Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 838,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ja dostałem, trzeba zarejestrować się na stronie bungie, wpisać kod, na maila przychodzi info z weryfikacją i czekamy na betę, szkoda bo odebrałem maila wczoraj w drodze i myślałem że jak przyjadę do domu to w betę sobie pogram a tu .....  jak ktoś powiedział że życie jest jak taniec transwestyty wszystko pięknie ładnie a tu ch... :) 

Opublikowano

Byłem dziś w M1 w Pozaniu i przy okazji zaszedłem do MM zapytać się o PS4, kulturalny Pan w czerwonej koszulce grzecznie odpowiedział że najszybszą dostawe będą mieć w Marcu bo niedawno mieli, ale sie wszystko wyprzedało. Czy ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Czy Pan był niedoinformowany czy MM w M1 jest odciety od świata?

Opublikowano

Byłem dziś w M1 w Pozaniu i przy okazji zaszedłem do MM zapytać się o PS4, kulturalny Pan w czerwonej koszulce grzecznie odpowiedział że najszybszą dostawe będą mieć w Marcu bo niedawno mieli, ale sie wszystko wyprzedało. Czy ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Czy Pan był niedoinformowany czy MM w M1 jest odciety od świata?

Raczej niedoinformowany. Po nowym roku pewnie zaczną się następne dostawy.

Opublikowano

Na bank po nowym roku będą mieć dostawy. Najwcześniej chyba 4 stycznia z tego co mi wiadomo. Później na bank w okolicach 14-15.

Opublikowano

w zakładnce "playstation plus" wchodzę w ekskluzywne żniżki i wyskakuje mi KZ za friko pełna wersja.... ogarnia ktoś to bo nie wiem czy zaczynać ściągać?

Opublikowano

Pełna wersja będzie działać w ten weekend tylko. Taka zachęta, żeby kupić.

Opublikowano

Coś w formie triali, orientujecie się czy trofiki wtedy wpadają? Ogólnie mam pudełkową wersję ale jeżeli ktoś nie ma to niech ostro przysiądzie w weekend i sobie zaliczy :)

Opublikowano

Z tym killzonem to tylko można sobie mulit ograć w ten darmowy weekend trzeba mieć też plusa wykupionego to ma być bodajże od 28 grudzień do 1 stycznia

Opublikowano

Nie wiem czy laseczka w Media Expert mówiła prawdę bo to tylko hostessa była ale jak oglądałem dema na standzie podeszła do mnie i powiedziała że mają ale jeszcze nie rozpakowane ok 10 sztuk PS4 . Możliwe to ???

Opublikowano

W Neonecie jak sie trafi na dobra obsluge to sprowadza z innych miast. Dzisiaj tak dorwalem bundla z KZ. Cena jak za taki zestaw nie najlepsza bo 2300 ale jak ktos sie nie moze doczekac swojej sztuki pod TV to jest to jedno z wyjsc.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

MM Zabrze 3 sztuki była godzina 18,30

Konsola plus kilzone 2099zł

Opublikowano

MAM PYTANIE !!! WIE KTOŚ MOŻE GDZIE MOŻNA KUPIĆ GUMKI NA ANALOGI ??? POTRZEBNE SZYBKO BO MI GUMKA NA LEWYM PĘKŁA !!! :O

Opublikowano

Zapomniałeś jeszcze kilku wykrzykników i znaków zapytania dodać, no i szkoda, że jakieś większej czcionki nie zastosowałeś bo słabo coś widzę ten Twój post... Dobrze, że tylko na analogu Ci ta gumka pękła, a nie na czymś innym  :o

Edytowane przez popiol

Opublikowano

Orientuje sie w ktorym tyg stycznia beda nowe dostawy ?
Pozyczylem wiekszosc kasy przeznaczona na konsole i teraz bede zbieral haracze i dlugi :F
Bardzo by mi pasowalo, gdyby jakas dostawa w Katosach przypadla na 3-4 tyg stycznia.

Opublikowano

Analogi w DS4 są znacznie mniejsze i wątpie, żeby gumki na starsze modele były odpowiednie.

Orientuje sie w ktorym tyg stycznia beda nowe dostawy ?
Pozyczylem wiekszosc kasy przeznaczona na konsole i teraz bede zbieral haracze i dlugi :F
Bardzo by mi pasowalo, gdyby jakas dostawa w Katosach przypadla na 3-4 tyg stycznia.

Dostawa powinna być na samym początku stycznia i bliżej 14-15. Nie wiem, jak dalej, ale na bank pod koniec stycznia w sklepach coś znajdziesz :)

Opublikowano

No ja mam nadzieje, ze dorwe cos w 3-4tyg stycznia bo jak nie to sie pogniewam.
Powiedzcie mi jak to z cenami gier ? Moim glownym rdzeniem beda sportowki takie jak fifka czy nba.

Od czasud oc zasu zakupie jakies casualowe gunwo, zeby wylaczyc mozg i sobie poklikac.
Problem w tym, ze jak widze cene fify prawie 3x wieksza od tej z PC to mi mozg w poprzek staje :F
Jest szansa, ze spadnie F14 to normalnej ceny po nowym roku ? (~150zl)