Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam ps4 od dnia premiery z grami bf4 i kilzone i fifa 14 powiem tak. Szału niema a dlatego że niema za bardzo w co grac. W dualschock 4 wycierają się gałki . Darował bum sobie kupno ps4 teraz , ceny za golasa 1999 zł to jakaś żenada. BF4 przeszedłem całe czas single player ok 4 godziny  co to (pipi) jest . Za gre wartą 259 zł . Panowie nie podpalajcie się poczekajcie do lutego a wtedu ceny spadną , zostaną poprawione pewne niedoróbki , będzie więcej gier.

Ja mam 2 pady i żadnych pościeranych gałek. Co wy ludzie robicie ze sprzętem elektronicznym to przechodzi ludzkie pojęcie. A bf4 jest za 250 w MM więc nikt ci nie kazał kupować drożej, a po za tym to jest gra do multi więc nie wiem czego oczekiwałeś po singlu. Konsolę kupiłem za 1999 z 2 grami więc WTF? Joke post?

Opublikowano

Masakra kupić BF i narzekać, że singiel słaby czy tam krótki... Cieżko czyta się takich "szpeców". Najgorsze właśnie w tym jest to, że na pranierę konsole kupili "casuale bo modne" a niektóre prawdziwe hardcory do tej pory walczą o swoją sztukę!

• Plusik 5
Opublikowano

Singiel jest kiepski ale to żadna niespodzianka.Takiego multi jednak inna gra nie zapewni :)

Ceny konsol nie spadną.Przy takim zapotrzebowaniu nie ma na to szans w najblizszym czasie.

Nikt nikogo nie zmusza do zakupu PS4.Są inne konsole.

Opublikowano

Masakra kupić BF i narzekać, że singiel słaby czy tam krótki... Cieżko czyta się takich "szpeców". Najgorsze właśnie w tym jest to, że na pranierę konsole kupili "casuale bo modne" a niektóre prawdziwe hardcory do tej pory walczą o swoją sztukę!

Jak grałem na ZX spectrum to ciebie jeszcze na świecie niebyło.

Opublikowano

Hehe a skąd wiesz ile mam lat ? Bo chyba nie sprawdziłes do sygnatury bo jak tak to faktycznie szybko grałeś;) tam zapewne single po 40 h Tobie zajmowały pozdro i przestań dalej sie pogrążać. Na forum dla konsolomaniakow narzekasz że BF 4 jest słabe bo ma krótki i nudny singiel, zamiast przemyśleć co za durnoty piszesz to jeszcze pyskujesz. Słaby początek...

Opublikowano

Ktoś wie może jak wyglądała dzisiaj sytuacja w trójmieście?

Bylem w MM i nic nie bylo, dostawa nie dojechala. Podjechalem z ciekawosci do EuroRTVAgd w Auchan w Rumi, pytam czy byla moze dostawa. Facet powiedzial, ze nie, ale za wlasnie wygalsy preordery i z ulicy jakies 2 godziny temu udalo mi sie kupic dzialajacego bundla PS4+killzone za 1999zl :)

Opublikowano

nie nie, hardcory piszą że nie ma w co grać na PS4 więc nextgen nikogo  :teehee:

Opublikowano

cena w rtv 1899 za podstawkę , ktoś napisał ,że z biegiem czasu będą tańsze, no na razie jest odwrotnie i szybko to sie nie zmieni bo SONY widzi jakie jest zapotrzebowanie i jak da cenę 1999 za podstawkę (saturn) to i tak pójdzie.

Opublikowano

Jako że byłem dziś na świątecznych zakupach w 2 Galeriach to na bieżąco relacjonuję jak sprawa się ma w 2 miastach.

Lubin Saturn - o 18:00 była jedna sztuka - golas za 1849zł

Legnica MM - 20:30 - 4 sztuki golasy po 1799zł

Opublikowano

cena w rtv 1899 za podstawkę , ktoś napisał ,że z biegiem czasu będą tańsze, no na razie jest odwrotnie i szybko to sie nie zmieni bo SONY widzi jakie jest zapotrzebowanie i jak da cenę 1999 za podstawkę (saturn) to i tak pójdzie.

Sony ustaliło cenę na poziomie 1799 za golasa,sklepy same podbijają cenę
Opublikowano

Tak Ciężko było zamówić pre-order ? w Polsce jest zawsze kryzys ale jak coś rzucą to nie wiem skąd Ci ludzie z kasą się biorą... Nic dziwnego , że w innych krajach piszą w miejscu polski Australia.... 

A co do dostępności konsolę będę dopiero przed samymi  świętami po premierze na kolejnych rynkach 13 grudnia. Oficjalna informacja jaką uzyskałem w saturn to 1999zł za gołą konsolę, a w dn, premiery była po 1699zł i wydaję mi się, że do wakacji ta cena już się nie pojawi. Pozdrawiam Osoby czekają za cudem do ostatniej chwili. I Gratuluję Allegrowiczom , co oczekują łatwego i szybkiego zysku sprzedając swoje ps4 po kosmicznych cenach. Nasz naród nigdy się nie zmieni i zawsze będzie robiony w bukake ! 

Opublikowano

Panowie co wy robicie z tymi padami? A moze to ja mam taki kobiecy dotyk. Haha.

z innej beczki. Moze ktoś odpowie. Czy KZ:SF ma spierd... system zapisu? Czesto mam tak, ze koncze grę, wylaczam konsolę, a po loadzie gra cofa mnie, np. z 30 minut do tylu. WTF!?

Opublikowano

Gra ma zyebanie rozmieszczone checkpointy, potwierdzam. Zalecam grac do konca chaptera wowczas masz gwarancje ze cie nie cofna patalachy

Opublikowano (edytowane)

Ja popłynąłem trochę na fali hype'u, ale... taniej w najbliższym czasie nie będzie, no i dalej konsola jest niesamowicie rozchwytywana przed świetami, dlatego wolałem się już zabezpieczyć i wykosztować ;)

Haha, oni sprzedają tego bundle'a za 3399 zł O_o

http://allegro.pl/playstation-4-player-edition-tylko-u-nas-xgc-i3770167593.html

Edytowane przez Maciomaniak
Opublikowano

Tak Ciężko było zamówić pre-order ? w Polsce jest zawsze kryzys ale jak coś rzucą to nie wiem skąd Ci ludzie z kasą się biorą... Nic dziwnego , że w innych krajach piszą w miejscu polski Australia.... 

A co do dostępności konsolę będę dopiero przed samymi  świętami po premierze na kolejnych rynkach 13 grudnia. Oficjalna informacja jaką uzyskałem w saturn to 1999zł za gołą konsolę, a w dn, premiery była po 1699zł i wydaję mi się, że do wakacji ta cena już się nie pojawi. Pozdrawiam Osoby czekają za cudem do ostatniej chwili. I Gratuluję Allegrowiczom , co oczekują łatwego i szybkiego zysku sprzedając swoje ps4 po kosmicznych cenach. Nasz naród nigdy się nie zmieni i zawsze będzie robiony w bukake ! 

Osobiście uważam, że ceny wrócą do "sugerowanych" w momencie gdy dostawy będą w stanie nasycić rynek, czyli wg mnie koło połowy stycznia, ew. początek lutego. Ja miałem preorder z którego zrezygnowałem bo miałem jakiś przebłysk rozsądku, teraz poczytałem i obejrzałem trochę recenzji sprzętu i mnie wzięło i chciałem kupić, ale ceny proponowane przez naszych sprzedawców(nie wspominając o dostępności) studzą ponownie mój hype... I mam nadzieje, że wytrzymam z zakupem do powrotu do normalnych cen ;)