Gotrek 0 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Widziałem wczoraj jedną sztukę w Saturnie (Warszawa, Blue City). Jedna stała na półce (golas), może więcej mieli w magazynie? Nie było przy niej tez ceny, więc nawet nie wiem ile sobie liczą. 1999zł Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Witam. Czy gdzieś w okolicach Katowic/Sosnowca/Dąbrowy Górn istnieje możliwość zakupienia ps4 gołej? Może ma ktoś odstąpić preordera? Na kiedy przewiduje się kolejną dostawę? są w xgamecenter w Dąbrowie Górniczej, ale 2000 zł, bo im się w du*ach poprzewracało Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Mam kodzik od muve.pl na zniżkę 25% na gierki na PS4. Jest tam Assassin's Creed IV, Just Dance 2014 i InJustice (wychodzi chyba 209 za AC4, 149 za Just Dance i jakaś jeszcze niższa kwota za inJustice). Oddam ten kodzik komuś, bo nie jest mi potrzebny Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Widziałem wczoraj jedną sztukę w Saturnie (Warszawa, Blue City). Jedna stała na półce (golas), może więcej mieli w magazynie? Nie było przy niej tez ceny, więc nawet nie wiem ile sobie liczą. 1999zł To już wiem czemu tam stała sama i nikt jej nie brał. Jednak ludzie mają jeszcze rozum. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Doszła moja konsolka z Euro. Pudełko nienaruszone, wszystko pięknie, jaram się Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 W Strzelcach Opolskich również w ME są dostępne, jakby ktoś był zainteresowany. Nie wiem jednak, ile sztuk i jaka cena. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ja (pipi)e, kupiłem konsolę, odpakowałem, odpaliłem i... BLOD! NO DO (pipi)A! Nic nie działa, nie wyświetla obrazu O_o Co za syf. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ja (pipi)e, kupiłem konsolę, odpakowałem, odpaliłem i... BLOD! NO DO (pipi)A! Nic nie działa, nie wyświetla obrazu O_o Co za syf. Żartujesz? I co dalej lipa ? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Lipa, problem z wyjściem HDMI. Pulsująca niebieska kreska. Czytałem, że wyjście jest uszkodzone i jedyne co można zrobić to... odesłać konsolę do wymiany. A ponieważ tych konsol nie ma nigdzie, to sobie poczekam trochę. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego. Cytuj
K@kTuUuS 1 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Lipa, problem z wyjściem HDMI. Pulsująca niebieska kreska. Czytałem, że wyjście jest uszkodzone i jedyne co można zrobić to... odesłać konsolę do wymiany. A ponieważ tych konsol nie ma nigdzie, to sobie poczekam trochę. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się coś takiego. Nie można oddać do euro i żądać zwrotu kasy ? Produkt fabrycznie uszkodzony od nowości....chociaż nie wiem współczuje. Poczytaj w necie na konkurencyjnej stornie jest cały opis co może być przyczyną BLOD'a może coś pomoże ? Nie da się podgiąc tej blaszki w HDMI o której pisali Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Dało się ją podgiąć i wygiąć nienaturalnie kabel, ale to bez sensu. Musiałbym go cały czas trzymać w "krzywej" pozycji. Albo sobie jakoś zabezpieczyć gumką recepturką. Oddam do Euro jutro i będę żądać zwrotu kasy i zastanawiam się co dalej. Konsol nigdzie nie ma, a cholernie się cieszyłem, że jedną upolowałem i to z rabatem po cenie premierowej. Porażka.W dodatku konsola faktycznie jest tandetnie wykonana, trzeszczy, ugina się w rękach, wygląda słabo. Pierwsza PS3 zjada ją bez popity, nie wspominając też o Wii U, które wykonano znacznie, ZNACZNIE lepiej. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opolskie Media Expert od jutra mają mieć kolejne dostawy, także wątpię, że problemem będzie dla ciebie znaleźć w Warszawie jakąś sztukę Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 No rozejrzę się, może złapie jedną sztukę, chociaż zapał i chęci mi odleciały kompletnie. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opolskie Media Expert od jutra mają mieć kolejne dostawy, także wątpię, że problemem będzie dla ciebie znaleźć w Warszawie jakąś sztukę U mnie konsola, MOŻE będzie w piątek, jak nie to pierdzielę i kasuję preorder. Konsolę kupię po nowym roku. Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) przeje.... z tymi konsoletami xd jakieś bloody lody rody masakra Edytowane 11 grudnia 2013 przez kangurello19 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Kup dziecku taka na prezent XD Samobojstwo dzieciaka w pakiecie :F Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 ale mina jak wyskakuje ten blood czy tam co tam xd chyba bym musiał jechać na koniec świata po działającą xD Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Masakra, jakbym był mały i dostał taki bubel Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) a że bubel to jest bubel choć dostałem sprawną ale nie zmienia faktu że tak poważna firma jak sony dała dupy :DPolewa z tego że to kupujemy i tylko się modlimy żeby działała cóż za emocje Loteria Edytowane 11 grudnia 2013 przez kangurello19 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 W dodatku konsola faktycznie jest tandetnie wykonana, trzeszczy, ugina się w rękach, wygląda słabo. Pierwsza PS3 zjada ją bez popity, nie wspominając też o Wii U, które wykonano znacznie, ZNACZNIE lepiej. Może kupiłeś swoją na psim rynku stąd felerny egzemplarz ? Dziś z rańca otworzyłem swoją <made in china> i nic nie trzeszczy i nic się nie ugina <hmm>może gdybym włożył w imadło to by się coś odgięło.Do wykonania nie mogę się doczepić . Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 to może masz dekoder od nc+ xd nie no świruje mój ps4 też się trafił elegancki ale nie wszyscy mają szczęście w loteri Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Po tym co tutaj czytam, to nie żałuję, że wytrzymałem ciśnienie i przeczekanie boomu na konsolę. Mam nadzieję, że w najbliższych miesiącach (do wakacji) wszystko się uspokoi i unormuje pod względem ceny i stabilności. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 cena w górę o 100 zł za --Golasa=== http://www.avans.pl/konsola-playstation-4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi