milekp 78 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Sprawdzę ten dźwięk, choć ja mam DIGITAL OUT (konsola podłączona do ampli) lecz zmieniłem z bitstream ( dts) na linear PCM. Cytuj
Daniel080 0 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Na Ultima jakby było cena gry na ps4 249zł a teraz załóżmy 219zł to wtedy można by to nazwać promocją,a nie cena 279zł a teraz 249zł czyli jak wszędzie. Ultima schodzi na psy... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Jak jestescie z Kielc to dzwoncie do MM - powinni miec PS4 z KZ za 2049zl. Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj byłem w saturnie w galerii krakowskiej i PS4 leżały na półce około 5 sztuk. Wersja z KZ za 2154 Edytowane 14 grudnia 2013 przez s-a-m Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 W jakiej cenie ? I jakiś zestaw czy golasy ? Zastanawiam się czy nie zrobić sobie prezentu na święta, ale z drugiej strony założyłem sobie, że PS4 kupię dopiero z nowym wiedźminem... Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 PS4 w zestawie z killzone i AC4 były tylko na premierę? Cytuj
Kubus807 2 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 W lodzi w manufakturze w satrunie od 1999 kilkanascie sztuk na stanie jest. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 dwa tygodnie od premiery, konsola śmiga jak ta lala. Zero problemów wszystko git. Wczoraj odbieram moją FIFE 14 instaluję się w kilkanascie sekund i już mogę grać. Wszystko fajnie i cacy. dziś włączam konsole a tu błąd CE-34878-0. Chyba to wina gier od EA, bo wczesniej wszystko śmigało idealnie. ma kots jakiś sprawdzony sposób na ten błąd ? Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 dwa tygodnie od premiery, konsola śmiga jak ta lala. Zero problemów wszystko git. Wczoraj odbieram moją FIFE 14 instaluję się w kilkanascie sekund i już mogę grać. Wszystko fajnie i cacy. dziś włączam konsole a tu błąd CE-34878-0. Chyba to wina gier od EA, bo wczesniej wszystko śmigało idealnie. ma kots jakiś sprawdzony sposób na ten błąd ? wczoraj miałem taki sam błąd jak ty przy graniu w fifie zadzwoniłem do SONY i koleś mi powiedział,że jest tylko jeden sposób żeby temu zaradzić. Musisz wejść w ustawienia i dać inicjalizacja , potem zmieniasz na pełny i się kasują wszystkie dane w konsoli , robisz wszystko od nowa i grasz. Tzn konto wszystko masz tylko save'y z trybu menedżerskiego sie kasują. Ja tak zrobiłem i mi śmiga cacy już, nie wiem co i kto jest odpowiedzialny za ten błąd. Ta inicjalizacja trwa 2godz:/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Może w BF4 by to pomogło ? tylko mam wersję z PSS i nie chce mi się ściągać na nowo tyle danych Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Może w BF4 by to pomogło ? tylko mam wersję z PSS i nie chce mi się ściągać na nowo tyle danych raczej też pomoże , czytałem ,że jeśli występuje ten kod to trzeba zrobić inicjalizacje ,taką samą radę dostałem od Pana z Sony. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 A idzie sejvy zgrac na pendrive'a ? Bo nie będzie mi się chciało kariery zaczynać od nowa. nie mowiąc o sejvach w Killzone czy resogun Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 A idzie sejvy zgrac na pendrive'a ? Bo nie będzie mi się chciało kariery zaczynać od nowa. nie mowiąc o sejvach w Killzone czy resogun nie mam pojęcia. Ja miałem może z 5 meczy w trybie menadżerskim to nic praktycznie nie straciłem. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 bardziej to sie martwie o sejwy z resogun i Killzone. No i jeszcze czas trwania tej inicjalizacji. 2h to trochę duzo Cytuj
da$io 110 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 (edytowane) Na Ultima jakby było cena gry na ps4 249zł a teraz załóżmy 219zł to wtedy można by to nazwać promocją,a nie cena 279zł a teraz 249zł czyli jak wszędzie. Ultima schodzi na psy... Nie będę robił tu kryptoreklamy ale zaoszczędzić chciałem i ja więc zakupiłem w takim jednym sklepie co ma pe w nazwie. Taniej było niż u innych. Niestety najadłem się tylko nerwów. Z tego co zobaczyłem na facebooku, nie tylko ja. Zwrot pieniędzy za konsolę ponad 2 tyg? Poważnie? Trzeba przyznać, że przynajmniej Ultima: 1) Odpisuje na maile 2) Odbierają telefony 3) Wysyłają gry na czas 4) Zwracają kasę bez zbędnej zwłoki. Ceny mają wysokie ale nie zawsze. Edytowane 14 grudnia 2013 przez da$io Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 A idzie sejvy zgrac na pendrive'a ? Bo nie będzie mi się chciało kariery zaczynać od nowa. nie mowiąc o sejvach w Killzone czy resogun można sam przy zmianie konsoli zgrałem sejwy z ac, killzone, fifa i resogun na pena a potem na nowej konsoli przeniosłem z powrotem Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Potwierdzam bo juz sam to zrobiłem i naprawiłem problem. Nie robiłem co prawda inicjalizacji tylko wykasowałem wszystko co związane z FIFA uruchomiłem ponownie konsole i znowu zainstalowałem grę. Póki co wszystko śmiga bardzo dobrze. Oby problem się nie powtórzył. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Idzie w okolicach Szczecina dostać jeszcze ps4? Cytuj
Jonek999 0 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Hej pytanie czy wasze ps4 tez wydaje taki piszczacy dzwiek z tylu obudowy gdzie znajduje sie zasilacz? Dzwiek pojawia sie tylko jak ps4 jest calkowicie wylaczone ale podpiete do gniazdka. Pisk nie jest glosny ale jest... Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Potwierdzam bo juz sam to zrobiłem i naprawiłem problem. Nie robiłem co prawda inicjalizacji tylko wykasowałem wszystko co związane z FIFA uruchomiłem ponownie konsole i znowu zainstalowałem grę. Póki co wszystko śmiga bardzo dobrze. Oby problem się nie powtórzył.używałeś przy tym trybu awaryjnego czy jak to odinstalowałeś? mam pytanie : czy jak kupie sobie kod na ps plus w sklepie to będę musiał go aktywować za pomocą karty kredytowej czy normalnie w ps store wpisuje kod i wszystko cacy? 1 1 Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 ja kupiłem na necie klucz do ps plus i aktywuje się to przez ps store Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 ja kupiłem na necie klucz do ps plus i aktywuje się to przez ps store czyli kupuje na allegro ,wchodzę w ps store i tam aktywuję tak? bo właśnie mi sie skończył darmowy kod i lipa troche Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Potwierdzam bo juz sam to zrobiłem i naprawiłem problem. Nie robiłem co prawda inicjalizacji tylko wykasowałem wszystko co związane z FIFA uruchomiłem ponownie konsole i znowu zainstalowałem grę. Póki co wszystko śmiga bardzo dobrze. Oby problem się nie powtórzył. używałeś przy tym trybu awaryjnego czy jak to odinstalowałeś? Nie. Wszedłem po prostu w ustawienia, zarządzanie danymi (czy jak to się tam nazywa) i wykasowałem grę oraz sejwy. Potem reset konsoli, ponowne zrobienie neta w konsoli, instalacja gry i już wszystko było cacy. Oby ten problem się nie powtórzył. Ciekawi mnie czy to wina EA czy może coś Sony spartaczyło. PS. Sorry za minusa, ładowała mi się strona jeszcze i niechcący mi się kliknęło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi