Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasias
Opublikowano

Wie ktoś może, jak wygląda sprawa z PS4 na Amazon UK? Bo jak do końca lutego będą w Polandzie takie cyrki jak teraz + polactwo na Allegro za 2300 zł, to zostanie już tylko opcja z zakupem na wyspach. Tam chyba z dostępnością nie ma kłopotów i śmiga po bożemu, tj. 349 funtów. Zgadza się? :)

Opublikowano

Wie ktoś może, jak wygląda sprawa z PS4 na Amazon UK? Bo jak do końca lutego będą w Polandzie takie cyrki jak teraz + polactwo na Allegro za 2300 zł, to zostanie już tylko opcja z zakupem na wyspach. Tam chyba z dostępnością nie ma kłopotów i śmiga po bożemu, tj. 349 funtów. Zgadza się? :)

Internet działa wybiórczo? 

W amazonie też konsola jest, ale nie ma LINK

Opublikowano

A w niemcach ?

Mam matke chrzestna to moze by mi przywiozla razem z kundlem do polszy jak beda mieli normalne ceny..

aby dorwac ps4 w normalnej cenie musisz miec szczescie, niektore sklepy maja czasami po kilka sztuk na stanie, ale to rzadkosc.

w tym momencie nie pozostaje nic innego jak zlozenie zamowienia i czekanie, chyba ze masz 600€ to w sieci od reki konsole dostaniesz.

Opublikowano

Jeśli ktoś zainteresowany https://sklep.kskd.pl/?page=produkt&show_id=SONPS4500GB&cat=dys dostawa w przyszłym tyg. Dzwoniłem i się dowiedziałem że będa realizowane po kolei bo nie wiedzą ile konsol przyjdzie, ale dodali oferte godzine temu także ile mogło już osób kupic? Oficjalna strona sony oferuje tez ża 1799 z darmową wysyłką, ale napsiane jest ze dostawa 30-31 stycznia :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Balon, pytanie mam, Ty masz jakiegoś guza mózgu?

• Plusik 5
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

Balon, pytanie mam, Ty masz jakiegoś guza mózgu?

Don z tego co widziałem to twój łysy łeb (patrząca na twój dość młody wiek) wygląda jak byś się z tym koszmarem zmagał. Proszę bardzo, na zdrowie , lubisz takie pisanie.

Edit :to nie ty czasami sapałeś w CW, że tyle PS4 zalega u ciebie w Szczecinie w MM?

Edytowane przez balon
Opublikowano (edytowane)

To jak tam z tą dostępnością w Szczecinie ? pytam serio dziś jestem na spotkaniu w fabryce koło Stargardu Szczecińskiego to podjechał bym do tego MM  kupił znajomemu z Poznania, który od miesiąca próbuje to zrobić.

Edytowane przez balon
  • Plusik 2
Opublikowano

To jak tam z tą dostępnością w Szczecinie ? pytam serio dziś jestem na spotkaniu w fabryce koło Stargardu Szczecińskiego to podjechał bym do tego MM  kupił znajomemu z Poznania, który od miesiąca próbuje to zrobić.

I jak? Sprawdziłeś czy były? :D

Opublikowano

I jak? Sprawdziłeś czy były? :D

Nie dałem rady czasowo bo z jednej kawyzrobiły się dwie plus obiad;) ale miałem w planie podbić do tego MM od strony Kołbaskowa / Berlina.

Opublikowano

Saturn tychy, wczoraj dostawa, dzisiaj poszlo kilka na sklep - ja wzialem ostatnia.

Jutro maja dodac reszte - https://dl.dropboxusercontent.com/u/20119711/2014-01-09%2021.21.55.jpg

I za ile wziąłeś . Jednak widzę ciśnienie wygrało nad zdrowym rozsądkiem, bo coś tam wspominałeś o zakupie bundla w lutym-marcu po dobrej cenie:)

Opublikowano

1850. 
Do takiej ceny bylem w stanie kupic golasa.

Akurat w saturnie ostatnia lezala to wzialem :F

Kumple kupili Rivalsa, Killzone i ta platformowke z jakims dziwnym stworkiem to sobie poki co pogram na pozyczonych grach :F

Opublikowano

Mialem brac, ale mam 14 na pc.

Powiedzialem sobie, ze kupuje sobie pierwsza gre w dobrej cenie + jakiegos urywacza dup (drivecluba lub infamousa) i czekam na premiere fifki 15, ktora zamawiam juz trzy miesiace przed premiera :F

Opublikowano

Po co Amazon itp. w Szczecinie jest mnóstwo PS4 kontaktujcie się na PW  userem

DonSterydo on już powie co i jak :)  

W radomskim MM stoi pełno PS4-pytałem, czy tylko dla preorderowców-powiedzieli,że są dostepne w normalnej sprzedazy-rób dalej otoczkę PS4-konsoli o którą się ludzie zabijają.

• Plusik 1