Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówię jako osoba która już ma ps4 nie warto :) Kup 3ds'a albo wii u :) w marcu będzie to bardziej opłacalny zakup. Teraz jak koledzy napisali opłacało się (powiedzmy) za 2k z 2 grami etc a teraz ceny są z kosmosu a produkt nie wart swojej ceny :)

Nie no przepłacać nie ma zamiaru, jak już kupie to przynajmniej w miare normalnej cenie. Zobaczymy czy t tym media markt jak przyjdzie to bedzie w normalnej cenie, w tych sklepach raczej nie powinni dzwigać ceny.

Opublikowano

liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił

6 stycznia to na bankomatowo nie kupisz konsoli w mm bo... trzech kroli, zamkniete

Opublikowano

Bez przesady, cena pierwszych dostaw na pewno bede zawyzona.

Wydaje mi sie, ze juz ok premiery infamousa bedzie normalnie.

Ci ktorzy byli najarani na konsole juz ja maja, jak wydupcza z cena zaporowa to im bedzie lezec jak ta w selgrosie za 2600zl :F

Opublikowano

Szczegolnie, ze wczoraj w Katosach byly golasy za 1750[?]zl...

No i ? Wyjątek i tyle. Jeżeli to taka reguła to idź i kup u siebie w okolicy za tyle. Bo chyba z tego co pamiętam taka cena Ciebie satysfakcjonowała za golasa.

Opublikowano (edytowane)

Kurde masakra, myślałem że jak pójde se w lutym do sklepu to kupie se zwyczajnie konsole ale widze, że se nie kupie.

Pytam się (może ktoś wie :) ) kiedy będą wreszcie stały konsole na regałach?

Edytowane przez _daras_
Opublikowano

Polecam przejrzeć pobliskie miasta czy czasem nie otwierają jakiegoś sklepu z elektronika, np. ME. Ja tak kupiłem, sklep otworzyli 19 grudnia a 20 jeszcze była konsolka.

Opublikowano

Kurde masakra, myślałem że jak pójde se w lutym do sklepu to kupie se zwyczajnie konsole ale widze, że se nie kupie.

Pytam się (może ktoś wie :) ) kiedy będą wreszcie stały konsole na regałach?

Przecież teraz jest styczeń ?