wronerro 257 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Jest wiadomo kiedy do polszy nadciagnie nastepny rzut ps4 ?Bo nie wiem kiedy atakowac katowickie saturny/media markty.media experty.. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Serwis dostanie konsole jutro - 30 grudnia. Do sklepów mają wjechać za tydzień - 6 stycznia. Tak nieoficjalnie słyszałem. Gdzieniegdzie można je kupić cały czas. Ale po cenach rzędu 2000 zł za golasa. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 No wlasnie nie interesuje mnie taka cena, chcialbym cos w granicach sugerowanej za nakeda. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Od czasu premierowej zadymy i braków sprzętu w kolejnych dniach minął ponad miesiąc, więc chciałem zapytać, jak to teraz w praktyce wygląda: można kupić tę PS4 za 1700 - 1750 zł w polskich sklepach z elektroniką, czy nie można? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Tydzien temu widzialem bundle na wroclawskich bielanach: PS4 + KZ + ...OUYA (lol) = 2299zł - 3 sztuki Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) Wroclaw to w ogole zabawne miasto. Bylem tam na ksw ostatnio i podjechalismy do centrum handlowego cos zjesc, chyba to byla magnolia czy jakos tak. Koles wybiegajacy z saturna z 4 (!) kartonami ps4 przewalil dzieciaka a pedzil jakby zayebal te kartony. W srodku w sklepie widzialem jeszcze dwoch kolesi ktorzy wyrwali po jednej sztuce. Tez biegali po sklepie z obledem w oczach. A sprzedawca bawil sie samochodem zdalnie sterowanym, prawie bym go zdeptal Ale dobrego kebsa zjadlem w tamtym centrum! Edit: @kermit: sevi kebab Edytowane 30 grudnia 2013 przez schabek Cytuj
leman 2 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Dołączam sie do pytania, czy wie ktoś kiedy maja być kolejne dostawy ps4 do sklepów media markt ? kolega pisze że 6 stycznia, ma ktoś może jakieś oficjalne potwierdzenie, bo nie umiem nigdzie znaleść tej informacji Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Pojeździj, albo podzwoń i popytaj. W Euro np. dostawy mają bardzo nieregularne i konsola pojawia się nagle i równie nagle zresztą znika, bo popyt dalej jest ogromny.Wronerro, jeżeli polujesz na PS4 po cenie premierowej, to najszybciej w lutym/marcu możesz oczekiwać takiej ceny. Wszystkie duże sieci będą ją sprzedawać po 1899 zł (w dużych miastach na 100%), a bundle packi będą chodzić jeszcze drożej. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Pojeździj, albo podzwoń i popytaj. W Euro np. dostawy mają bardzo nieregularne i konsola pojawia się nagle i równie nagle zresztą znika, bo popyt dalej jest ogromny. Wronerro, jeżeli polujesz na PS4 po cenie premierowej, to najszybciej w lutym/marcu możesz oczekiwać takiej ceny. Wszystkie duże sieci będą ją sprzedawać po 1899 zł (w dużych miastach na 100%), a bundle packi będą chodzić jeszcze drożej. Co zabawne konsol to rozumiem, że nie ma, ale dopiero w 3 sklepie a drugim MM zakupiłem dodatkowego pada, w poprzednich wszystkie akcesoria do ps4 były wyprzedane. Mówimy tu o trójmieście i dzisiejszym dniu. O ile na Matarni nic nie było, to w MM Oliwa była cała ściana DS4 i nic po za tym. Tak więc pewnie dopiero sytuacja z konsolami ustabilizuje się w Styczniu, lub na początku Lutego, choć w Lutym i Marcu kolejne wielkie premiery więc możemy liczyć na powtórkę z rozrywki. Cytuj
leman 2 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 No właśnie pytam się i odpowiedzi są bardzo różne. Mieszkam w Chorzowie wiec pierw dzwoniłem do Media Markt w moim mieście i telefonicznie powiedzieli m iże będzie dopiero pod koniec lutego na początku marca, w Katowicach mówili że będzie w lutym, a dziś jak byłem osobiście w MM Chorzów to powiedzieli że w połowie stycznia, więc ja już się gubię. Wolałbym jakąś oficjalna wiadomość a takiej nie mogę się doszukać Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 W Katowickim slegrosie zostala 1 konsola z killzonem za 2300? Cytuj
leman 2 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 to troche drogo, wole poczekac te 2 tygodnie na normalną cene Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Chyba 2 miesiace. Tak jak ktos wczesniej mowil, watpie zeby cena premierowa pojawila sie wczesniej jak koncem lutego/poczatkiem marca.Pewnie najblizszy rzut takze bedzie w wiekszych cenach, no ale nic. Pojade i sam zobacze. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów Preorderzy zrobili takiego deala. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Dokladnie, zwlaszcza ze Killzone sliczny tylko nudny i jalowy jak cala seria. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 (edytowane) ważne, ze kupiłem konsole z Killzonem średnio 4-6 stow taniej. Nawet Ci, którzy 1 dnia czekali pod sklepami i wyrwali za 1890, 1999 z 2 grami zaoszczędzili sporo kasy, a sama konsola wyszla im 1500-1600 zl, jeżeli wystawili od razu gry na sprzedasz. Edytowane 31 grudnia 2013 przez easye Cytuj
L3nka_Sky 27 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Witam. Obecnie w sieci sklepów Euro można nabyć śmiało PS4...ALE... jedynie w opcji z TV Sony W805 tudzież W905 od 42 cali w górę Zniżki na tym nie ma ani złotówki (100% cena TV + droższe niż na premierę PS4+KZSF), więc dosyć słaba opcja. Dostali konsole i zrobili z tym taki średnio śmieszy deal... Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Jest również zestaw z KZ oraz 2 padem za 2599 tylko dostępny w niektórych sklepach. Cytuj
leman 2 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił Musisz przestać wierzyć ludziom Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił Ja ci mogę obiecać że w Marcu będzie można dostać fajny bundle z infamous i konsol w mm będzie sporo. Jak chcesz możesz mnie trzymać za słowo Cytuj
leman 2 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił Musisz przestać wierzyć ludziom może bardziej jest to nadzieja niż wiara liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił Ja ci mogę obiecać że w Marcu będzie można dostać fajny bundle z infamous i konsol w mm będzie sporo. Jak chcesz możesz mnie trzymać za słowo Kurcze... w marcu, na pewno była by to lepsza okazja, pewno szło by już wyrwać konsole w normalnej cenie, no i w jakimś ciekawszym bundle packu niż teraz ale nie wiem czy dam rade dotrzymać... raczej nie :] Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 mówię jako osoba która już ma ps4 nie warto Kup 3ds'a albo wii u w marcu będzie to bardziej opłacalny zakup. Teraz jak koledzy napisali opłacało się (powiedzmy) za 2k z 2 grami etc a teraz ceny są z kosmosu a produkt nie wart swojej ceny 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi