czekają za cudem do ostatniej chwili. I Gratuluję Allegrowiczom , co oczekują łatwego i szybkiego zysku sprzedając swoje ps4 po kosmicznych cenach. Nasz naród nigdy się nie zmieni i zawsze będzie robiony w bukake ! Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Chcialem kupic ok lutego ale nigdy w zyciu za cene 1999zl. Jak nie dostane jej max do 1800zl to mnie moga w pompke pocalowac. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Kupiłem w Euro z dostawa na środę akurat powinienem w tym czasie odebrać nowy TV Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Panowie co wy robicie z tymi padami? A moze to ja mam taki kobiecy dotyk. Haha. z innej beczki. Moze ktoś odpowie. Czy KZ:SF ma spierd... system zapisu? Czesto mam tak, ze koncze grę, wylaczam konsolę, a po loadzie gra cofa mnie, np. z 30 minut do tylu. WTF!? Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Gra ma zyebanie rozmieszczone checkpointy, potwierdzam. Zalecam grac do konca chaptera wowczas masz gwarancje ze cie nie cofna patalachy Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 no małe sklepy też oci**iały, xgamecenter za bundla z 2 padami kamerką i killzonem krzyczy teraz 3000 zł, a 2000 zł za gołą Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 (edytowane) Ja popłynąłem trochę na fali hype'u, ale... taniej w najbliższym czasie nie będzie, no i dalej konsola jest niesamowicie rozchwytywana przed świetami, dlatego wolałem się już zabezpieczyć i wykosztować Haha, oni sprzedają tego bundle'a za 3399 zł O_ohttp://allegro.pl/playstation-4-player-edition-tylko-u-nas-xgc-i3770167593.html Edytowane 8 grudnia 2013 przez Maciomaniak Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Większym tumanem od tych autorów aukcji będzie człowie, któy za tyle to kupi xD Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Napisałem maila czy w ramach promocji sprzedadzą mi za 5 koła Nie odpisali 1 Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Tak Ciężko było zamówić pre-order ? w Polsce jest zawsze kryzys ale jak coś rzucą to nie wiem skąd Ci ludzie z kasą się biorą... Nic dziwnego , że w innych krajach piszą w miejscu polski Australia.... A co do dostępności konsolę będę dopiero przed samymi świętami po premierze na kolejnych rynkach 13 grudnia. Oficjalna informacja jaką uzyskałem w saturn to 1999zł za gołą konsolę, a w dn, premiery była po 1699zł i wydaję mi się, że do wakacji ta cena już się nie pojawi. Pozdrawiam Osoby czekają za cudem do ostatniej chwili. I Gratuluję Allegrowiczom , co oczekują łatwego i szybkiego zysku sprzedając swoje ps4 po kosmicznych cenach. Nasz naród nigdy się nie zmieni i zawsze będzie robiony w bukake ! Osobiście uważam, że ceny wrócą do "sugerowanych" w momencie gdy dostawy będą w stanie nasycić rynek, czyli wg mnie koło połowy stycznia, ew. początek lutego. Ja miałem preorder z którego zrezygnowałem bo miałem jakiś przebłysk rozsądku, teraz poczytałem i obejrzałem trochę recenzji sprzętu i mnie wzięło i chciałem kupić, ale ceny proponowane przez naszych sprzedawców(nie wspominając o dostępności) studzą ponownie mój hype... I mam nadzieje, że wytrzymam z zakupem do powrotu do normalnych cen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi